icon

Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?

luculka
20. sep 2007

Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂

julova
3. nov 2007

vesi - co by som Ta zabijala...v tomto pripade Ta zboznujeeeem 😀,...kraaasne...dakujem 🙂...vidno ze je to ruska stranka...oni su postihnuti mackofili ako ja 😀...asi to mam z mojho ruskeho pobytu alebo co 😀...a neviem ci ste cera pozerali reflex (alebo spravy? 😅 )...boli tam manzelia z Presova tusim, co chovaju macky - sfinx...tie bezsrste "potkančeky" 😀...boli uuuzasne 😵 ...aj ja by som moc moc MOOOOOC taku chcela...mozno tak do dochodku nasetrim na taku 😔 😀 ...a ved uvidime...ale fakt ze kraaasne 🙂....

vesi
3. nov 2007

som rada, že som ťa potešila 😀 😀

michalag
3. nov 2007

ahojte baby 🙂 ,

vesi
3. nov 2007

ahoj, ja nakukujem len pri varení 🙂

vesi
3. nov 2007
vesi
3. nov 2007

a ešte pre každého niečo 😉

http://vessy81.multiply.com/photos

dupinka
3. nov 2007

ahojte, objavujem sa tu len tak sporadicky 😒 zajtra uz ideme z Presova domov do Nitry,huraaaaa. Konecne! Sice sme od svadbyu rodicov neboli, t.j.pol roka,ale uz stacilo. Tesim sa na nas bytik a konecne zacnem vysivat 🙂 A mozno sa mi podari docitat to, co ste medzicasom popisali. Pekny dnik!! 🙂

lenkalienka4
3. nov 2007

ahojte baby 😉

Ja som včera trošku zamakala vo výšívani, tak som spokojna, no teraz cakam ked sa malinka zobudi a ideme vonku, idem si dokupit este bavlny a vecer budem pokracovat v krížikovani. No musela som aj parat lebo som si to zle vypočítala 😲 , bola som taka nastvana ze az. ale uz je to o.k. Prajem pekny den... 😀 😀

jejke
3. nov 2007

No baby presvedcili ste ma odo dnes vysivam(asi po dvojrocnej pauze)
Dufam ze si navypichnem oko 😵

matar
3. nov 2007

ahojte 🙂
jejke, to si prišla na dobrú stránku, ja som sem len nakukla a na druhý den som letela do galanterky 😀

ak budete chcieť niečo z tej ruskej stránky, som tu- ja som ruštinárka 😀 ked už teraz neučím, tak aspon surfujem po ruských stránkach nech všetko nepozabudam

vesi, začínam si to aj ja hádzať na CD, lebo tým predlohám sa nedá odolať 🙂

bibinka
3. nov 2007

baby, tak týmto ste ma úplen dostali. ja som už od základky "ťažká vyšívačka" 😀 😀 mám navyšívaného spústu, veľa z toho rozdávam a zatiaľ sa to páči. no táto téma je super. musím si všetky tie krásne predlohy napáliť na cd, aby som o to neprišla, keby sa náhodou zrušila téma, ale to sa asi nestane. 😀 😀 . ja som síce na md, ale k vyšívaniu som sa ešte nedostala . mám doma malé dvojročné šidielko a druhé mesačné. a popritom študujem. no ale sa teším keď doštudujem, detičky pôjdu do škôlky a ja budem mať konečne ČAS na túto super činnosť. mám rozvyšívané obrazy drahokamov od M.Aleša , chýba mi už len jeden a nemôžem sa k tomu dopracovať, 😅 😅 😅
baby a tie ruské stránky sú fakt božské, viem po rusky ,ale matar, možno ťa trošku aj využijem 😀 (s tou ruštinkou 🙂 )

vesi
3. nov 2007

čaute baby, je tu niekto? využívam, že som sama doma 😀
jejke, len do toho 😀 😀

vesi
3. nov 2007

bibinka, prepáč, aj teba vítam medzi nami, teším sa že som ulahodila ruštinárom 😀

matar
3. nov 2007

bibinka, vitaj, poxvál sa s obrážtekmi- urobsi albumček 😉 ani mne sa teraz pei deťoch velmi neda, ale snažím sa 🙂
vesi, ja si už ani nepamatám,kedy som aj bola sama doma. a kde máš deturence?

lenkalienka4
3. nov 2007

ahoj vesi, kde mas deturence? 🙂

vesi
3. nov 2007

čaute, manzel zobral deti k babke 😀 cez víkendy s nimi chodí von on 😀 😀

michalag
3. nov 2007

ahojte, tak my ideme akurat do mesta a do cukrarne, takze teraz nespravim asi nic, ale vecer sa posnazim.
Tak sa zatial majte 😉

vesi
3. nov 2007

ja tiež padám, už sú doma a priniesli z cukrárne zákusky 😀

miklima
3. nov 2007

ahojte dievcence.kazdy den vas musim precitat,len pisat sa mi uz nechce.mam prosbu nemate niektora pekne vzory na male vankuse.dakujem

matar
3. nov 2007

vankušiky nemám ☹

vesi, narobila si mi také chutky, že som poslala muža pre zákusky 😀

lenkalienka4
3. nov 2007

miklina: skus popozerat na tych ruskych strankach, tam by malo nieco byt, alebo pockaj kym tu bude vesi, a ta ti URCITE nieco pekneho pomoze najst 😀 😀 😀

matar
3. nov 2007

miklima, tu su dva pekné vankušiky: http://photofile.ru/users/ctyrlistek/2208111/

dupinka
3. nov 2007

baby, asi si tie vase odkazy budem napalovat na DVD, lebo uz mam poznamkovy blok coskoro plny 😀 😀 tie vankusiky su fakt pekne.

Idem balit, zajtra padame domoooov! 🙂 a konecne budem aspon trosku vysivat. Ste ma nakazili az az, chichi 😵

lenkalienka4
3. nov 2007

dupinka, ja mam 22rokov a vysivala som naposledy asi ked som mala 13. No od vtedy som sa ihly ani len nedotkla, a ked som objavila tie krasne predlohy na MK, tak tomu sa važne neda odolat. 😀 😀 😀

dupinka
3. nov 2007

no, ja som naposledy vysivala pred dvoma rokmi, to ma pochytila mania vysit nieco krstniatku do vienka. Dnes ma maly sibal 17 mesiacov a vysivku param, lebo som to blbo vymerala a akosi sa mi po tomto zisteni ani velmi do toho nechcelo. Ale baby ma navnadili krasnymi inspiraciami a aj ked mame byt hore nohami kvoli prerabke, od pondelka sa pustam do vysivania ako diva. aby som stihla vysit vianocny obrus 🙂

vesi
3. nov 2007

čaute závisláčky, matar tu na koníkovi sa asi nakazíme všeličím, aj chuťou na zákusky 😀 😀
miklima, vankúšov je veľa, zajtra sa na to pozriem, po tom včerajšom sutfovaní po nete ma dnes zmohla únava a bolesti hlavy 😠 😝

vesi
3. nov 2007

dupi, ja si odpočítam ktížiky na kanave a značím po 10 krížikov, aby som mala predstavu aké to bude veľké a kde začať - značím vyprateľnou fixkou 😉

miklima
3. nov 2007

dakujem,ze mi hladate vzory na vankuse.ste zlate.