icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

sony44
3. jún 2010

strelka, prepáč - pozmenila som ti meno 🙂

zuzanabb
3. jún 2010

to amnio by aj mna zaujimalo. Lebo v papieroch o pouceni pred ivf bolo napisane, ze v pripade icsi sa odporuca amnio. ale hrozne sa toho bojim.

sony urcite sa vschopi aspon jedno z nich! 😉

barcheee gratulujem!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 super pocit co? aj ti prepli zvuk? Ja som najskor na sone nevidela srdiecko a az potom ked mi doktor ukazal, ze toto je ono (kto sa ma vyznat v tom sone 😀 ) tak som sa zacala smiat a on ma hresil, ze takto mi fotku nespravi ked sa budem hybat..
Aj som si myslela, ze budes mat asi jedneho chrustika, lebo to hcg si nemala velmi vysoke na dvojky.

pepka25 nam doktor povedal, ze sexik mozme praktizovat hned na druhy den od ET. ani som sa ho na to nepytala, automaicky povedal, ze sa nemame obmedzovat 😉 ale ja som pockala 2 dni pre istotu.

alienocka
3. jún 2010

@zuzanabb aj ja sa obavam tej amiocentezy. Neviem ako by som to zvladla. Viem,ze to odporucaju,ale ......

martinaaaaa
3. jún 2010

monicka super ja mam uz 1 injekciu puregonu za sebou 🙂 uz len osem dni : 😉 -) 🙂 🙂

barchee gratulujem k bubatkovi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kefi este vydrz neboj budu tam krasne kolajnicky 😉

martinaaaaa
3. jún 2010

pre dnes sa s vami lucim 🙂

barchee
autor
3. jún 2010

zuzana, ja by som sa tou amnio vôbec netrápila...pokiaľ budú výsledky krvných testov ak, nie je prečo ju dávať robiť 😉 Nedal mi zvuk, ale videla som poriadne biť to malilinkaté srdiečko mojej lásky 😵 božinku, také je to maličké ale už život by som za to dala 🙂

zuzanabb
3. jún 2010

barchee verim ti, aj ja som bola potom cely dne v soku, ale mne prepol aj zvuk a vtedy mi nabehli zimomriavky a skoro som skolabovala. Takze sa tes este na dalsi prijemny sok 😀
aj ja sa spolieham na to, ze ak budu dobre vysledky, tak to amnio netreba, len neviem preco to potom pisu v papieroch....

zuzanabb
3. jún 2010

inak sa barchee citim ako schyzofrenicka lebo ti odpisujem v troch temach 😀 😀 😀

barchee
autor
3. jún 2010

zuzana, nápodobne 😀

monicka7299
3. jún 2010

martinaaaaa, bibi24 - tak zajtra druhá 😀

bibi Ty máš tiež Gonal a po koľkých dňoch ideš na kontrolu? Ja idem 5. deň lebo štvrtý vyšiel na nedeľu... dúfam, že to bude v pohode..

martinaaa, akých 8 dní? 8 dní stimulka?

Dobrú noc 😉

barchee
autor
4. jún 2010

bré ránko dámy 🙂 počko na prd, mne je nagrcanie odrána...no jedna radosť 😀 😝

júúúj, stimulujúce babulky, tak velmi moooooc vám držíme s brmbolcom palce 😉

martinaaaaa
4. jún 2010

barchee dakujem a drz sa 🙂 🙂 🙂 a davaj na vas velky pozor 😉

martinaaaaa
4. jún 2010

monicka ja mam pred sebou uz iba 7 dni pichania ja mam stimulku iba 9 dni z toho 5 dni pzregon 150 a dva dni uz mam za sebou 🙂 iu a potom 4 dni puregon 100 iu a menopur 75 iu mam dlhy protokol

monicka7299
4. jún 2010

martinaaa - ja mám krátky .......... druhá včelička za mnou - kopec srandy doma - lež sa odhodlám aby mi to pichol 😅

ale doma mám v zálohe ešte jeden druh a to sa dozviem v pondelok...... nejak mi to ide zrazu rýchlo - ale to je dobre...
ani sa nenazdám a budem tehu - dúfam-verím, že áno..... 😵

bibi- tak Ty máš asi presne to čo ja.... Gonal a Cetrotide? - mal by to byť nejaký ultra krátky protokol - kontrolu máš na kedy?

barche - sa teším s Tebou 😵 a to druhé sa odplavilo, či čo? ...povedali Ti niečo na to? ale veď aj tak si chcela jedno.... hlavné je, že tam zostal "bojovník" 🙂

monicka7299
4. jún 2010

martinaaa.... to je dlhý protokol? 9 dní?

martinaaaaa
4. jún 2010

nie zacala som si 24DC pichat difereline cakala som na MS ktora dosla 33 DC a 4 DC ked som mala MS som si pichla 150 iu puregonu doki vravel ze stimulka je az pichanie puregonu dnes mam 2 davku puregonu a caka ma este 7 dni potom si pichnem pregnyl a za 2 dni teda v nedelu bude punkcia a v piatok ET po PK 🙂

annamary27
4. jún 2010

@monicka7299,ja som mala dlhý protokol,lebo so si 1.typ inj.diphereline pichala od 8.5. až po 24.5 a potom sa pridávali postupne ešte dva typy.Ja som si Puregon pichala do brucha sama.Nebojím sa injekcií ,tak to bola sranda,na bruchu mám slaninky dosť,tak som to mala kam hravo vpáliť.Sem-tam sa na mna manžel kukal a hovoril mi,že aká som statočná a jak ma lúbi 😀 😎 😉

martinaaaaa
4. jún 2010

annamary uz viem ze urcite budem trvat na PK verim ze sa to podari na prvy sup 🙂

annamary27
4. jún 2010

veríme 🙂 😎 😀 ,čo iné nám ostáva.Ty pojdeš v piatok na ET a ja potom v pondelok na 1.krvný test,uffff 😵 😝 😀 Lebo 10ty den mi vychádza na sobotu,tak mi sestrička povedala nech prídem až na 12ty.

annamary27
4. jún 2010

martinaaaaa, ja musim silno veriť aj preto,že nám neostali mrazáčikovia.

martinaaaaa
4. jún 2010

13 v nedelu bude odber a v piatok 18 si uz odnesiem svoje poklady alebo poklad 🙂 🙂

annamary27 v pondelok ti drzim palce 🙂 bude to dobre neboj sa 🙂

martinaaaaa
4. jún 2010

monicka si PN alebo si v robote

monicka7299
4. jún 2010

to Vám už vedeli povedať aj všetky dátumy? to je divné... ja idem 5. deň na sono (Gonal) a tam mi majú pridať Cetrotide a všetko to má spolu trvať 7-9 dní.... no a viac neviem 😒 myslím, že ostatné sa dozviem v pondelo na sone.

Moj partner chce vidieť aj kontrolné soná - je zvedavý - Vaši chlapi sa chodili pozera aj na sono ako sa tvoria vajíčka??????????????????????????????????????

annamary27
4. jún 2010

Mol chlap ma vysadil na krv,počkal so mno na chodbe a ked som čakala na sono,tak už bol v aute,lebo vždy mal nejakú robotu.Na sone nikdy nebol so mnou a ani som nevidela nikoho tam vchádzať s partnerom.Mne ani doktor a doktorky u ktorých som bola nepovedali kolko mám folikulov,len že reakciu na stimulku mám dobrú,pravý vaječník produkoval dosť lavému sa trochu nechcelo ,ale počet ani rozmery ako tu niektoré kočky píšu som pred OPU vôbec nevedela.

martinaaaaa
4. jún 2010

to je super ze sa zaujima nemaj mu to za zle 🙂 🙂 urcite to mysli dobre no tomu mojmu to asi este nedochadza on sa skor prebere az ked to budem mat v brusku 🙂

annamary27
4. jún 2010

@martinaaaaa,tak krvičku budem mať po tvojom OPU,nie ET,14.6.

monicka7299
4. jún 2010

som v robote ale neskutočne by som bola radšej doma.... mám toho akosi nakopeného veľa problémov riešiť a prúserov za chyby kolegov vybavovať 😠 .... neviem či je to moc vhodné teraz......ale snažím sa to brať aby to išlo aspoň 30 cm odo mňa (v hlave si vytváram svoj kútik v mozgu - "To nič, musíš sda sústrediť na niečo dôležitejšie-toto je len práca-nie rodina") 😨

barchee
autor
4. jún 2010

moni, hej pýtala somsa na to a povedal mi,že to neuchytené embryo sa rozpadne a vstrebe, takže presne tak, ako som uvažovala 🙂

monicka7299
4. jún 2010

dievčatá, keď som dnes pichla druhý Gonal mám sa nejako už cítiť?

annamary27
4. jún 2010

@monicka7299, ja som počas celej stimulky nič necítila,ale každá sme iná.vlastne som nemala čas sa ani kontrolovať,v robote bola kopa práce a potom večer čo večer som sadala do auta a išla som za mamou,ktorá mi aplikovala injekcie pod kožu,je zdravotná sestra tak som sa zverila radšej do jej rúk aspon ma naši každý den videli 😀 😀 😀