Kralovstvodeti.sk - recenzie
Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem
@katka211182
Dobrý deň aj vaša postielka bola robená na mieru tento tovar nie je seriová výroba ale základ že drobček ovi sa dobre spinká.
Ahojte viete mi niekto povedať ako od tejto úžasnej firmy dostať buď peniaze alebo posteľ? Ja už som zúfalá na posteľ čakám 3 vyše troch mesiacov dodanie v zmluve mali 3-30 dni. Volám im minimálne 40x za deň píšem e-maily na ktorý mi dva krát odpísali jeden, že vraj mi písali email na ktorý som neodpisala. Samoszejme niesom včerajšia a email mám pracovný a tak ako spam kontrolujem aj reklamy, samoszejme keď som napísala že email mi neprišiel opätovne ho nepreposlali čo mi každý normálny človek urobil takze neverím opäť že niečo posielali. Ďalšie vec, že majú problém s tým dodávateľom od ktorého som si objednala posteľ a ukončujú s ním pracovnú zmluvu ha keby s niekym zakončovali zmluvu asi by tie postele stále neponúkali k predaju klamstvo za klamstvom. Takze moje dieťa vyše troch mesiacov nemá posteľ ani 300€. Dnes som im už napisala, že to idem riešiť súdnou cestou čo sa mi fakt nechce ale netuším čo mám robiť....akože toto sa mi ešte v tejto dobe nestalo aby jeden eShop okradal ľudí to je neskutočne a ja som tak vytočená.
@niniki skúste si tipnúť? Určite viete správnu odpoveď 🙈🙉
@niniki Dobrý deň, zaujímalo by ma kto ste, že sa takto obúvate do niekoho koho nepoznáte osobne a druhá vec, s pani @katka211182 si veci poriešime interne teda aspoň z mojej strany a pokiaľ nie ste zainteresovaná do danej situácie, nemám vám prečo niečo vysvetľovať. A ešte jedna vec, poprosím zmazať moje priezvisko - ochrana osobných údajov vám nič nehovorí? Ja nie som v tejto diskusií fyzická osoba.
Mne dnes po roku od reklamácie prišlo od pani Ganzarčíkovej sľúbené odškodné, začo ďakujem. Zároveň ďakujem vám všetkým, ktoré ste sa so záujmom pýtali aj v tejto diskusii a tým podnietili splnenie prísľubu.
@katka211182 nám prisľúbené € koncom mája dorazili dnes ...
Dobry den, urcite tuto stranku neodpprucam, postel objednana 30.4.2019 je 17.7.2019 a stale nic. Telefon nedvihaju v emailoch sa iba vyhovaraju.. Nasla som vela takych skusenosti ako mam ja.. Bohuzial..
@smajliktinka tak ja som tiež nedostala posteľ tvrdia, že vraj problém s výrobcom a ukončujú spolupracu hlavne že posteľ stále ponúkanú ha klamstvo za klamstvom nakoniec som to musela zrušiť ale stále peniaze nemám.
Pisal uz niekto podnet na Slovensku obchodnu inšpekciu?
@katka211182 no super blahozelam
@katka211182 super gratulujem
Dobré ránko. Nedá mi nezapojiť sa do diskusie.
@katka211182 vám som sa ospravedlnila, priznala som si chybu a napravila som ju nie vďaka tejto diskusií ale už len kvôli nám - je to moja povinnosť
@smajliktinka - nie výhovorky ale fakty, posteľ máte od minulého týždňa doma ale ani spätné info nebolo či je všetko ok.
@pa_tka_zv má úhradu na účte tak ako bolo prisľúbené s dodržaním aj zákonnej lehoty.
Ja viem, že takéto diskusie sú záživné ale občas by ste sa mohli pozrieť na to, že my sme tiež len ľudia z mäsa a kostí, žiadne netvory ani roboty.
Prajem každému krásny slnečný dník.
Dobrý deň, peniaze mi včera prišli páči sa mi že Dana firma sa k fóru vyjadrila len teraz keď už sú akože ,,čistý” áno peniaze včera prišli, ale to vsetko čo sa dialo za to obdobie už nechcem nikdy zažiť 4.5 som objednala a hneď zaplatila posteľ, s najedou, že príde do 3-30dni ako mali uvedené, objednávali sme posteľ s výsuvným lôžkom takze som pani písala že vrchný madrac od nich nebudeme chcieť nech mk napíše presný rozmer aby som si vedela kvalitný madrac objednať, takze madrac sme si riešili sami ktorý sme do 1tyzdna mali doma.
Podotýkam že keby som pani nekontaktovala či im vlastne peniaze prišli ani mi len nenapísali, že platbu prijali.
Neviem či je norlamne v tejto dobe aby firma fungovala, len na e-mailoch a aj to keď sa im chce telefón nezdvihnú. Keby zdvihli a povedali čo a ako hneď by to človeku prišlo dôveryhodnejšie. Podotýkam že raz sám mi tam podarilo dovolať to bolo niekedy v polke júna pán mi prisľúbil, že s dodávateľom majú problém ukončujú spoluprácu ale posteľ príde v strede júla vravím super rozumiem počkám keďže madrac už mám doma ťažšie sa mi bude zháňať ďalšia postel a niekde zas čakať. No lenže prišla polka júla samozrejme oni sa zas neozvali a posteľ nikde, už sa mi dovolať nepodarilo iba ich urgovať cez email kde sa prvý krát výhovorili, že mi vraj email poslali ale klamstvo keďže email mám pracovný a tak ako aj reklami aj spami si čítam každý deň a keby to samozrejme volán pravda 3x som im napísala nech mi teda nápisu kedy ten email posielali a čo v ňom bolo, samoszejme nič take sa nestalo. Až nakoniec mi poslali vraj nejakú náhradu čo mi môžu dať tým postele taký istý ale rozmer úplne iný, dobre vedeli že mám madrac doma a toto riešenie pre mna nieje. Teda som zrušila objednávku s tým že som písala že poprosím o rýchle vrátie, čo mi tiež vypisovali, že oni posielali firme podklady na storno a ona im musí poslať peniaze. Na to som hneď písala že mna nezaujíma nejaká firma keďže ja som peniaze posielala im a posteľ si objednala od nich.
Este jedna vec tvrdili že s touto firmou ukončujú zmluvu ďalšie klamstvo lebo posteľ stále ponúkajú ja predaj.
Ja som tri dni strávila za internetom. Aby som našla posteľ vhodnú na madrac ktorý mám tak dlho doma, chvála bohu podarilo sa do firmy som hneď volala a posteľ mi do týždňami poslali.
Keby som takéto recenzie ako ti našla skôr nikdy by som od tejto firmy neobjednala posteľ nieje na internete ani jeden spokojný zákazník ktorý by v stanovený čas v zmluve dostal posteľ ani tu na mk, ani fb tak neviem o akej zákonnej lehote pani vraví to že po mojom určovaní a obhani sa obchodov inšpekciou dodržali 30dni na vrátenie peniazi ? Ale kde je prvé dodanie v zmluve 3-30dni ?
No to len toľko k mojmu zážitku s touto firmou. A tak ako som písala peniaze už mám ale možno keby sa osobne toto stalo len mne nechám to tak, ale v podstate zarábajú na deťoch a to je hanba. Takze podávam podnet do televízie na reportáž, a podnet na obchodnú inšpekciu. Keďže najviac má zaráža, že je táto firma doslova všade na minibazatw tu na mk na fb ich stránka proste keď človek si zada do Google detske postele hneď narazí na nich, takze veľa ľudí sa ešte oklame.
V zhrnutí určite firmu nikomu neodporúčam a najväčšou obkľúkou sa jej vyhnúť.
A ešte má napadla jedna vec ked som pred týždňom chcela opätovne volať do firmy keďže som tam volaváa aj 40x za deň ale aj tak nezdvihli, no išla som na stránku a už aj telefónne číslo si odtiaľ stiahli.
Ešte raz neodporúčam
@pa_tka_zv ako ste si všimli reagujeme priebežne na túto diskusiu, použili ste dosť silné slová. Ale názor vám neberiem, každý má právo na svoj názor.
Len vás trošku usmerním, tovar na stránke nemáme ani ho už nikde neinzerujeme, na mimibazari nefungujeme a ani tu na MK nenájdete túto posteľ v ponuke.
Telefonne číslo na stránke máme.
Takže treba si pozrieť aj fakty a nielen písať čo koho napadne.
@danciacik ja na vašej strane by som sa už stiahla ja niesom jediná ktorá mala s vami problém, a to čo píšete je klamstvo za klamstvom ako som už spomínala, to že ste teraz pozastavili inzerát tu na mk ? Ktorý včera ešte bol ? Tak isto ako aj na stránke ponuka? Ja nepíšem len tak z brucha čo má napadne, telefónne číslo ste predtým mali tu na stránke, kde už nieje.
Pre mna jediný jeden dôkaz tohto všetkého bol keby ste mi boli napísali kedy ste mi email o alternatíve posielala, v tejto dobe sa dá rýchlo urobiť screnhot kde by bolo vidno dátum keďže som taký email nedostal považujem to za klamstvo a vobec nepoužívam silne slova. Ja len dúfam, že silne slova bude mat inšpekcia, a konečne skončite na tomto drhu a zarábani na deťoch
@pa_tka_zv reagujete len na to čo vám pasuje ale to čo ste v predchádzajúcom príspevku klamali k tomu sa už nevyjadríte. Zbytočne sa tu budem k tomu vyjadrovať, vy ste si vytvorila nejaký názor a držíte sa ho. Ale idete už aj do súkromia a urážate takže tak ako vy budeme konať určite aj my keďže sa s vami nedá kľudne komunikovať.
@danciacik k čomu čo som klamala som sa nevyjadrila ? kľudne sa k tomu vyjadrím nevidím, z mojej strany žiadne klamstvo. Do akého súkromia ja idem? Ono týmto len podvrzujete čo som napísala, a postoj vašej firmy 🙂 a to mi je ľúto. nuž možno keby ste boli na strane mamičiek ktoré ste ťahali za nos by ste sa na to pozerali úplne ináč.
mne sa strašne páči ako rýchlo dokážete reagovať na recenzie ale tefon zdvihnuť to neviete :D tak isto ako ked som sem napísala prvu recenziu hned ste mi odpisali na email :D tolka sranda takto v piatok
@pa_tka_zv A vy sa viete vžiť do opačnej situácie keď to chcete odo mňa? Ako by ste sa cítili vy na našej strane ak tretia strana urobila chybu a padá to na našu firmu? Určite ste sa nad tým nezamysleli.
Prečítajte si váš koment vyššie pozorne a zistíte kde zavádzate.
Za situácie sme sa vám x-krát ospravedlnili.
@pa_tka_zv pobavil ma vas rozsiahli email, som jedna z tych nespokojnych zakaznicok.. Pani G. Sa hned urcite ozve sak postel mam doma ano po 2.5 mesiaci a ostrej emailovej komunikacii ked ju asi najviac zaujala ta cast o podnete na soi.. Na emaily odpisat to nie, telefon nedvihat to vobec ale chatovat na forach to hej.. A este zo seba robit serioznu firmu.. Na to treba mat charakter.. Kupujem veci po nete ale s tym som sa este nestretla.. Ja mam postel doma, 2 rohy čelá postele su poskodene ale nechala som to uz tak. Prikladam foto. Neviem ci by sa moj syn dočkal postele do Vianoc. Dufam ze toto forum si precita kazda mamicka, ktora si bude chciet kupit posteľ od nich.. A este mala pripomienka aspon ten navod ste si mohli dat tolkuuuu namahu a prelozit do slovenciny z polštiny..
@pa_tka_zv telefonická dohoda sa nedá dokázať kdežto mailová komunikácia je dôkaz aj pre vás aj pre nás.
@smajliktinka super, že ste sa ozvali, a prečo ste nám nenapísali mail, že vám prišiel tovar poškodený, boli poškodené aj krabice? bežne stačí fotodokumentácia, vy postieľku môžete používať a diely vieme zreklamovať aj na základe fotky. Takže vás poprosím popis a fotky do mailu a nie je problém to vyriešiť k Vašej spokojnosti aj bez toho, aby ste diely posielali.
@danciacik A vy rozumiete tomu, že ja som si postel objednala od vás nie od tretej strany? ak som taká seriozna firma na akú sa hráte mám spolahlivých dodávatelov.
Ved vidím, že ste veľmi dobre informovaná o dôkazoch 🙂 čo sa dá a čo nie dokázať 🙂 nebojte sa všetko to viem. a chvala bohu, že tie emaily nemožte mazať tak ako svoje tel číslo.
Z tohto eshopu by som si neobjednal uz ani policku. Keby posielali tovar v mojom pripade postielku, tak rychlo ako posielaju zalohove faktury, bol by som velmi rad. 3 mesiace som cakal na postielku samozrejme, ze mi dosla trpezlivost nielen z cakania na postielku, ale aj zo zvastov ktore mi posielali z daneho eshopu. Samozrejme som odstupil od zmluvy, ale nekonecny pribeh sa neskoncil a znovu cakam na peniaze, ktore som zaplatil. Momentalne som na 27dnoch aj ked podla vyjadrenia majitelky alebo pracovnicky, som mal mat peniaze uz minimalne tri krat. Na eshop kralovstvo deti som posielal uz aj staznot na SOI.

@katka211182 počkajte si 17 týždňov ...a nie tak málo že 2 mesiace...