icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

alienocka
8. jún 2010

@martinaaaaa tu som tuuuu 😀

pepka25
8. jún 2010

Kefalinek moooooc ti gratulujem k ciarkam,uvidis zosilneju. Aj ja som uz mala dnes pokusenie,ale zlakla som sa sklamania tak som sa na to vykaslala.
Tinka my sme platila az ked som prisla na ET,tiez v Heliose.

alienocka
8. jún 2010

@martinaaaaa si dnes dalsia,ktoru doktor nepovzbubil. V tej BA mate nejakych negativistickych doktorov, cico 😠 Neboj a pichaj dalej 😀

martinaaaaa
8. jún 2010

@alienocka no asi nemala svoj den nech sa da vypchat 😎

martinaaaaa
8. jún 2010

@alienocka tak zajtra uz uvidis male na sone

alienocka
8. jún 2010

@martinaaaaa dufam,ze ano 😅 Mam z toho taky divny pocit,lebo priznaky nikde. tak stale tomu nemozem nejako uverit.

annamary27
9. jún 2010

@tinka,budeš platiť až,ked zistia kolko máš zrelých vajíčok,ktoré ti budú ICSI napichávať a či ich bude tolko ,aby si mala PK.Takže platiť by si mala až pred embryotransferom.JA som platila až vtedy.

janemari
9. jún 2010

@tinka ja sice chodim do Martina ale do Iscare 🙂

martinaaaaa
9. jún 2010

@alienocka neboj priznaky pridu v podobe nevolnosti 😀 este budes spominat na bezpriznakove obdobie 😉 ja som tiez bezpriznakovy clovek ved uvidim v piatok 😎

petuska123
9. jún 2010

@zuzanabb ja mam fruwalda

sony44
9. jún 2010

zuzibb- tak si sa aspoň prešla, haha 😉 to je sila, tak snáď to dnes vybavíš, pekný deň 🙂 🙂 🙂

tinka asi v každom centre je to s tým platením inak - takže ak chodíš do heliosu v MT, tak ti poradia babule, ktoré tam chodia,
my sme v iscare MT platili po OPU a teraz nám vracajú peniažky, lebo sme klesli do nižšieho počtu oplodňovaných vajíčok ( zaplatili sme za 14 - taxa 10 - 15, ale nakoniec ich bolo zrelých 10, tak sme platili taxu 4-10). drž sa 🙂 🙂 🙂

ewikta
9. jún 2010

ahojte dievcata chcem vam napisat ze toto je moje prve IvF spravila som si test a som TEHOTNA! v pondelok mam krv takze cakam dobru spravu...chcem vam napisat ze hlavu hore nestresovat sa a priznaky niesu naozaj dolezite ako tu uz popisali niektore dievcata...ani pri pichaní som ziadne necitila a celkovo som bola na tom dobre..vsetkym dievcatam drzim palce

annamary27
9. jún 2010

@ewitka , a kedy si mala ET a kolko drobcov ti vložili?

ewikta
9. jún 2010

@annamary27: ET som mala 31.5 a vlozili mi 2 a 4 mamv zalohe 🙂

annamary27
9. jún 2010

@ewitka,tak gratulujem k dvom čiaročkám,my neméme v zálohe nič,tak musíme všetko vsadiť na naše 2karty. 😀 😀 😀

ewikta
9. jún 2010

annamary27 : dakujem pekne a neboj dobre to dopadne treba verit aj ked som mala v zalohe strasne som si priala aby títo dvaja zabojovali a zabojovali...hlavne sa nestresovat a byt v pohode...ja som na pn od pichania menopuru ....

annamary27
9. jún 2010

@ewikta,ja som na PN od ET a ked to vyjde možno budem až do materskej. 😀 😀 😀 😀 😀

sony44
9. jún 2010

ewitka, gratulujem-test si si robila na 10-ty deň od ET a už máš zreteľné čiaročky? a máš nejaké iné pocity?

sony44
9. jún 2010

annamary27 - ty kedy testuješ?

martinaaaaa
9. jún 2010

@ewikta gratulujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ewikta
9. jún 2010

@annamary27 ja som bola preto,lebo kamoska mi vravela ze budu priznaky take a take tak som sa zlakla tak reku ostanem doma...mala som dovolenku a potom pn a moc ti drzim palce...@sony44: ano na 10 den a su obidve trosku druha slabsia ale je tam vidiet ju...priznaky? ani nie len prsia su citlive ...

annamary27
9. jún 2010

@sony44,ja chcem odolať a testovať až po krvičke,len aby som aj ja videla v živote 2čiaročky,lebo tej jednej som sa nakukala až-až.

ewikta
9. jún 2010

@martinaaaaa: dakujem.. 😉

kefalinek
9. jún 2010

babenky dakujem za gratulacie, ja som len trolinku sklamana, lebo nam vkladali dve a zatial ani nekrvacam (klop-klop) ani ziadne extra bolesti nemam tak som myslela, ze ak su tam dve tak ta ciarka bude viditelne zretelna, no ale co uz dnes si kupim este jeden test a uvidime zajtra....
ewitka gratulujem

ewikta
9. jún 2010

ja tu nechodim naozaj prispievat niesom nejak vyrecný typ ale velmi ste mi pomohli dievcata aspon som ziskavala skusenosti...dakujem a drzte sa vsetko dobre prajem 😉 😉 😉 🙂

annamary27
9. jún 2010

@ewikta,ja som doma kvoli tomu,že ani psychickej a ani fyzickej záťaži by som sa tam v robote nevedela vyhnúť a istota je istota.Doma čo to lahšie porobím,mám vychádzky-vybehnem do mesta,máme obrovskú záhradu-poprechádzam sa a tak.Žijeme so svokrou,takže aj v tomto smere mám o ,,zábavu,, postarané. 😎 😎 😎

ewikta
9. jún 2010

@kefalinek: ani ja som nekrvacala a stale nekrvacam co je naozaj dobre znamenie a tebe tiez drzim palce a gratulujem 😉

ewikta
9. jún 2010

annamary27: je dobre ze si ostala doma a neboj vsetko bude ok...( snad svokra je v poho) 😉

sony44
9. jún 2010

annamary27 - mne povedali, že si musím test urobiť a zavolať jeho výsledok.Lebo som tiež hovorila, že nebudem testovať, že počkám na krv a oni ma z toho vyviedli, že 12-ty deň musím určite testovať ak bude pozitívny volať a ak bude negatívny tak o dva dni zopakovať a volať či už bude pozitívny alebo negatívny. Tebe kedy vychádza 12-ty deň po ET?

kefalinek - aj jedno bábätko je výhra, takže sa teš.... ja viem že si čakala viac, druhé bude nabudúce 🙂 🙂 🙂

annamary27
9. jún 2010

@ewikta,svokra je celkom v poho,niekedy trvdohlavá/včera kopala v záhrade v najväčšom teple/,niekedy neposlušná jak malé dieťa,niekedy nahluchlá,tak vznikajú také slová,že sa ideme popišať od smiechu.Takže sa nenudíme 😀 😀 😀 😎 😎 😎