icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

janemari
7. jún 2010

kefalinek no ja co sa tyka testovania to poznam.Kym sme sa snazii prirodzene najprv som testovala na ovulaciu,ked boli // snazilkovali sme o 100/300 a potom som uz na 5 den testovala a bola nestastna.Neskor som vydrzala skoro do mrchy a pred mrchou testla a nadruhy den dosla mrcha 😠 No a nakoniec som uz testovala len ak nahodou mrcha meskala. 😀

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa ahoj skorpionka! Nemaj strach,nemusis citit ziadne bolesti. Ja som mala az posledne dva dni pocit nafuknutia a sem tam ma pichlo kdesi. A to som mala na jednom vajecniku 5cm cystu+11folikov 😀

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa a ktory den sa pichas? Bola si uz na sone a krvi?

martinaaaaa
7. jún 2010

alienocka no cau uz som bola smutna ze kde si 🙂 este 4 dni pichania injekcii huraaaaaaaa 😉

martinaaaaa
7. jún 2010

zajtra idem na sono a na krv picham si 5 den

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka uz to chcem mat za sebou ☹

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa no vidis,ale to sa nejako kratko budes pichat,nie? Mne na prvom sone videli len 5 folikulov a potom som ich tam mala 11. Tak neboj 😉

janemari
7. jún 2010

Tak ja som dnes pichla len prvu,ale ten moj vajecnik reaguje auu.Ale to aj vdaka tej mojej endoske 😒

alienocka
7. jún 2010

@alienocka pocuj toto pichanie ti rychlo ujde,ale potom to cakanie na pozitivny test ti je nekonecny pribeh. 😖

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa som napisala sama sebe 😀 to bolo pre skorpiomartinuuuuu

martinaaaaa
7. jún 2010

@janemari vydrz moja drzim palce mna zas neboli nic a stezujem sa 🙂

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka citala som ze zeny skorpionky su strasne plodne bytosti takze ten test moze byt len pozitivny 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa to som este nepocula,ale je to mozne! Ale mohli by sme byt take plodne ako kedysi nase babky. Ze na ne muz len trenky hodil a boli tehotne 😀 😀 😀 😀 😀

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka no to som si az teraz vsimla 🙂 no som fakt zvedava na to sono co som zo saba vyprodukovala 🙂

janemari
7. jún 2010

ved to cakanie ked sa nic nedeje je strasne.Ale aj tak ten cas strasne leti.Baby ja utekam do nocnej.Rano dalsia vcelicka 🙂

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka velmi by som to nehovorila ale esteze ti nasi chlapi nie su az tak plodni 🙂

martinaaaaa
7. jún 2010

prijemnu nocnu prajem ahoj

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa ja som bola smutna po prvom sone,ze ich tam je len 5 ☹ lebo som vedela,ze niekto ich mava aj 30,tak mi manzel povedal,ze na co by nam bola cela podlozka vajec 😀 Tak som sa zmierila a pocedala som si,ze som asi slaba nosnica a ...... 11 folikov a.... 10 dozretych vajicok 😀 a...... 9 oplodnenych a........1vlozene emryko a.......7 statocnych zamrazenych 😀
Urcite ma budes nasledovat 😎

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka velmi povzbudive 🙂 ale kvalita je kvalita tu nevyvazis kvantitou 🙂 🙂

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa presne a este ide o to,ze skorpiokvalita 😎

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa ty este stihas termin Februar 2011,vsak? To by bolo super 😀

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa nie tebe to bude vychadzat na 04,03,2011 😀 Ak som dobre pocitala 😝

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka ak vsetko pojde ok tak zaciatok aprila 😉

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa a to ako? Ved este 4 dni si pichas,nie?

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka ja si picham od 24 DC co bolo 22.5 diferelin a od 4 DC diferelin a puregon a zajtra mi povedia kolko puregonu a este pridaju menopur

martinaaaaa
7. jún 2010

mala som dlhy protokol

alienocka
7. jún 2010

@martinaaaaa jaaaj,chapem: Ja,ze uz o 4 dni pojdes na OPU.
Hlavne sa drzkaj a mysli pozitivne 😀

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka dakujem ved RH faktor pozitiv 😀 😀 😀 😀 😀

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka mas IP

martinaaaaa
7. jún 2010

@alienocka lucim sa dobru nocku a davaj na seba pozor 😉