icon

Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?

luculka
20. sep 2007

Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂

eli77
22. nov 2007

Krasne rano a este krajsi den prajem...🙂 ahoj michalag 😉

michalag
22. nov 2007

ahoj eli 😉 ,
Dufam ze dnes bude super den aj ked vonku to tak nevyzera ☹

dupinka
22. nov 2007

ahojte! len som vas chcela pozdravt a popriat pekny dnik 🙂

eli77
22. nov 2007

ahoj dupinka, uz si bola na odbere?

dupinka
22. nov 2007

Ahoj eli, ano, bola som, vysledky este nemam... Lekar mi vravel, ze pravdepodobnost, kedy sa v moci HCG pri mimomaternicovom tehu nepreukaze, je strasne mala, ale kedze chcem mat istotu, tak v pohode urobil odber krvi. Tie nazory su rozne, tak radsej mat nepodcenovat.

eli77
22. nov 2007

dupinka...presne tak istota je gulomet🙂

dupinka
22. nov 2007

len som z toho vsetko tak unavena, ze vecer nemam chut vysivat.. A to nas este caka velke upratovanie po prerabke 😒

sloniiicek
22. nov 2007

dupinka - tak som rada, ze ti tu krvicku zobral a nerobil problemy. 😀 drzim palceky, nech to dobre dopadne.

whizzy
22. nov 2007

ahojte 🙂
Jeej dupi, fotocka 🙂 Neboj, dobre dopadne 🙂
Cau Sloniiiiik, uz je dnes lepsie?

sloniiicek
22. nov 2007

whizzy - vdaka za popytanie. dnes mi je celkom fajn. ale vnoci akosi nemozem spavat. furt sa prehadzujem v posteli. 😝 a vecer pi telke som rada, ze lezim a vobec nemam chut vysivat. lebo k tomu je mi este aj zle. 😝

whizzy
22. nov 2007

to urcite prejde a budes stastna tehulka, brusko ti paradne podrzi vysivku, alebo predlohu 😉
Ja som tiez vcera tak poskromne vysivala, ma bolela hlava, fuj 😝

sloniiicek
22. nov 2007

no ved to, ja vacsinou sedim na gauci so skrcenymi nohami a teraz fuuuj. vobec nemozem. 😀

matar
22. nov 2007

sloniček neboj, to skoro prejde. 🙂

sloniiicek
22. nov 2007

vdaka, dufam, ze ano. 😀

whizzy
22. nov 2007

ja sedim, ze si sedim na nohe. Som minule skoro spadla, zazvonil telefon,som vyskocila a noha uplne strpnuta 😅

matar
22. nov 2007

ja sedím na turka a potom mám uplne stuhnuté nohy, tak mi dosť dlho trvá, kým sa postavím 🙂

sloniiicek
22. nov 2007

tak to si viem predstavit. 😀

matar
22. nov 2007

sloníček čo chcete viaz dievčatko či chlapčeka? a ty whizzy ešte nechceš bábo? neviem čo ste popísali, lebo už nestíham čítať spatne 😒

whizzy
22. nov 2007

ja chceeeeeem ☹ Strasne moc uz asi 3 roky. Ale sme si povedali, ze najprv dokoncime doktorat, ked sme sa uz na to dali a urobime svadbu. Ta je za pol roka, a hned ideme na to 😵
ja si pre sloniiicek zelam dievcatko, bo Martinka je moc pekne meno 😀

sloniiicek
22. nov 2007

aj drahemu sa viac paci martinka. on chce prve dievcatko - oni su totizto traja chlapci a ja som chcela najskor chlapca,lebo my sme dve baby a vzdy som chcela mat starsieho chlapa. (ale teraz mi je to mozno uz jedno), ale v poslednej dobe som drzala dve ninky na rukach. tak zas sa naklanam aj k dievcatku. zatia na tom nezalezi. je to jedno. ale ak by sme mali druhe, tak by som rada mala opacne pohlavie. 😀

matar
22. nov 2007

aj ja si myslím 😀 😉 a kde si robíš doktorát? ja som skončila pri prihláške 😅

sloniiicek
22. nov 2007

ja som si zase teraz podala ziadost na rigorozmu pracu a uz mi schvalili temu.

whizzy
22. nov 2007

V podstate na UK v BA teraz PhD. RNDr. mi udelili v KE na UPJS.

matar
22. nov 2007

ja som to chcela popri materskej, ale nejako som sa neodhodlala. ale v posledných dnoch som o tom začala opať rozmýšlať- možno začnem ked bude mať dtobec tak pol roka 🙂 a čo vlastne študujete?

sloniiicek
22. nov 2007

whizzy - tak ty si teda riadne vzdelana zienka. 😉 kto by to bol na teba povedal. 😀 vyzeras tak mladucko. 😀

matar
22. nov 2007

kockaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😉

whizzy
22. nov 2007

nie som az tak mladucka, na 29 mi taha 😀 Venujem sa biologii. A to rigo mi v podstate schvalii na zaklade minimovky, ktoru som kvoli PhD. musela urobit.
Matar z coho si chces urobit ty?

matar
22. nov 2007

z ruštiny 😀 vlastne mi dovolili pokračovať v diplomovke- piesne Okudžzu a Vysockého - možno ti tie mená ešte niečo hovoria 😉
a čo ty sloníček?

whizzy
22. nov 2007

nic mi nehovoria 🤐
Tak to si s Julovou dobre pokecas, ona ma silny vztah k ruskym veciam 🙂

sloniiicek
22. nov 2007

ja som na pedagogickej - ucitelstvo pre 1. stupen. najskor som chcela ist na doktoranturu, len ku konkretnej ucitelke, ale zial ta neotvarala v BA. lebo diplomovku som mala z matiky, tak som chcela pokracovat v tom. a teraz som si dala temu z pedagogiky. Rozvijanie poznania deti prostrednictvom jednoduchych experimentov. tak uvidime. co z toho bude.

whizzy - co to znamena, ked mi veduca katedry urcila recenzentku? ona ti pomaha v praci, alebo ti to bude oponovat?