Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?
Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂
mam 50 odtienov, mam to tak nechat alebo mam dat menej, bude kvalita dobra ak dam menej? ja som s tych stvorcekov mimo 😅
Matar, lucka pise o mojom Miskovi. Ona je moja sesternica a kupuje im hracky na sviatky. 😉
no mlaý je hore, tak idem sa mu venovať.
aha, teraz dražia na MMB niečo pre chlapcov 🙂 http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=89769
vesi: kolko mam dat, ja sa do toho nevyznam, co myslis kolko by bolo akurat?
miska ahoj, ty si vysivala co cez stitch?
lenka - ja som dala na tu moju nevestu co vysivam 25 odtienov a stale je to pekne 😉...50 je podla mna zbytcne vela a fakt sa nedoplatis a z niektorych odtienov potom zistis, ze pouzijes mulinku len na par krizikov 🙂
Moni - tak to verim, ze druhe tehu take nebude...co uz ked bude robit rosambo jedna mala caacorka..to uz taky klud nebude 😀
no ani mne sa ta nevesta nepozdavala pri 25 odtienoch...ale riskla som to a paci sa mi aj tak 🙂...ale Lenka - ja by som dala tak ako pise Monika-Vesi - 30 odtienov 😉
ale julova ma pravdu, že tá nevesta je pekná aj pri 25 odtieňoch, ja som napísala 35, lebo tolko mám pri tom dievčati s orchidou, ale je pravda, že je tam aj pozadie farebné...
no v tej fotke co chcem vysivat tak je hlavne ruzova a taka telova no a este modre ocka a pery
...zdravím vás všechny, jste moc šikovné. Moje kamarádka taky vyšívá, ale nebýt školy, tak nemá skoro nic... v každé přednášce poctivě křížkuje. 🙂
no davam 30 odtenov, predlohe to je tiez pekne s tymi 30 timi a ani nieje velky rozdiel.
Lenka uvidis, ako sa Ti ten obrazok zmeni, ked uberies odtiene...podla mna by stacilo aj 25 edze je tam vela ruzovej a uvidis, ze ked tie bavlnky budes mat doma, tak budu dost podobne 😉
juli, jasne ze ta nevesta je pekna 😉 , ono to ukaze inac na predlohe a inac v skutocnosti, tak idem to skusit dat na tych 30 odtienov
Ale jo, když jsem mi bylo tak těch 12. Bavilo mě to a i mi to šlo. Jednou se k tomu jistě vrátím.
môže aj 25, tuším tam máš biele pozadie, tak na tvár a oblečenie by to mohlo stačiť...
vidis Leni...lebo je tam vela ruzovej a tie rozdiely budu volnym okom malo spozorovatelne 🙂....tak skus aj 25 pripadne aj 20 a uvidis, ci sa to rapidne zmenilo 🙂
Miska - ved to...ta predloha bola o dost "skaredsia" oproti neveste s 50 timi odtienmi, ale nakoniec som si povedala, ze to vysijem aj tak a je to ekne 🙂...tak asi treba aj zariskovat 😀

Misko mal rok 🙂