Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?
Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂
http://picasaweb.google.com/harpatkaa/VERVACODz...
tak tu je to aj s číslami, je to zle vidieť, ale ked to vytlačíš a pozrieš s lupou, tak by si tie číslanití mohla rozlúštiť 🙂
ahojte baby 😀
miška, celkom dobre, o chvíľu pustím manžela k PC a pôjdem vyšívať, zajtra oskenujem a dám foto 🙂 a ty ako?
celkom dobre, vysivam len 2-3 den takze este toho vela nemam, ale uz to zacina mat podobu 😝
hlavne, že ťa to ešte baví 🙂 ja vyšívam tak, že ked ma to chytí, tak skoro celý deň a potom to pár dní ani nechytím do ruky, lebo sa mi nechce 😝
ja viem, nikolka ked bola malá sa hrala sama a nechala ma vyšívať a saška, tak s ňou sa hrá nikolka, ale ked sme samé doma, tak podľa nálady. niekedy ma nechá vyšívať a niekedy sa s ňou musím hrať 🙂
miška, končím už, tak sa maj pekne.pa 🙂
ahojte, sem tam nakuknem do vašich albumov a musím dodať, že vaše výtvory sú nááádherné. len škoda, že ja som ľavá.
no ale som tu preto, lebo sa chcem opýtať, či niektorá nemáte záujem o perlovku,mám ich v roznych farbách a dosť veľa. ostali po svokre, takže nie sú nové, ale samozrejme celé. sú aj načaté, ale samozrejme, v prípade záujmu, ich len priložím k celým.
mám aj kordonet biely a zopár červených.
takže ceny:
perlovka 10g - 5.-sk/ks - rôzne farby
perlovka 50g - 20,-sk/ks - bordová, zelená, ružová, cyklámenová
snehurka 30g - 15,-/ks - oranžová, bordová
mouline 8m - 2,-/ks - oranžovo-biela, modro-biela,
vyšívacia bavnka - perla- 40m - 4,-sk/ks - fialová, tm.modrá, hnedé, a sv.sivá
kordonet - 50g - 15,-/ks - červená
kordonet - 20g - 5,-sk/ks - biela
ak by ste mali záujem, tak mi dajte vedieť do IP.samozrejme, aj foto zverejním, ak budete mať záujem.
+poštovné 😉
Alebo všetko dokopy za 1200,-Sk, nenačatých perloviek je cca 140, načatých za jednu veľkú krabicu. Snehurky - 4 ks, mouliny-cca 15, vyš.bavlnky-perla - cca 20ks, kordonet červený cca 4ks, biely 1Oks, maslovej farby cca 8 ks a tiež jedna igelitka načatých. 😉
ked mi niekto napíše ip, tak dám foto do svojho albumu. 🙂
ja mam dnes navarene, tak rozmyslam, ze budem vysivat. Ale este beham v pyzamku. Peti isiel do obchodu a mne sa nejako nic nechce! 😀
Krasne ranko kazdemu...ako ste spali? My sme spali neuveritelne dlho...do 8:20 😀 😀 😀 normalne nechapem 😀
eli, my sme spali do 7:00, takze v pohode. Ale vcera som nevysila ani krizik, lebo sme pozerali film na markize a tak nas zaujal, ze ani vysivat sa mi nechcelo 😅
zuzi a to sa ti da pri detoch vysivat?
Ahoj Eli! Ja sa priznavam, my si radi schrupneme dlhsie. Cez tyzden, ked odidu Peto s Martinkom, tak my s Miskom spime do 9-tej normalne! 😀
miska-niekedy. teraz martinko pozera telku, ale vacsinou si sklada lego a Misko mu "asistuje" alebo sa aj sam zahra. 😉
zuzi, to ti zavidim ten nas drobec vydrzi do 7:30, ale to uz je maximum 🙂 , vzdy lepsie ako ked ma zobudi o 4:30 a chce sa blaznit, no nie 😀
zuzi, aj Samko sa zahra sam, ale lego ho nejako nebavi a to dostal pod stromcek, viac si staviame my ako Samko 😝
Martinko dostal prve lego na Vianoce ked mal vyse 2 roky a odvtedy dostal dalsie a naramne ho to bavi. Stale nieco stavia. Misko ked ho vidi,tak sa snazi aj on! Ale nejde mu to este. castejsie pride a kope Matkovi do toho! Vtedy sa moze Martinko zavriet v izbicke, aby boli oddelene! 😀
tak to hej, ved hadam ho to zacne bavit a ked nie, tak aspon my sa mame s cim hrat 😝 😀
čaute baby 🙂
miška, aj ja som pozerala film na markíze 🙂
lego majú moje baby a hrajú sa tak, že nikolka si skladá a potom príde saša a búra jej to 😝 , ale niekedy si aj saška sama dotiahne vrece s legom a pekne si skladá 🙂 miška, skús lego na mesiac schovať a potom ho zas vytiahni, možno ho zaujme viac 😉
ahoj vesi 🙂 , nasho maleho viac zaujima okruhla krabica ako lego, ale niekedy sa stane ze zacne skladat sam
baby, asi si budete myslieť, že mi šibe, ale chcem sa pustiť do tohoto 😅

https://www.modrykonik.sk/album/album_add_image...
moje chabé pokusy s výšivkou, nové veci ešte pofotené nemám ☹