Kralovstvodeti.sk - recenzie
Dobrý deň,
chcem deťom objednať zo stránky kralovstvodeti.sk a rada by som vedela aké máte s nimi skúsenosti. Idem mi hlavne o skúsenosti po tom ako ste zadali objednávku až do doručenia. Ďakujem
Neboli ste ich niekto navstivit osobne vo vydrníku? :D
@janulkadavinci 1 pan bol čo tu písal
dufam len, ze ta firma realne existuje
@janulkadavinci firma existuje. Treba sa pridať k hromadnému oznámeniu aby sme všetci dostali peniaze späť.
@bbokro dobrý deň. Podali ste skupinové oznámenie, alebo mame ísť každý osobne.
takze najnovsie informacie zo SOI Presov k internetovemu eshopu kralovstvodeti.sk po novom zariadizbu.sk a @danciacik. ide o nekorektnu firmu co sme si vsetci vsimli a firmu ktora ma dlhodobe problemy a voci ktorej bolo udelenych viacero sanksii v sucastnostnosti je voci spolocnosti vedenych 7staznosti. Zdielat, nekupovat su to vyje.... ojeba.... !!!!!!!!!!!
Nam nakoniec prišla posteľ, po 11 týždňoch. Prišla síce iné farba ale vracať ju nejdem 😄 hodí sa nám aj našťastie tá farba. Ale inak teda neviem ako funguje táto firma, keďže napr nám prišla a veľa ľuďom nie a nechcú vracať ani peniaze. Držím vám palce.
@ladydka majú ho pod obchodnými podmienkami. Ale zbytočne im budete volať. Aj tak nezodvihnu
@karolinka200817 ja ked som riesila volala som tam dva dni v kuse cca 40 neprijatych hovorov mali, na moje stastie na dalsi den zavolali spat
@kviann treba dat trestné oznámenie. Čím viac tým lepšie.
@uzanka16 o takej firme by sa mali dozvedieť všetci. Hlavne ze niektorým na vrátenie majú a niektorým nie. Mne len opisujú že to riešia. VELKA HANBA že v dnešnej dobe ešte takáto firma existuje.
@kviann nevrátili. Už aj stránku zrušili.
Tak to je maximálna drzosť. Pani ponúka tovar pod nick. NOMERCY
@kviann ak vám môžem poradiť dajte sami trestné oznámenie. Aj ja som tak urobila. Pan sa angažoval ale skupinová ešte nebola podaná. Nečakajte pretože pani si ponúka tovar naďalej na viacerých stránkach. Je to podvodnicka.
@13katinka už vám vrátili peniaze
@karolinka200817 ešte nie
@karolinka200817 a dobre by ich bolo dat aj do televízie.
aj do novín nie len telka som za