Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?
Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂
tak ty si sikulka, ja ked vysivam tak sa ku mne ani muz nesmie ozvat aby ma nevyrusoval... mam rada aspon vtedy klud, idem pozerat telku, tak zatial ahoj a do vysivania 😵 😵 😵
Dnes som si uz objednala tie nite, tak teraz budem striehnut kazdym dnom na postarku kedy mi to pride 😀 😉 😀
Ahojte 🙂
no pozeram, ze si domov idem zaviest rychlejsi internet, vsetky ste tu po veceroch 😅
Zuzi, krasny macko pu, rychlo vysivaj zirafky, som na ne nenormalne zvedava 😵
ahojte, whizzy, ja som tiež zvedavá na tie žirafy 😀 a po večeroch nám tu chýbaš 😉
zuzi, ten macko je nádherný 😀
Krásné ráno 🙂
Tak v první řadě chválím medvídka...Zuzi je fakt krásný 😵
No já včera dodělala to opravené písmenko P(co jsem musela párat)a když jsem to měla hotové,tak jsem zjistila,že mám špatně zadeček medvídka ☹ Už jsem neměla sílu a ani nervy to opravovat včera,tak dnes to vypářu a zítra začnu opravovat.Ach jo,s takovou to budu dělat do Vánoc 😀
no, strasne pomaly net mam a este aj na pevnu, tak to by som sa kazdu pol hodinu musela odpojit 😠
Ale myslim na vas, ked bojujem s tymi mojimi kosatcami 😉 Uz pomaly hladam nejaky novy vzor a prave hladam aj na ebay nejake lacnejsie nitky.
nič si z toho nerob, ja som včera večer tiež posr... výšivku, dnes idem párať, teda ak zistím kde som urobila chybu 😝 hlavne, že som sa tu včera chválila, že ja som sa nepomýlila 😀 😀
jej baby, dnes na fanku sa bavili o internet. obchodoch a zásielkach zo zahraničia, tak ak som dobre pochopila, ak je zásielka v hodnote do 22 eur, tak sa nepreclieva a ak je drahšia, tak ti to preclenie prirátajú na pošte. dúfam, že som to pochopila správne, lebo malá mi do toho vykrikovala 😅
No já včera lehce propadala beznaději,že jsem fakt nemehlo,ale dnes už je to lepší...tak to prostě vypářu a udělám znovu a budu doufat,že dobře 😀
tak pre zmenu mne to vcera slo 😀 Mne sa to castejsie pomota ako sa pomylim, dost mi pomahaju tie stvorceky. A som trocha nervak ked sa mi to zamuchli, tak to vzdy mam chut smarit niekde 😀 Si cvicim sebaovladanie 😀
whizzy 😀 😀 😀
extravaganca, nie si nemehlo, na mňa nemáš, mne sa nedávno stalo, že som tú istú časť 4 krát párala, lebo som urobila zakaždým tú istú chybu 😀 😀
ahojte dievcata,mozem sa k Vam pridat?
ja tiez vysivam krizikovo a aj goblen...som zacala vlastne len pred par mesiacmi ale veeelmima to chytilu - samoska,ze som zacala hned komplikovane zatisie vysivat,ale je to parada ako to rastie.
vesi s tym clom je to tak, ze platis len ked ti to posielaju z mimo EU statu. Inak je to bez cla.
whizy, sama sa čudujem, že som toľko vydržala 😝 😀 také chyby robím ked som unavená a na druhý deň len pozerám, že to je také jednoduché 😀 😀 😀
ahoj monika, vitaj medzi nami 😀 daj potom nejaké foto tvojich diel do albumu, nech sa pokocháme aj my 😀 😀
ved vravím, malá mi do toho vykrikovala 😀 😀 v poslednom čase mám o všetkom len útržkovité informácie 😀 😀
vesi:Tak u mě by to už letělo z okna 😀 No já kolikrát považuju za úspěch,že jsem se nepřišila k dece,nebo že jsem miláčkovi nevypichla oko 😀 Někdy mám fakt formu 😀 Ale hlavní je,že mě to od další práce neodrazuje 😵
vesi ten detsky dzavot by som uz rada mat doma aj ja 🙂
musim ta pochvalit, som si pozerala Tvoj album...nadhera! ked ja uz dovysivam, tiez hodim do alba -a le musim to naprv vysit 🙂
extra.... to je najdôležitejšie, nenechať sa odradiť 😀 😀
monuika, aj to bude 😀 ved už jedno dieťa máš, teda už veľkú slečnu 😀 tak nemusíš mať obavy 😉
vitaj monika, tesim na tvoje obrazky 🙂
extra, tak to prisitie o deku aj mne hrozi 😀 Poleti to aj s dekou potom...
Sa mi uz minule stalo, ze sa mi zapatrosila ihla. Nasla som si ju v teplakoch pichnutu. Tak asi dalsiu vec si vyrobim ihelnicek 😅
mne sa tiez stracaju. Na chate som jednu po mesiaci nasla v deke zapichnutu. Nastastie tam medzitym nikto nebol, by nebol moc rad 😀
baby, kuk sem
http://www.kseft.sk/zobraz-vyrobky3.php?obchod=...
aké je to gobelínové plátno? to je to také tvrdé s predtlačeným vzorom? 😕
vesi ano, to je to s predtlacenym vzorom a je to take tvrde a vysiva sa to uplne genialne!
ked ja práve to nemám rada, škoda, lebo sú tam nádherné obrazy...
ale ešte tento katalog je geniálny:
http://www.vysivka.biz/?p=produkt_szukaj&grupa=...

ty nepozeras tie krimi co idu v telke? ja absolutne nie, mna to nebavi