Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@zuzanabb aj ja som z BB a koho mas gynekologa??
zuzka moja idem ta sklamat, dnes som si urobila test, je to 10 den, a vysledok , ked ten test otocim proti svetlu tak je slabulinka druha ciarka, ocami ju tlacim von,lebo s to neda odfotit. tak neviem ideme sa radovat 😅 alebo radsej este nie 😨
kefalinek - mne tiez v nedelu vyslo nieco podobne na tehotenskom teste. Robila som si ho na 9 den od ET. Vysla mi tam strasne slaba druha ciarocka. V pondelok na 10 den som isla na krv a poobedny vysledok bol pozitivny. Moj tak som sa tesila. Takze verim ze u teba to bude nieco podobne. Na 14 den od ET mam prist znovu ma krv. Kedy teba caka krvny test?
alienocka - citam , ze si uz v 6tt - gratulujem. Prezrad co si za to obdobie absolvovala. Aby som mala nejake predstavy. Si doma na PN, alebo pracujes?
kefalinek - ešte nie je nič stratené, neboj, a ak proti svetlu niečo očami vytlačíš, tak to o dva dni bude byť zreteľné. tak si to nevydržala... nečudujem sa, ja by som mala testovať budúcu stredu, som zvedavá, či vydržím 😉 tak sa držkaj a nezúfaj, kým nemáš jasný výsledok, že nie,tak je to na dobrej ceste 🙂 🙂 🙂
dungelka - tak super správa, gratulujem, takže sa všetky stretneme v tehuľkách - február 2011 🙂 🙂 🙂
no to dufam ratam s tym.
@dungelka ahoj. Vies co ani nic take. Po ET som si urobila test na 11 a 12 den boli tam ciarocky,aj ked tiez nic moc,ale boli. Potom som sla na 14 den na krv a sono. V krvi 493 hcg a na sone nebolo vidiet nic iba zvacsenu sliznicu. takze zajtra teda na 21 po ET idem na sono tak dufam,ze mi tam nieco doky uvidi,lebo inak neviem. Pretoze ziadne priznaky iba kozy ma bolia trochu tak nejako tomu ani neverim ,ze som tehula. Mozno tajtra uverim 🙂 A pracujem,ale iba tak light,lebo robim nechtiky zakaznickam a to sa vela nenamakam a obcas aj nachvilku do zahradky zbehnem 😉 A ty pracujes?
alienocka - tak to budeme zajtra držať pršteky 🙂 🙂 🙂 určite uvidíte všetko to, čo tam má byť 🙂 🙂 🙂
kafalínek aj tebe sa to rysuje na február!!! 🙂 🙂 🙂 kukni foto barchee akú mala čiaročku a je tehuľka, slabučká ale bola - ale sa mi hovorí, čo?! budeme na teba myslieť 😉
alienocka - momentalne som na PN, dala som sa vypisat hned po OPU. Ale neviem do kedy budem. Niekto mi raz povedal, ze po ET sa neodporuca chodit do prace - je to brane ako rizikove tehotenstvo. Takze neviem co mi povie doky. Moja praca by sa musela trocha preorganizovat, nakolko pracujem v chem. labaku. Musela by som robit len nejaku pracu za PC, do labaku uz teraz nevkrocim.
U mna sa tiez ziadne priznaky neprejavuju, ale je mozno este skoro. Presne tak ako teba ma pobolievaju len prsia, ale ani to neviem ci nie je dosledok ultrogestanu co beriem kazdych 8 hodin.
Pozerala som to forum tehulky - februar 2011 - nenasla som ho. Kde presne je?
sony s tym terminom porodu mne sa mala narodila v marci takze to bude take na kopu ak to bude.
tak som kukla tu barcheeni ciarocku na testitku a a ja mam taku istu, tak uvidime co sa z toho vykluje. 😀
@dungelka tak toje jasne,ze kasli na cely chemicky labak! myslim,ze mame teraz ine priority ako pracu 😎
Mne zas povedali,ze cele tehotenstvo po umelom oplodneni je rizikove,takze kaslem na vela veci 😀
a ta tema sa vola MIMINKO V UNORU/FEBRUARI 2011 😀 tak citaj a pridaj sa a myslim,ze to plati aj pre sony44 a kefalinek 😀
alienocka ja uverim az po krvicke a mne moj gyndos tiez povedal ze ak ostanem teraz tehotne tak ma vypise na PN az to nastupu na mateersku dovolenku
ja ho nemam vyratany ale je to len odhadom pravdepodobny ja chodim do heliosu martin
aj ja chodim ku krajkovi, ano robili mi KET 29.5
baby...... dnes 6. deň pichania Gonal + Cetrotide (pribudli od pondelka ku gonalu aj dávku zdvihli) ...
Včera som prerevala 😢 celý večer........ vraj to rastie na jeho vkus moc rychlo a je ich moc málo ☹
to čo je????!!!!!
ja som len tak - že mi stačia 2 kúsky na 100% a on hneď : mladá pani, ja by som ich potreboval vytvorených aspoň 6 ☹ takže ich nemám ani 6 ............ neviem či sa po zvýšenej dávke ešte nejaké objavia 😖
Ráno sme došli na ultrazvuk .....no a hneď mi vraveli, že som sme nemali ráno pichnúť - až po kontrole..... to nám nikto nepovedal.... takže ráno 150 ml Gonal, v centre Cetrotide a potom sme bežali domov dopichnúť ešte 37.5 ml Gonal (všetko do bruška).... no úplná parádička 😒
robím niečo zle??? smädná nie som ale sa nútim alebo čo ??????????????????
čo znamená, že je to moc veľké????
alienocka diky za termin
monicka s tymto ja nemam skusenost
@monicka7299 neplackaj a neboj sa. ten tvoj doky je nejaky narocny a nevie sa s tebou normalne rozpravat sa mi zda! Mal ta povzbudit a nie dodeptat 😠 ja som mala na 5.den stimulky len 5 folikov a nakoniec ich tam bolo11 tak nobojkaj 🙂
monicka,neboj sa, niekedy je lepšie mať menej a kvalitné, ako veľa a o ničom. Vsaď na kvalitu!!! bude to dobré neboj. Ja som mala na začiatku okolo 7 a nakoniec mi odobrali 14 a aj tak mi ostalo len jedno. Takže ono to niekedy nie je o množstve, ale o kvalite- a hlavne je to o šťastí a ja dúfam, že tentoraz ku nám všetkým to šťastie priletí 🙂 🙂 🙂 🙂Takže len ver.....
termín nemám nejako vyrátaný, len viem že mi to vychádza na február, teda,ak všetko pôjde tak ako má......čo musííííííí 🙂 🙂 OPU som mala 29.5. a transfer 4.6.
chodím do iscaru v MT
monička - nepichaj si tie injekcie na rast folíkov ráno keď ideš na krv a sono, počkaj na výsledky krvi do poobedia a potom si pichni - lebo sa môže stať, že ti dávku upravia a potom si musíš pichať znova - viď - už sa ti to stalo, ale to ťa na to mali care upozorniť. Zvláštne - ty nemôžeš za to ako reaguješ na stimulku, mali by ťa povzbudiť a dodať nádej ale neboj zvládneš to......Buď rada že aspoň nejako reaguješ ( niektoré baby ani tak ) a na konci stimulky môže byť ten počet úplne iný.
alienocka a to si ako vyrátala? 😉

@martinaaaaa Tak paaa a pekne snicky 😉