Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@mojmacik
ahoj, mozme menit? 🙂
potrebujeme magnetku Spiralova galaxia a MIR za vymenu z nasho (pozeram ze vam chyba) cierna diera a zelenu potvorku s oranzovymi ocami.
@pokemonkaa mozmeeee 🙂
udaje do IP
kamoska zhana suhvezdia Beran, mliekaren c.5, 9, 16, stikeez Hip Hip, Puffy, Fido, Puff Puff, Dolfy.
my mame na vymenu magnetky cesta do sveta, magicky hrad c.6 a 2x 27, piratksy poklad c.2, mesto Ottawa, nova seria vesmir, disney karticky, vrecusko smolkovia, kinder, adt... prosim napis do IP. dakujem.
tiburon1 Ahojte,zháňam ešte rekordy a to Austrália - ULURU , Dubaj - BURDE CHALIFA , Taliansko - MESTO PISA, Južná Amerika - AMAZONKA a VESMÍR č. 1,3,4,6,8,10,11,14,15,19,21,22,23,26,27,29.Na výmenu ponúkam štáty Usa,Germany,Slovakia,South Africa, Austria,Russia,Kenya,Italy alebo Mapa zvierat alebo príšerky alebo disney kartičky,alebo billa nálepky.Najlepšie viac kusov.Ďakujem
@jeanettka pozri nehodilo by sa ti nieco na vymenu? mi by sme potrebovali dve od vas 🙂
1. fotka tie ktore chybaju nam chybaju 🙂
2. fotka tieto mame nazvyš.
@pipinulkaa jasne mozme vymenit napr. Spiralova a slnko by sa nam hodili. Poprosim adresu do ip a ktore ti poslem?
@jeanettka napiste mi IP 🙂 dakujem
nemal by niekto na vymenu chyba nam z vesmiru 8...16...17...26...27
mala by som záujem o magnetky horaliek, mám 3 ks nivea kódy, a mám 3 ks Epic magnetky lesných strážcov, magnetku Taliansko-mesto Pisa, 2 ks magnetky kostíkov Vesmír: Neptún, Družica, 2 ks magnetky kostíkov:
priechod pre cyklistov, železničné priecestie so závorami, 4 ks Billa nálepky Pravek č. 5, 32 117, 155, 🙂
@elizabeth888 Dobry den, mala by som zaujem o magnetky. Syncek sa bude tesit, dakujem. 🙂))
@iwusa14 Dobrý deň, bohužiaľ píšete neskoro, už som ich darovala, pekný večer prajem 🙂
Hladam čisla z magnetky Hrad, a Vesmir, okrem tychot čo su viššie, mam na vymenu aj tieto magnetky: REKORDY- Slovakia, Malaysia, Brazil, Germanym !!! + Monsters-č. 1, 16, z NAJ-Italia/Taliansko, Južna Amerika, Francuzsko, + MAPA zvierat.Kangoroo

mam na vymenu tieto magnetky kostici vesmir: vid foto nizsie
a potrebujeme magnetku vesmiru c. 4, 21 a 24 (MIR, spiralova galaxia a meteorid).