icon

Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?

luculka
20. sep 2007

Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂

whizzy
5. dec 2007

ahojte 🙂
Zuzi super, sa tesim, ze vsetko v poriadku, auticko si tiez uzite a vela stastnych kilometrov prajem 🙂 Co vela - vsetky!
Zuzka 76 ta zirafka je krasna 😵 a celkom rychlo ti to teda ide.
A chvalim aj ostatne porobene dielka, som tu dlhsie nebola, cerpam dovolenku, mam este 40 dni 😅

julova
5. dec 2007

ale keby ste videli ako moj muz preklada ruky na volante 😠 ..ruckuj ako na lane 😀 ...ma to normaaaalne irituje, tak som ho buzerovala za to stale 🤐 😀 ...a ved ja ho naucim ako sa jazdi 🙂...zajtra ideme na parkovisko, kde si cvicne pojazdim..nech si pomaly zacnem zvykat a potom uz ho za volant nepustiiiiiim 😀...a skapalo mu dvakrat auto 😝 😀 😀...

Tak zatial 🙂...sa ozvem po nakupe 😉

whizzy
5. dec 2007

zuzi, aj nam najprv stale kapalo, niekedy som stihla az druhu zelenu 😀 Moj neruckuje, ten zas ma ruky na kolenach a len tak ho ledabolo zospodu drzi, tiez ma to fakt vytaca, ze co ho nedrzi normalne. Prve dva mesiace sme sa vkuse hadali v aute a to sa fakt nezvykneme hadat 😀

julova
5. dec 2007

no asi si musi zvyknut, lebo je to "len" 1,1-ka a tam treb trosku viac plynu aby zabralo 🙂..a uz padaaaam 😀...no ten moj nebude mat odvahu do mna rypat a odo mna to musi vytrpiet 🤐 😀

michalag
5. dec 2007

juli, tak super ze je vsetko OK 😉

luculka
autor
5. dec 2007

ahojte babule,,,stale sme 2v1 😉

jejke
5. dec 2007

Ahojte, Zuzi, krasne, ta zirafa, tiez mam jednu v umysle(pridam ju do fotoalbumu ak sa podari)

Je to super ze popri tom stihate aj internet, mna to absolutne casovo vycerpava a stale nemam dokoncenu capicu. Idem ne nej makat(nech stihneme Mikulasa 😀 )
Tehulkam prajem vela pohody, ta mi pri detoch teraz chyba, taaaaaaaaaaaak
by som vysivala no nie vzdy sa da 😉
http://fotoalbumy.azet.sk/jejke/to-na-co-mam-ma...

luculka
autor
5. dec 2007

a trosku sa pochválim,,,, 😀 😝 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

whizzy
5. dec 2007

cau Lucka, pekne ti to ide 😵
robis perlovkami?

luculka
autor
5. dec 2007

ano...tusim 😅

julova
5. dec 2007

Luc a Ty tu co este s kinderkom "maatoziiis" 😕 😀 😀 ...este ani mini naznak? 😀....joooj...taka som zvedava na vasho chrustika malinkeho 🙂...moja kolegynka co mala termin 10.12. dnes porodila na Antolskej Viktorku Biancu - zajtra ju ideme pozriet 😵 😵

luculka
autor
5. dec 2007

no jul to ma najviac vytaca ,,,ze vsetky co maju termin po mne uz maju drobcov 😠 😠 ziadny poradovnik 😀

julova
5. dec 2007

Luc - ale tato moja kolegynka po dohode so znamym Dr. vyvolavala 😉...tak neboooj....nepredbehla sa spontanne 😀...

luculka
autor
5. dec 2007

Ok tak ma stastie 😀

zirafka105
5. dec 2007

Ahoj vysivacky 🙂 Luculce a julovej preju hodne zdravi a sil do finise 😉 Jinak ja budu muset asi vysivani trosku omezit... nebo si koupit kapky do oci... Dneska me oci vylozene boleji a uz par dni mam pocit, ze na dalku hur vidim... tak at to zbytecne nedrazdim...

julova
5. dec 2007

Luc 😀 😀...a kedy ides do poradne - snad teda uz poslednej? 😉 😀

Zirafka - dakujem moc moc 😵 😵 ...uz tie sily veru dochadzaju 😝...ale vydrziiiime 😉

luculka
autor
5. dec 2007

no to duuuufam,,,,piatok 🙂

zirafka105
5. dec 2007

Luculka - ten metr je bajecnej 😵 😵 😵

luculka
autor
5. dec 2007

zeee.....sa ponahlam,,,,lebo uz moc casu nezostava.....no ale snád ma mala necha ked je to pre nu 😵 😉

julova
5. dec 2007

Luc - tak Ti prajem, nech si ta tam uz nechaju 😉.....a aj ja hadzem poklonu...ten meter je krasny...si vytasila turboihly, cooo? 😀

vesi
5. dec 2007

čaute kočky, poslušne hlásim, že obraz dnes plánujem dokončiť a už mám materiál na další 😀
lucka, tak ti prajem nech to máš čo najskôr a čo nahrýchlejšie za sebou. 🙂
julova tebe tiež 🙂
tehulky heslo je " kindervajce otvorené" 😀 😀
zuzi, tá žirafa nemá chybu, julova tvoj obraz som nevidela, už je zmazaný 😠 a samozrejme všetky výšivky sú nádherné, ja ked to vidím, tak ma to poháňa stále dalej 😀

julova
5. dec 2007

vesi - vidis...a bez upozornenia 😠 😀 ...ale mam album na azete...idem to tam dat 😉...momeeeent...do piatku to hadam dokoncim a potom uz by sa aj nevestu patrilo 😀....a tiez mam material na dalsi 🙂...ale to bude "fotka" pre moju kolegynku 😉...ale nevadi, aj to ma bude tesit 🙂

vesi
5. dec 2007

O.K. julova, tak čakám 😀 niekde som tu čítala, že admin môže zmazať fotku aj bez upozornenia.. 😕

blumka
5. dec 2007

ahojteeeeee 😉 dnes mi dufam nezdrhnete tak ako vcera 😅 😀
Ja sa trapim nad portretom ale ide mi to pomaly bo ma dost boli chrbat a ledva vidim na oci, co som celu noc nespala
Luculka ten meter sa chystam robit aj ja..dufam, ze to stihnem do prvych narodenin niektoreho z mojich buducich deti 😅 😀 😀

vesi
5. dec 2007

ahoj blumka, ja zmiznem len na chvíľu, musím sa postarať o drobca 😀

julova
5. dec 2007

ale uz som raz za nevestu dostala "upozornenie" 😉...tak somt aj cakala 😀

http://fotoalbumy.azet.sk/tereza237/moje-krizik...

😉

ahoj blumi - no ja sa o chvilu chystam vysivat 😅

vesi
5. dec 2007

zuzi, vyzerá to nádherne 😀
blumka a nemáš odfotené čo vyšívaš? my sme tu tak trochu zvedavé 😀 😀

blumka
5. dec 2007

jeeeej jul, ten depesak vyzera ako zivy 😀 a samozrejme aj nevesta...oba su super
Mne ten portret vychadza dost tmavy, ale to je myslim ze kvalitou fotky...no uvidime co to bude ked to bude

julova
5. dec 2007

dakujem 🙂...a myslim, ze ten moj Gorááácik depecheovy krajsie vynikne, ked bude v tom ciernom pozadi zasadeny 😉 😀

blumka
5. dec 2007

vesi, mam urobenu predlohy v pc stitch, ale neviem ju prehodit na jpg. skusala som to tak ako to tu raz popisala julova ale mi to akosi neslo... 😕 ale dam do albumu povodnu fotku 😉
vydrzat