icon

Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?

luculka
20. sep 2007

Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂

whizzy
8. nov 2007

katka, chodim do BA do Tesca na nitky a na latku do Motyla, u dvoch levov. Este je galanteria v Slimaku a Luxor pasazi. No prehlad mam, jak keby som 10 rokov vysivala 😅

michalag
8. nov 2007

juli, to vyzera super 😉

julova
8. nov 2007

ja som dnes bola v Slimaku 😀...a je to tam fajn 🙂...sice anchorky maju po 19,- 😝 ...ale kupila som no co uz....ale inak je to tam super pre nas taky maly raj na zemi 😀 😉...tak odporucam...a mile tety predavacky su tam...mojho manzela som kvoli neveste poslala nakupit bavlnky k dvm levom, ale vraj tam neboli ochotne predavacky, tak nakoniec kupoval v Tescu na Kamennom...a ze tam tiez poradia 🙂

vesi - tiez si myslim 😀..ale tak zo solidarity staci ist aj raz, ze?😀 😉...a dakujem za pochvalu 🙂

vesi
8. nov 2007

presne tak julova, len aby sa nepovedalo 😀 ja si musím v sobotu dokúpiť 2 odtiene, lebo som ich nedostala v DS 😝 tak mi ten výlet do blavy príde vhod 😀 už som si to overila, príchod mám o 11.10 hod 😉

katka2
8. nov 2007

🙂 ,tieto brazdim aj ja, dufala som, ze sa dozviem nove obchodiky aby som nemusela ist az do centra ☹

vesi
8. nov 2007

kedysi bola dobrá galanterka aj v Petržalke na Nám. hraničiarov, ale netuším či ešte existuje... 😒

julova
8. nov 2007

Vesi - OK - tak na jedenastu pridem na Nivy a budem sa tam obsmietat dole pri PNS stankoch...myslim ze ruzu do ruky mi netreba ako poznavacie znamenie, myslim ze "pupok" ma prezradi 😀...a budem mat cerveny kabat s kapuckou 😉....a Moni, "kopni" do mna, lebo ja som kratkozraka a fakt obcas slepa ako krtko 😉...a ved mame na seba ciiisla...sa normalne ze tesim 🙂...a nezabudni fotaaak 😀 😉

julova
8. nov 2007

no babule - vyuzivam, ze som mala dnes kratsi den kvoli Dr. a idem vysivat 🙂...aj pupok uz v sede tlaci, tak sa idem vyvalit 😀...vecer este nakuknem 😉

papa zatial

vesi
8. nov 2007

O.K.julova, už sa teším, ja budem mať zelenú bundu a dúfam, že nebudem vyzerať ako úchyláčka, ked sa tam budem tehuliek pýtať -ty si julova? 😀 😀 😀 papa musím ísť aj ja 🙂

dupinka
8. nov 2007

baby, az vam zavidim to stretko. Ja budem trcat doma, skrat bylinkovy cajik, kaslat ako tuberak, vysivat a tisko vam zavidiet.... ☹ Co uz, velmi som chcela ist. to je asi tym, ze sa na veci velmi tesim a potom to nevyjde. Aj obklad do kupelne bude trochu iny, lebo listely ☹ tak som zvedava, ako to nakoniec bude vyzerat. Urobte fotky a hodte sem link este v nedelu nadranom, ked sa vratite domov! 😉

matar
8. nov 2007

na vašu žiadosť ešte raz 🙂
PC stich: www.hydraulic-engineering.org/pcstitch/pcstitch...

aj ja závidím stretko ☹ dajte si deci vínka aj za mna 🙂

dupinka
8. nov 2007

baby, chcem vysit tieto obrazky,jednotlivo. ale to je takto male... 😒 myslite, ze sa to bude dat, ked namiesto 3 dierky na jeden krizik dam 5 dierky na krizik, roztiahnem to?

http://www.dracica.sk/vysivanie/showimage.php?i...

vesi
8. nov 2007

a prečo sa ti to zdá malé? máš k tomu predlohu?

dupinka
8. nov 2007

ja chcem vysit jednotlivo tie dzbaniky, nie cele, jeden dzabik vyjde tak 7x7 cm, a to dat do ramceka je o nicom 😒

michalag
8. nov 2007

ahojte 🙂 , je tu niekto?

matar
8. nov 2007

dupinka, to som ešte nesúšala 😒

a čo všetci vyšívate?

michalag
8. nov 2007

matar ja som tu 😀 , ale len na chvilku, potom idem kukat TV

luculka
autor
8. nov 2007

babule ahojte....tesite na stretko? kolko vas bude?

matar
8. nov 2007

aj ja pôjdem pozerať ordináciu 🙂
miška ty ideš na stretko? aj ja chceeeem 😢

michalag
8. nov 2007

ahoj luculka 🙂 ,
matar, ani ja nejdem na stretko 😢 , som chora a mam to aj dost daleko a maly by mi tolko neobsadel, ale hadam raz pojdem 😅

matar
8. nov 2007

ahoj luculka, ale do malaciek sa chystám 😀 mám tam ex-kolegynku 🙂
miška, no môj mlaý by aj vydržal, hlavne nech je plný cicik 😀

michalag
8. nov 2007

tak on je este malicky 🙂
My si mozeme v sobotu spravit stretko tu 😉 😀
Dobre, ideme sa navecerat a potom pojdem kukat TV
Po ordinacii este nakuknem 🙂

annase
8. nov 2007

ahojte babule som Vás tu tak náhodou objavila mňa tiež hrozna baví vyšívanie višila som pri prvom tehu 12 ročných období a teraz ked už malí podrástol ma napadlo že sa tmu začnem znova venovať. Môžem vás tu občas navštíviť 🙂

michalag
8. nov 2007

annase, jasne ze mozes 😉

annase
8. nov 2007

Baby chcem sa vás opýtať ako fungujú tie prevody tých farieb či ako by som to povedala dooterz som vyšívala len jednou farbou a ked farebna tak podla časopisu v tých vaších linkoch sa moc ešte nevyznám ale pôjdem pekne poporade hádam to pochopím

vesi
9. nov 2007

annase, vítam ťa medzi nami 😀 , veľmi múdro píšeš, prejdi si všetky strany a ked niečo nebudeš vedieť, tak sa pýtaj 😉 tie linky sú v podstate ako časopisy 🙂

kytinka
9. nov 2007

Aojky holky, zdravím vás a musím napsat, že vás vůbec nestíhám číst 😅 , já mám jenom sem tam chvilinku mrknout v práci a to se nedokážu ani dočíst 😀 . Ale, co jak budu mít zase delší chvíli tak si vás pořádně dočku a poklábosíme 🙂 .
Je to super když má někdo stejného koníčka jako já 🙂 .
Jestli chcete mrknout tak mám v albu nějaké vyšívky, jsou to jenom ty co jsem vyšila sobě, ale jak budu u mamky nebo u sestry a vzpomenu si tak nafotím i ty co jsem dělala pro ně 🙂 .
Přeju vám krásný den 🙂 , doufám, že bude plný sluníčka a dobré náladičky.

vesi
9. nov 2007

ahoj, tvoje obrazy sú krásné, určite si tu prídeš na svoje, čo sa predloh aj kočiek tu týka 😉 tak teda vitaj medzi nami 😀

whizzy
9. nov 2007

ahojte 🙂
kytinka vitaj 🙂 Krasne vysivky mas 😵 Tu krasnu zltu orchideu mas predlohu, alebo to bola sada? Milujem orchidee 😵

michalag
9. nov 2007

ahojte kocky 🙂 ,