Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?
Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂
Moni - ten mam...to sme mali aj v zozname veci do porodky 😀....a uvidim..mozno nejaku farbicku vezmem, keby sa navstevy chceli fotit, tak nch sa po case tych fotiek nezlaknem 😀 😀
vdaka dupinka 🙂 . na ten druhy link si este posvietim, lebo na prvy pohlad som tam nic vhodne nevidela a ten Bethoven je sice fajn, ale pre moju Lasku sa velmi nehodi, chcelo by to nieco jednoduchsie, take mile...
ahojte kočky,
chcem sa veeeľmi pekne poďakovať, že sme ma "nainfikovali".
Konečne som sa dostala, takmer po dvoch rokoch, k mojej obľúbenej výšivke, dokončila som si začatého šaša a teraz som sa pustila do jarného zajačika.
Dúfam, že nebude zasa ďalšíe dva roky čakať na dokončenie 😀
julova ahoj, som rada, že Ťa tu vidím, booože veď je to len nedávno čo si v snažilkách oznamovala, že si tehu a už máš 38 tt 😲 , ten čas ale letí
no chrusticek nie je toho veľa:
http://picasaweb.google.com/mariangelatavares/I...
http://picasaweb.google.com/a.curiosita/ARTEDEB...
jerry - ani nevrav....este tot vcera som hladala pod dennym svetlom druhu / na teste..a hen 😀 😀 ...ale aj Tebe to pekne ubieha 😉...a co Lucinka...uz chape, ze bude mat surodenca? 😉
chrusticek...posli mi tvoju mail. adresu...nieco mam stiahnute, tak Ti poslem na mail...linky sem neviem dat 😉
čaves miva,
ale celkom sa dalo...hrozná hmla od Rožňavy bola aj tam keď sme šli a aj včera naspäť...otras...ty ako? auto prepísané? a ako u Dr? všetko OK?
ahoj snoopy 🙂
možno mi neuveríš ale sem tam si na teba spomeniem, že ako sa máš a tak ako sa Ti darí a tak...... raz som sem už nakukla a videla som ťa tu, už viackrát som chcela napísať, ale pri tom mojom zlatíčku je to dosť ťažké.
Ja občas kuknem na februárovky, som si myslela, že tam budeš a teba nikde 😀
Ako znášať tehulkovanie?
Ja som sa už od leta chystala vrátiť k vyšívaniu, strááášne rada vyšívam už takmer 20 rokov, až táto téma ma dokonale nakopla, vďaka baby 😀
Áno, ráno som odbehla k doktorke na WC, lebo políciu majú hneď za rohom, a stretla som snoopy, pokecali sme a doki ma chcela zobrať hneď dovnútra, a ja že - nie nie, musím ísť prepisovať auto 😀
Aj nám dali celkom peknú značku, dve rovnaké čísla pri sebe, a ešte aj sedmičky 🙂
O ôsmej som bola vybavená, ale bola som tam 6.20. A ty ako?
chrustik, ja mam husle s kvietkami akoby na nich polozenymi. ale ked som videla linky predomnou, tak neviem ci by Ta aj zaujimali... ☹
snoopy dakujem! 🙂 uz mam z coho vybrat, len sa rozhodnut..ked bude vysite a podari sa 😉 , odfotim
miruschka, nevadi, mozes poslat 🙂 . ked nie teraz, tak v buducnosti sa mozno zide 😉
julova ja Ti ani neviem ako to chápe dvojročné dieťa, snažím sa jej to vysvetliť, hladká mi bruško a cíti kopkanie, vie aj povedať že v brušku bábika kopká ale ako si to v tej maličkej hlavičke uprace by som aj ja rada vedela.
Ukazujem jej aj obrázky bábetiek v brušku a že ona bola tam tiež, zo začiatku vravela, že nie, teraz už povie, že aj ona tam bola . SAma som veľmi zvedavá ako to bude ked budeme mať bábätko doma.
Miva - No dnes bol moj manzelik...prisiel tam asi o 7:00 a teiz by bola asi o pol 9 vybaveny, keby ho polis neotocil, ze nestaci len zaplkateny sek zakon. poistenia ale cela zmluva...tak zbehol do nedalekej pobocky Kooperativy, tetula si ho nasla v PC a vytlacila mu to a to polisovi stacilo 😀...len si Peto musel vziat novu casenku 😠 ...tak ale o 10:00 uz bol doma 🙂...sme sa obaja bali, ze to bude horsie...ale ja som spinkala doma 😅 😀 ...a aj my mame jednu 7-cku 😀...mame 687 😉
kocky musim ist, ale velmi ste mi pomohli. vrela vdaka! vsetkym prajem krasny vecer a veeela krizikov 🙂
jerry...veru aj ja si spomeniem...no teraz sa už mám(e) dobre...odgrckali sme si svoje a teraz pomaly naberáme kilogram za kilogramom 😀 síce som sa asi pred 3 -4 týždňami začala otvárať 😕 , ale Dr na nechala na týždeň na PN-ke a všetko sa vrátilo do normálu....teraz sa cítim super, len mám niekedy pocit, že ma roztrhne...ťahá ma kožka....natieram o 106 aby som náhodou nepukla ...do februároviek chodím veeeľmi máličko....v podstate na MK už nechodím tak často ako kedysi...ešte makám v práci a 16.01. nastupujem na MD 😀
jerry - tak vesele clapkanie 🙂....a zavitaj k nam castejsie..uvidis ako Ta preinfikujeme krizikom-kraazom 😀 😀 😉
To je pekné, my máme 377 🙂
Ja som tie doklady niesla vo veľkej igelitke, všetky, ktoré len k autu mám, aby im náhodou tiež niečo nechýbalo 😝 Bola som s mamou, drahý pracoval, mama mi stála v rade a ja som obhliadla auto s policajtom, a potom som len počkala desať minútiek na tabuľky 🙂 Ale ešte nemám nové kartičky na emisnú kontrolu a technickú kontrolu a nahlásené do poisťovne nové EVČ, zas pol dňa vybavovačiek 😝
Inak snoopy mám dnes takú súkromnú novinku, boli sme na 3D a budem mať dievčatko 😀 Presne ako sme čakali 😀
tak super zmanazovane si to mala 😉 😀....no este tu poistovnu musime aj my...ale to hadam zajtra zmakneme 😉
a blahozelam k dievcatku 😀 😉
jééééééj miva....ozaj, dnes bolo 3D....tak super gratulujem 😀 my ideme vo štvrtok k Szedélmymu, tak dúfam, že sa malé ukáže
Ahojte kocky 🙂 , tak sme konecne doma a maly uz isiel aj spinkat. Bol strasne unaveny.
Vitam nove baby 🙂
no tak mi povedzete úprimne...kde ja môžem kúpiť takéto látky na vyšívanie???? no kde...no nikde
http://picasaweb.google.com/mariangelatavares/R...

julova, boli tam aj také mamičky čo mali silu sa aj našminkovať 😉 ja som na také niečo ani nepomyslela, či nechceš traumatizovať dieťa? 😀 😀 😀
hlavne si zbaľ WC papier = základ výbavy 😉