Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?
Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂
čaute baby, julova, že sa aj ukážeš 😀
lenka, O.K: poobede ti to pošlem, a potom môžeš na tú krémovú stenu aj tú indiánku 😀
lenka, idem ti to hned poslať, konkrétne tento obraz mám v mailoch, tak to len prepošlem 😉
zuzi 😀 😀 ešte nemáš náznaky pôrodu, alebo si to terezka načasuje presne a možno neskôr 😝 😀
lenka, poslala som to 🙂
ja neviem..krize bolia...a sem tam v noci sa zobudim na take divne stahy...ale su to len sekundove zalezitosti...zatial nic pravidelne 😝..ale instinktivne citim, ze sa TO blizi..kto vie 😉 ...v stredu idem do poradne, prvykrat na Kramare, tak som zvedava, co ujo Dr. povie 😝...
zuzi, tak to sú asi falošné kontrakcie, ja som ich mala asi mesiac pred pôrodom, ale mne hrozil aj predčasný už v 30tt 😠 , takže neporadím 😀
lenka, čo myslíš, tú predlohu?
tak mam aj ja na kanavu???? jaka je lepsia???? a este k tej objednavke niti.... kolko ich mam objednat? a ktore nie?
ako chceš lenka. mne sa lepšie vyšíva na kanavu. objednaj si polovičné množstvo nití ako je v popise a všetky odtiene čo sú tam napísané...
a ake cislo mam vynechat???? posledne? ake posledne? a este sa chcem opytat v maily co mam uz poslednu stranu kde su cisla niti tak to tak ma byt ze mam az cislo 22 a potom je prazdne a potom je 1, 2, 3
julova ahoj...neda mi nenapisat - vsimla som si, ze od 12.5. ste stasny manzelia... my tiez 🙂 sice ja to mam uz druhy krat ale o to stastnejsie... z prveho manzelstva mam dceru a narodenu 12.5.:-)
ahojte 🙂 nič nestíham, musím robiť poriadky v bytíku, nech to máme peknučké a pri malom je to zaberák, tak na vyšívanie ani nepomyslím, kedže večer padám ako kabela ☹
ale poslala som vám mikulášske čimičky, ak ešte niekto chcete, napíšte mi IP, lebo nestíham čítať spatne
Ahojte, ste tu niektora?
Ja som sa prave vratila od Dr. a od starkej a maleho som akurat ulozila 😉
Maly ma cervene hrdielko, ale kedze je bez teplot a bez soplikov tak nam dala nejaky sirup a dithiaden , aby lepsie v noci spinkal a nebudil sa.
Mam ti poslat tie foto? A chces obidve ci len tu z 20 odtienmi?

My mame jednu krvavo cervenu, na protilahlej je cez celu stenu satnik-rolldor a tie dve priecne oproti sebe su zasa zelene...tam sa mi celkom hodi ta moja nevesta...no co - narcis som, sama seba si povesim na stenu 😝 😀