Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ja uz sa chcem konecne starat o vlastne dieta a nielen o tie vlastne, takze materska bude najlepsia zmena 🙂
oprava: nielen o tie cudzie malo byt 😀
luko: neboj aj to bude
Aj ja chcem byt učiteľkou ☹
preco? ono zas nie je v dnesnej dobe o co stat....ked spomeniem na nasho ministra skolstva a jeho "reformy"
Ahojte snazilky dlksie som tu nebola ale len preto ze az dnes som bola na prvom pohovore na IVF v Iscare Martin podala som si ziadost a teraz musim cakat kedy mi pride odpoved s docentom som sa zatial dohodla ake lieky budem stimulovat a akou prvou davkou vybrala som si Puregon je draksi ale aplikovanie jednoduksie ale aj napriek neschvalenej ziadosti idem do toho ako samoplatca 😒 tak to vydim na februar 🙂
ahoj reachel: ak sa smiem spýtať na tie lieky, ja idem 26.1 a dohodneme sa na liekoch, žiadosť už mám schválenu. V rôznych forach sa píše o liekoch a mám v tom chaos, ak máš nejaké info prosím o radu
ja dufam, ze sa dohodneme 20teho...dufam, ze nebude ziadna prekazka...predsa len som mala predtym cystu, tak by som nerada zazila prekvapenie...ale nie...budeme mysliet pozitivne 🙂 v tych liekoch mam tiez chaos, ale
majaja skus napisat do temy Priprava IVF od zaciatku,t ak su kocky dost informovane
luko: a ty nemáš nejaké info. Všimla som si že tam je už rozbehnutá téma, len nerada by som sa pýtala to čo už oni spolu prediskutovali. A tiež mám pocit že rôzne centrá dávaju aj iné lieky
majaja 75 ja viem len tolko co mi povedal a aj ukazal doktor napr.gonal a puregon je na principe pera su draksie asi tak o 70eur a tie lacnejsie to su dve ampulky v jednej je tekutina a druhej prasok ktore musis zmiesat a podat si klasicky iniekciou ktora je hrupsia ako ta v pere je to proste jednoduksie pre teba ak nemas niekoho znameho v zdravotnictve kto by ti to aplikoval v tom pere je to o jednoduchosti a rychlosti ampulky uz su namiesane len to strcis do pera ako bombickove pero a pichnes ale koordinatorka ta to nauci a vysvetli ci si vyberies to alebo ono asi tolko co viem
majaja: o liekoch zatial nie, nemam info,
co sa tyka liekov, tak si asi vyberie tie menej komplikovane, som sice zos trednej skoly zdravotak, aj ked som VS mala uz ineho zamerania, ale podkoznu inj snad zvladnem...aj bratovi som pichala nedavno
ja asi uvažujem že si dam predpisať klasicke inekcie, mam znamu ktora mi ich bude pichat
aha...no mne baby pisali, ze sa to picha dva krat denne kazdy den...takze sa dam asi vypisat na PN a budem si to pichat. vraj sa da ist na PN.
na PN nechcem ísť, vieš ako to v škole chodí, učivo by ma počkalo a okrem toho máme aj tam stav minus 2 učitelky. Budem to riešiť paragrafmi
inak kolegyňa na tom bola vlani a mama jej pichala jednu inekciu denne, asi aj ja ju poprosim
Ahoj mamaja a luko, chcem Vám len napísať k tým injekciam -pichajú sa 1x denne - ak si dáte do vyhľadávača napr. puregon pen - tak vám nájde video o tom ako sa injekcie pichajú. Nie je to nič hrozné - ja som mala Puregon - odhodlanie chce len prvá a potom to už ide ..... Držim všetkým palce 😉
ak som sa dobre dočítala tak pero je asi o 70 eur drahšie, tak neviem pri všetkých tých výdavkov, nás čaká ICSI a plnocestovania do BA
ahojte...ja som mala klasicke ihli, pichala som si Menopur a nebolo to nic strasne, pichala som si raz denne...najtazsia bola prva injekcia
Veverička, my chodíme do rovnakého centra - Tebe dal doktor na výber, že aké injekcie chceš? Mne len predpísal a to bolo tak všetko.
vevericka80 do akého centra chodíte? aj to sa chcem spýtať či vam da lekár na výber. a tiež podla čoho rozhodne pre krátky alebo dlhy protokol
mne sa zda, ze sa ma vobec nepytal, ze ake chcem, len rovno predpisal
majaja my chodime do Splnu v KE
ahoj babule 🙂 ako ste na tom? ja už mám januárový HP hotový, stery sú v poriadku...idem budúci týždeň na konzultáciu a folikulometriu...sa dozviem aj výsledok HP... sestrička mi dnes hovorila, že zatiaľ je všetko ok....tak dúfam, že to tak bude 😉
barchee to je super, ze uz mas HP hotovy...drzim ti palceky 😉
ahojte, ja idem v stredu na konzultaciu...tak som zvedava, dufam, ze bude vsetko OK a dohodneme protokol
AHojte, tak som dnes volala do Heliosu, žiadosť je schválená a 26.1. ideme na pohovor a pre lieky 😀
ja idem zajtra dufam dohodnut protokol.....duuuuuuufam 🙂
ahojky baby, takže HP je v poriadku, ovulka bude tak zajtra - zajtra v noci...folikul bol už veľký 😀 takže ideme na vec, tak ako vždy 😵 zistila mi ale gynda zvýšený cukor, čo ma prekvapilo, takže musím ísť na glukózový test a asi aj diabetológovi...čudné... 😖
barchee....super, ze HP je v poriadku 🙂 ...dufam, ze sa ten zvyseny cukor nepotvrdi
kocky ja som dnes dostala lieky na IVF ...cela igelitka aj s ihlami a platila som 412,-....pekna palka 😲 zacinam cca o dva tyzdne s diferinom ci jak sa vola ten liek

snecka....ano urcite by to bola zmena 🙂 urcite si neoddychnem,ale bude to ine