Kto financuje pobyt Geissenovcov na Slovensku?
Len sa chcem spýtať.. Kto financuje pobyt tejto rodiny na SK? Naše dane? Možno sa mýlim, len to neviem vypátrať...
Ono to také drahé pre nich/produkciu zase nie je. Ubytovanie, reštaurácia daju majitelia pravdepodobne zadarmo - teda za uvedenie ich zariadenia v TV programe. Taktiež aj ine služby fungujú podobne
@buduciposlanec 😁😁😁
@sasa1310 na druhej strane... ty keby si žila v nejakej vyspelej demokratickej krajine a prišla by si sa sem pozrieť na Slovensko, ako by si ho ohodnotila? Ja by som bola šokovaná nehostinostou, ufrflanosťou, zlou náladou Slovákov , špinou...
To silno pochybujem že si to platia sami alebo produkčná spoločnosť. Isto by išli na nejaké bohom zabudnuté Slovensko. Vybrali by si iné miesta. Dara alebo Lula keď idú robiť reklamu nejakému produktu tak si ho tiež same kúpia? Isto nie ...
@nafka0483
@salome123
@annamalaga
@stanulienkat on nemá problém nevhodne okomentovať čokoľvek a ktorúkoľvek krajinu. A keď som si teraz s hrôzou pozrela, že ich zobrali do Bratislavského hradu, tak už o absolútnom kritizovaní z jeho strany, nepochybujem.
Myslím že majú dosť peňazí aby si to zaplatili sami
Mne osobne sa veľmi páči ich príbeh 🙂 neboli to žiadne deti rodičov, tvrdo si toto všetko vydreli.. Róbert nemá ani školu dochodenu a aj napriek tomu rozbehol biznis s handrami, za 10 kúpil za 45 predal.. sú spolu od začiatku, deti si spravili az keď mali všetko.. v podstate urobili úplne všetko opačne ako bežný Slovák, tak nech sa aspoň prídu pozrieť, ze ako by si zili keby dochodili školu, po mature nabachali deti a čakali na rodičak 😂😂😂
@nicicka Precestovali toho uz tolkoooo ze ano, idu aj ma Slovensko.
Pre nich je to exotika, pretoze to co ke exotika pre vacsinu je ich standard, toho su uz presyteni.
A ano, show a naklady na nakrucanie plati produkcna spolocnost.
Porovnavat to s propagpvanim mejakeho produktu Darou je uplne mimo.
@soldi ak niekto zvoli urazat inych, len preto, ze maju podla neho uleteny nazor, tiez to nieco hovori o jeho charaktere... to len na margo tych "dezolatiek"...
btw tiez si nemyslim, ze je to platene z nasich dani.. Ale suhlasim s nazorom, ze tato krajina a jej vladny predstavitelia si surne potrebuju upratat priority..
este mi napadlo, ze naozaj dufam, ze nespropaguju Slovensko takym sposobom ako Michael Palin v dokumente pre BBC pred viac ako 10r..
To bola cista karastrofa...
Pochopte, ze oni sem nejdu s cielom propagovat Slovensko. To je uz len vedlajsi efekt, ktory si od toho Sulik a dalsi ludia slubuju.
Oni idu do novej krajiny, popozeraju, budu mat nove namety pre svoju sou. Nie su povinni hovorit o Slovensku pekne, budu sa vyjadrovat tak ako to robia vzdy. Aj negartivna reklama je reklama...
@mirkava akože čo dôležitejšie ma na práci tato vlada? Dokončiť tu šaškareň o Ficovi? Ty kokos to hej, aj 7 prij****nych tlačoviek nech denne spravi každá strana, to je fakt duchovne hlbšie ako sa 1 deň venovať nejakej rodine, čo doteraz netušila, že nejaké úbohé Slovensko na mape aj leží..
Prisli preto lebo boli na EXpo v Dubaji kde povedali sami od seba ze vysielaju aj ich show na Slovensku a ze maju ab tam velku komunitu fanusikov a ze by teda sa isli pozriet na SK. Naco ich Sulik pozval ze urcite aby prisli. A preco by nesli ved ked je sledovanost show aj na SK tak preco nie. Ja si to rada pozriem v telke, sledujem ich na nemeckej stanici vo Svajciarsku a budem rada ak si pozriem Geissenovcov na Sk😂🤣dufam ze dostanu brynduove halusky a kofolu😂🤣
Platia ich ilumináti, prišli sem rozosievať zlo západu a pripravujú cestu pre vesmírne jaštere, ktoré zotročia náš slavien samsung rod. (sarkazmus)
@acrobaleno tiez si myslim. Ja normalne nespim odkedy su tu a premyslam o co ma oberaju
@althejka mne rušia signál 5g v mozgu, čo mám z pravidelného testovania na covid. Dúfam, že čím skôr odídu, aby bolo voyo, netflix a hbo max v takej kvalite, na akú som zvyknutá.
@nadazdi okrem toho tie dve dievčatá majú tuším po 8mich potratoch ak si dobre pamätám 🙂
@acrobaleno to by som prezila. Ale ze musim teraz chodit do prace a vsetko funguje aj autobusy chodia....to som necakala. Este ma zneistil saharsky piesok, ci to neprislo tesne pred nimi ked Carmen kopla do vrtule..