Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?
Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂
Taky se mi neskromne moc libi 😀 Z te sady, co je zirafka, tak mam jeste zebru (ty chybej vysit ty kontury) a pak jeste slona (ten je rozpracovany, ale je tam spooooousta sedivych ploch, co me moc nebavi vysivat 😀)... pak tam byl jeste lvicek, ale ten se mi nelibil, tak jsem si ho nekoupila 🙂
no ja si musim nejakeho levika zaobstarat, kedze som levica (znamenie) 😉...asi celej rodine potom povysivam znamenia 😀 😉
Znameni... hm... ty mam taky nekde rozvysivane 😀 se mnou je to strasne, spoustu veci rozdelam a pak nedodelam... 😠 ale ty znameni jsou vazne krasny... zase... az je nekde najdu, tak ukazu 🙂
super...tak najdi 🙂....ja uz sa vidim ako od nadsenia zacnem styri vysivky naraz a potom budem na tom ako Ty 😝 😀
tak fajn...dufam, ze sem zabludia a CZ-maniačky-vysivkarky 😀
Nahrala bych si na azet ty kousky mapy, ale nemuzu, sedi vedle me polovice a to ma bejt pro nej prekvapko, takze to nahraju az v pondeli 😉 🙂
na nakup... hm... tady u nas 😀 😀 😀 tady jezdi jednou za tyden pojizdna prodejna a to je az ve stredu 🙂 ale treba pujde dneska driv spat 😀 😉
no jaka si sikovna 😀...a polovica nic netusi...darmo, my zenske vieme ako na to 😀...no veru, bude to pekne...som zvedava na celok 😉
Jo, to ja taky 😀 V kvetnu bych to chtela mit hotove i s ramovanim, tak ted musim trosku hejbnout jehlou 🙂
Ahojte baby!
Konecne sedim. Celý deň som makala. Upratovala, prala, natierali sme altanok, s mladsim sme boli na pohotovosti, lebo mal nejaké vyrážky na tváričke a ruke.
žirafka - pekné obrázky
julova - ja mam -3 dioptrie a pri porode som nechapala, lebo napriek tomu, ze som nemala okuliare, maleho som videla uplne ostro.
Ahoj zuzi - tak fajn 🙂...ved mi ju priloza blizucko a do blizka vidim fajn 🙂...tak ale pre istotu dam manzelikovi prikaz aby mal moje okulky poruke 😀 😉
zirafka, kde to byvas? vidim, ze si asi na tom horsie ako ja. my byvame na hajovni. ale mame dvojdom, cize aj susedov a blizko dedinu. len na internet mame signal na ten pomaly, takze ked nieco chcem stiahnut, tak musim k nasim domov.
Zuzi - na takove male vesnicce 🙂 Mame tu akorat hospodu, kde maji pivo a rum 😀
žirafka, tie mapy sú super, môjmu mužovi sa strašne pácia, má ich aj v pracovni na stene, ale ako puzzle. ale povedal, že si frajer 😀
miklima - krasa 😵 😵 😵
matar - dik za pochvalu, ale frajer budu, az to dodelam 🙂 jinak mam doma taky mapofila, takze myslim, ze ta vysita mapa bude skvelej darek 🙂 bud do obyvacky a nebo do pracovny 🙂 a mam koupenou jeste tuhle http://www.craftytraditions.com/10Expand.asp?pr... , ale ta prvni se mi proste libi trosku vic 🙂
aj ja som hodila ročné obdobia. len som to nejako blbo nafotila, lebo to je na stene a nechce sa mi to zvesiť. 🙂
dufam, že nás admin hned nezruší 😉
ahojte 🙂 , ta ja prave vysivam toto https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage..., ale musim si trochu oddychnut, lebo uz ma boli chrbat.
Ked to dokoncim idem na Macka PU 😉

zirafka - ta zirafka je super 😀 😉