Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?
Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂
To ja vobec neviem teraz, som z Ivanky, takze ja to mam blizko celkom. Ani detom sa nemusim prisposobit, takze radsej sa dohodnite vy. S tou navstevou to neviem este ako bude, vobec netusim co jej vymyslim za program 😔
zoberieš ich na stetko 😀 😀 tak nech baby navrhnú kde a kedy, ja sa tiež prispôsobim, asi ma odvezie manžel, tak sa nemusím riadiť podľa autobusu 😉
Daleko to mate Michalka? Stretnite sa aspon so Snoopy, vidim ze ste obe zo Zvolena, spravime telemost 😀
čaute baby, akurát som to chcela vypnúť a zrazu je vás tu toľko 😀
dupi, stretko je v sobotu 😉 prídeš?
niekde sa nám stratila eli ☹
ako vám ide vyšívanie? 😕 😀
vesi, celkom fajn, macko PU nabera na krizikoch, len skoda ze ma zmohla nadcha 😖 , citim sa ako....
vesi, daj blizsie info do IP.. Este uvidim, nemam hlas. Snad do soboty budem v poho..
michalag, to je mi ľúto, rýchlo sa vylieč 😉
dupi, bližšie sme sa ešte nedohodli - na čase a mieste, vieme len že v sobotu 🙂 a môžeš prísť aj bez hlasu, rehotať sa môžeš aj tak, lebo nepochybujem, že bude veselo 😀
vesi dakujem, kiez by som uz bola zdrava 😅
Baby ako vam zavidim to stretko, aj ja by som vas chcela spoznat osobne
Ahojte moje zlate zavislacky🙂
bola som chora ja a aj deti...takze hotova katastrofa 😠 k visivaniu som sa velmi nedostala. Ale vidim ze vy pracujete ostosest a to ma velmi tesi...vidim same nove tvare takze kazdeho vitam medzi nami.
Co sa tyka stretka tak ja pravdepodobne nebudem moct prist ☹ , muzicek dostal novu pracu takze volno tak skoro nebude mat a bez neho sa do ba sama s malou nedostanem☹....inak dalmatinca mam uz skoro hotoveho takze zacinam hned potom novy obraz 😉 😀 😵
no pozeram, ze to s tym stretkom asi nevyzera prave najruzovejsie, ale aspon nie cierno.. Vesi: tak mi prid pomct upratovat ten bordel pri prerabke bytu! 😀 😀 chichi
baby, chcela by som sa spytat ked mam nazov Designer stitches, kde to zozeniem? A neviete pocom teraz byva panama? Lebo ja som kupovala naposledy pred 2 rokmi.
v tomto obrazku je to oznacenie http://picasaweb.google.com/manogabi/Micimack/p...
babky zašívačky čaute chcem sa vás spýtať či už stes kušali vytlačiť obrazok s predlohou ale zvečšený mne sa to vždy všetko rozmaže anani tam dobre vidieť tie krýžiky.Ja teraz vyšívam chalanom vlak
to všetky vyšívate? 😉 Ja som ešte v práci, dnes máme návštevu, tak utekám nakúpiť a piecť bábovku..Som zvedavá, kedy sa dostanem k vysívaniu.

pokusim sa 😀 Ale vyzera to tak, ze mozem jedine sefovi 😅
A kde kedy to ma byt? Mozno to nejak elegantne sklbim a vsetko stihnem.