Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?
Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂
Ahojte kočky!
Dnes mi volali z Motyla, tak si v sobotu idem pre dalsie dve predlohy. Sa vytesujem!!! 😀
Chem kupit tu plastovku. Whizzy, mohla by si mi hodit nejaku predlohu na snehuliakov co si mala?
zirafka, aj ja rozmyslam nad niecim z lekarne na ocka, lebo kazdy den vysivam do noci. 😉
A vsetky vase vysivky co som videla su super!!!
ahojte babulky moje🙂
straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne mi chybate 😢
ja teraz nemam na nic cas...k mojej malej Miuske som si zobrala este jedno male dievcatko ktore kazdy den od 6 rana az do 15:30 opatrujem. Takze sa motkam cely den snimi a ked cez den spia rychlo varim alebo upratujem. Poobede sa ucim so synmi a behame po kruzkoch...takze vecer zalahnem jak zbity pes 😖 .
Nemam ziadnu energiu vysivat..a je mi z toho smutnoooo 😢
...ale priznam sa kazdy den sem odbehnem a kuknem co je noveho...baby ste uzasne sikovne...mate nadherne vysivky🙂
Tady je mrtvo, protoze ja jsem uplne mrtva z vysivani 😀 Asi bych mela chodit spat driv nez ve dve rano 😀 😀 😀
zirafka 🙂 , ja som byvala tiez dlho hore, ale do 2:00 to je uz aj pre mna dost. Ale ja to poznam ked stale si poviem este kusok, este kusok a zrazu je 1:00 hodina rano a ked si predstavim ze okolo 6:30 mi maly vstane, tak racsej idem spat 😝 😀
baby, ja uz mam predlohu, bavlnky, tak sa idem pustit do tej indianky... dufam ze to dopadne dobre... tak do krížikovnia... šup-šup 😀 😀 😀
...pekný večer vam všetkým...
čaute baby, tak dnes sme priniesli od ramára ten stromček 😀
http://fotoalbumy.azet.sk/vesi1910/moje-vysivky...
vesi ten stromček je nenormálny 😲 😀 a ako by sa mi hodil na chodbu 😅 😉 ja osm nevedela, že je to také obrovské, ale klobuk dole 🙂
ako sa máš, už je ti lepšie?maťka dakujem, budem neskromná, ale aj mne sa veľmi páči. no tak skoro sa do niečoho takého veľkého nepustím, nemalo to konca a toľko farieb 😝 😀
Ahojte 🙂 , ja som pred chvilkou konecne prisla z mesta.
vesi ten stromcek je nadherny 😉
ahoj miška a dakujem. u nás je dnes také upršané počasie, tak som to využila na upratovanie, aby som mala zajtra pokoj na vyšívanie 😀 ako je malému?
neviem, myslela som si ze sa to zlepsuje, ale asi to je rovnake tak ak mu to cez vikend neprejde, pojdem v pondelok k Dr.
Aj my mame cely den taky, ale my ideme zajtra alebo v nedelu robit medovniky, takze k vysivaniu sa dostanem asi az vecer
u nás tento rok pečie manžel za pomoci mojich inštrukcíí, lebo ja mám na ruke nepríjemný ekzém, ktorý sa mi po takýchto prácach vždy zhorší 😠 , ale za to im napečiem nejaký zákusok na Vianoce 🙂
ved aj my sme zvykli piecť spolu, ale teraz už pomáha aj Nikolka a my máme strašne malú kuchyňu 😀 😀 minulý rok piekla so mnou a tento bude s manželom 🙂 na medovníky sa teší hlavne on, lebo doteraz nám vždy stvrdli, ale budú tie z koníka, tak by mali byť mäkké 😀
http://fotoalbumy.azet.sk/vesi1910/moje-vysivky...
toto, nič si z toho nerob, je nás tu toľko, že ani ja si občas neviem spomenúť čo ktorá vyšíva 😉
baby, nehnevajte sa, že nestiham hned odpisovať,ale to ja sem len tak nakukam, ked idem okolo PC, lebo ked mám doma deturence, tak sa mi tu nedá sedieť 😉
vesi, môj muž zvláda len práce pomocného kuchtíka 😀 keby mal niečo upiecť, tak ide kupiť bebe kekse a uloží ich na tanier 😀

dakujem, aj tvoj drobec nech sa rýchlo vylieči 🙂 idem pozetať telku sa zatiaľ maj.papa 😉