Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
Presne vam to aj ukaze,ze v ktorom tyzdni+dni teraz ste. len je po nemecky bohuzial ☹
alienocka a ten červený rámček znamená čo, neviem ani ň po nemecky - mám to dnes
a ja že je to nejaké zahniezďovanie, haha
NO, VYšETROVAL MA TERAZ INý, LEBO KOHO MáME prideleného robí v utorok a štvrtok .... ale hádam vedia čo robia....
....a či mám predoperačné sa pýtali............ to už mám - ešte vo štvrtok interné a je to..... môžme ísť na vec........ 😅
a to som myslela, že keď už stimulujeme tak je vyhrané a zrazu........ furt na čosi čakať !!!!! a strachovať sa ..................
😵 NECH UŽ LEŽIA U NÁS DOMA V POSTIEĽKACH 😵 (chcem dvojičky- aj keď to bude na mašlu 😅
janemari - o tých jednotkách a škorpionoch:
ja som 18.3.1977 - rybka, môj partner 1.5.1977 - býk
a teraz to najlepšie(najhoršie-nepochopené) synak pubertálný 14.11.1996 😒 máme čo robiť sakra.
@monicka7299 to mas vyhrane mozno az ked uz budu v tych postielkach. Dovtedy ta stale nieco caka,stale nejaka neistota a strach. A nakoniec aj ked budu v tych postielkach nebudes mat uplny pokoj 😉
asi tak.... a potom to začne: malé deti malé starosti, veľké deti .......... 😅 .....ale to iné nebude 😉
zuzibb- tak ako si dnes dopadla? všetko je ok? čo maličké? už mu máš z akej knižočky čítať? 🙂 🙂 🙂
dievčatá.... stále mi je nejak do plaču... to tie hormóny???? či čo??? 😝
v práci sa nemôžem na nič sústrediť... len prekladám papiere z miesta na miesto..... fúha toto nie je dobrééééé 😨
moni, hej, to je z hormónikov 😀
fuu baby, jak sa včera tak sprchujem, vlasy si umývam, prvýkrát som mala problém s vôňou 🤐 a vcelku dosť intenzívny 😀 môj šampóm smrdel jak hnojivo na kvety alebo niečo také, no des 😀 ale všade mi volačo smrdí, furt okolo seba ňuchám, že či to moje oblečenie alebo čo... jedna radosť teda 😀 dnes sme boli s krpcami v zoo, no vám poviem, raj pre môj nos 😀 😀 😀 🤐 😀
fuj baby, ja už viem čo všade cítim, je to puch smradlavých tenisiek 😀 😀 a je všade okolo mňa...a to som pritom bosá a nohy som si už 2x sprejovala osviežujúcim cherry-vôňa sprejčekom...takže ja som to neni 😀
dnes som bola na sone a doktorka mi nic nepovedala len a to citujem NIC MOC ☹ neviem co to znamena a ponechali mi 150 iu puregonu a pridali 75 menopuru asi z toho nic nebude alebo ako to mam brat 😒
babenky vy ste sikule vy ste mi vyratali uz aj termin porodu 😀 a moj manzelik bol najlepsi,ze ci sa to rata ked je to take slabunke ???? jaaaaaaaaaaaj nech je pondelok a to sa musim este ucit a neda sa no neda
@martinaaaaa,neber to nijak a mysli pozitívne,ked myslela tým nič moc množstvo vajíčoki,tak ti stačí aj menej len,aby boli kvalitné.Ja som mala 19,hovorili,že pekne reagujem, z tých 19 bolo zrelých len 9,po napichnutí sa vyvíjalo7,vložili mi 2 a tých 5už nebolo vhodných na zmrazenie,takže vkladáme všetku nádej do tých 2krpcov vo mne 😀 😀 😀 😀 ,ide tu o kvalitu a nie kvantitu.
@annamary27 dakujem ti budem sa snazit len ma to trochu zaskocilo 😉
matka a prosim ta, to je co za lekarsky pristup???? neboj bude to dobre, rozbehnu sa neboj mozno sa ti o par dni predlzi stimulka ale to nic, neboj, hlavne ziadne place moja. 😉
@monicka7299 neboj budu dvojicky mas bubertaka skorpiona no tak to je na dve masle 🙂 sranda my sme inac mili ludia len ta puberta u nas je vskutku divoka
mne z hormonov nebolo nic v podstate si pripadam vyrovnane 🙂
no len s tym rozdielom ze malo reagujem
@kefalinek aj ja som sa divila ze tri krat mi odpovedala na moje otazky nic moc tak som to dalej neresila asi nemala svoj den 😔
@kefalinek huraaaaaaaaaaa! ja sa tak strasne tesim, ze tam mas tu druhu ciarocku 😉 ja som mala tiez taku slabulililinku, ze som si ju nedala ani do albumu, lebo ju nebolo vidno. Tiez som ju tlacila ocami. A ja ta uplne chapem, ze si testovala - ved ja som uz bola potom ako zavislacka na testovani ked som videla, ze ciarka silnie 😀 Uvidis, ze bude silnejsia 😵
sony44 isla som dnes k doktorke, aj som si sadla do cakarne a cakala, aj mi bolo divne, ze tam nik okrem mna nie je.... az po chvilke vysla sestricka, ze co tu robim! reku som objednana.. a ona, ze obvolavala vsetky pacientky (okrem mna) lebo doktorka isla zaniest dceru na letisko... fasa, druha sestricka mi napisala vtedy termin kontroly len mne na papierik a zabudla to napisat do diara a tym padom nevedeli, ze mam prist a preto mi nevolali. Tak sa zase prejdem zajtra 😉
monicka a martinaaa ja som tiez nereagovala a zvysovali mi davku, natahovala som dni a pichala dlhsie a tiez ich vela nebolo. Najskor vraj len 3 ks na pravom vajecniku a potom este 1ks vytiahol aj z laveho. Oplodnili sa len 3 a koniec uz poznate. Naozaj nejde o kvantitu! To mi hovorila aj embryologicka - vela nezrelych je im na prt. Tak hlavu hore! A do placu je vam aj z tych hormonov, ja som bola schopna vtedy revat aj na povel 😀
@petuska123 mam Petrovicovu a ty?
@alienocka kde si skorpionka 😎
monicka ja mam kamosku z netu narodenu 18.3. 😎
takze tvoj datum:Ľudia s dvomi jednotkami v numerologickej mriežke vedia podstatne ľahšie vyjadrovať svoje pocity. Majú veľkú potrebu deliť sa o ne, dávať im priechod a reagujú sklamane, pokiaľ ich niekto zastaví. Bez problémov sa zveria iným ľudom a sú pripravení prispôsobiť sa, pokiaľ sú presviedčaní protiargumentmi. Títo ľudia potrebujú stále uisťovanie od svojho partnera či partnerky, že sú milovaní a uznávaní. Títo ľudia majú prirodzené problémy v prípade, že ten druhý má len jednu jednotku a nemôže preto tejto potrebe rozumieť.Pokiaľ vám chýba 2, 5 a 4, potom máte izolovanú 1. Tieto osoby majú problémy správne vyjadriť svoje pocity. Nehovoria radi o tom čo cítia a často sú preto druhými nesprávne pochopení. Môžu sa prejavovať výbuchmi hnevu a plaču. Chýba im spojenie k ďalším oblastiam ich rozumového a pocitového sveta Dotyčné osoby sú veľmi emotívne, možno dokonca „dramatické“. Hovoria a ohovárajú radi všetko a to s veľkou trvanlivosťou, pretože vždy znovu potrebujú počuť potvrdenie svojich názorov. Zaujímajú sa o spirituálne záležitosti a ezoterické oblasti. Pokiaľ sa niečoho chytia, potom s veľkým nasadením. Posilnené ich vyhraneným zmyslom pre spravodlivosť, usiluje sa veľa žien za práva žien ako takých. Ľudia s viac 7 v dátume narodenia sú veľmi emocionálni a pokiaľ sa zaviažu k nejakej veci, potom telom a dušou. Keď sa nedostaví vytúžené uznanie, môžu zatrpknúť a len zriedka zabúdajú na vymyslené alebo skutočné urážky. V takom prípade sa môžu dokonca stať pomstychtivými, hlavne keď sa na dlhú dobu ocitnú v nevýhode. Od svojho presvedčenia sa potom nedajú ničím odradiť.ich rozumového a pocitového sveta
monicka tvoj muz:Veľa ľudí má dobré nápady, ale pre ľudí s jednou 5 je samozrejmé, že tieto nápady tiež uskutočnia. Vytýčia si cieľ, popremýšľajú, čo je treba k tomu aby ho dosiahli, a idú na vec. Problémy a ťažkosti vedia zvládať veľmi dobre. 5 je číslo vášnivosti a rýchlych rozhodnutí. Títo ľudia potrebujú zmenu, pohyb, výzvy a nenávidia nudu. Ale vedia byť tiež veľmi nepríjemní a negatívni, keď sa im nepodarí presadiť to čo chceli.My všetci narodení v rokoch 1900 – 1999 máme v numerologickej mriežke 9 a tým i určité analytické schopnosti. Zvykli sme si na to tak, že ich už vôbec nevieme doceniť a rozpoznať ako niečo mimoriadne. Ale 9 je taktiež číslo hľadania pravdy – taký človek potrebuje prísť na podstatu veci, nájsť riešenie. Pretože sme vybavení určitým stupňom tejto schopnosti, mali by sme sa pokúsiť využiť svoje vlohy k lepšiemu vzájomnému porozumeniu. Číslo 9 taktiež znamená vedomú zodpovednosť voči sebe samému aj ľuďom v našom okolí. Vlastne aj to co je na teba pisane sa na neho hodi
Ahojte dievčatá, potrebovala by som takú radu. Zajtra idem na odber vajíčok a chcem vás poprosiť, kdy sa vlastne uhrádza zákrok, ak podstupujeme ICSI a PK? Ďakujem a ešte hrone sa bojím, tak nám držte palce
A syn:Kto má v numerologickej mriežke štyrikrát jednotku je pokojný a veľmi citlivý. Týmto ľudom pripadá ťažké jasne vyjadriť svoje pocity, a preto bývajú často nepochopení. Cítia sa neistí a hľadajú partnera, ktorý im dá vnútornú stabilitu, ktorú oni sami bolestne postrádajú, aj keď navonok vystupujú často veľmi sebaisto. Ľudia zo štyrmi jednotkami strácajú často svoju sebaistotu a môžu byť veľmi nepríjemní, keď nevedia ako ďalej, alebo sa cítia byť zahnaní do kúta. Je pre nich veľmi dôležité nazhromaždenú energiu rozumne odbúravať tak, aby našli vnútorný pokoj.Štvorka ľudí uzemňuje, sú praktickí, vedia sa presadiť a zastávajú názor, že keď oni niečo robia, tak to urobia správne. Pritom ide vždy predovšetkým o vlastné záležitosti, poprípade o niečo, o čo sa sami zaujímajú. Ľudia s jednou štvorkou sú dobrí organizátori. Sú veľmi praktickí a to ako vo vzťahu ku svojmu okoliu, tak i k svojmu životu. Nezaujíma ich teória sama o sebe, pretože všetko musí mať nejakú praktickú hodnotu a byť realizovateľné, inak je to pre nich nezaujímavé. Ľudia s jednou 4, či to je už muž alebo žena, sú veľmi zruční. Pre nich sú veci, ktoré vidia, ochutnávajú alebo ktorých sa môžu dotknúť, realitou. Štvorka je taktiež číslo, ktoré zmenšuje dôveru v samého seba, takže takýto ľudia neustále pochybujú o tom, či sú dosť schopní doviezť projekt, ktorý si predsavzali až do konca. Materiálna istota môže pre nich hrať dominujúcu rolu.Ľudia s jednou 6 v dátume narodenia majú veľkú potrebu harmónie, sú veľmi citliví, milujú svoj krásny domov. 6 je emotívne číslo, preto tieto osoby reagujú vždy najprv emotívne. Milujú pocity, majú ale kvôli svojej vnútornej neistote strach príliš sa ukazovať, pretože by mohli byť zranení. Navonok môžu pôsobiť značne sebaisto, ale nedajte sa oklamať, prekonávajú tak často len svoju vlastnú chýbajúcu sebadôveru. Darí sa im dobre, pokiaľ môžu žiť v milom a chápavom prostredí. Pre ľudí s jednou 6 je harmonické partnerstvo najviac dôležité. Urobia veľa preto, aby si také partnerstvo udržali, pretože si nevedia predstaviť, že by žili sami. Ale keď už musia, ukážu, že vedia byť samostatní a že majú aj výdrž. Sú kreatívni so značnou duševnou, aj keď často veľmi nekonvenčnou činorodosťou
tinika v mojom centre sa plati po zakroku 🙂
A kam chodíš, ja do Heliosu MT, takže, ak som pochopila správne zajtra zaplatím, tú časť, ktorú nehradí poisťovňa? Ďakujem

http://www.wunschkinder.net/interaktiv/schwange...
tam si zadajte den oplodnenia alebo poslednej menstruacie,ale my vieme kedy sme boli oplodnene v den OPU