icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

annamary27
9. jún 2010

@sony44,mne vychádza 12ty den presne na ten pondelok 14.6,ale sestrička mi už počas ET,ked som ležala na koze povedala,že nech prídem 14.6 na krv ,lebo 10ty den mi vychádza na sobotu.V tom našom centre robia krv na 10ty a 14ty den.

ewikta
9. jún 2010

@annamary27 takze vtipna osobka 😉 to je dobre ze mate zahradu aspon mas kde vybehnut ked je pekne..ja len vychadzky aj to na dve hodky rano a po obede cize nic moc..mat tak zahradu tak som vonku stale(aj kamarati by prisli poopekat,pogrilovat...juuuuj 🙂

sony44
9. jún 2010

tak si o 2 dni skôr ako ja, tak dúfam, že nám to dobre dopadne 🙂 🙂 🙂

ewikta
9. jún 2010

dievcata drzim vam palce....

sony44
9. jún 2010

my sme včera tiež grilovali, aspoň človek neomýšľa a ujde mu pri takomto počasí rýchlejšie čas 🙂 🙂 🙂

ewikta
9. jún 2010

sony44-super 😉

annamary27
9. jún 2010

@ewikta,no v tomto horku sa moc vonku ani nedá byť,leda tak skoro ráno a neskoro večer a ani na chládku nevydržíš,lebo ťa zožerú komáre,ale je to fajn,len si tak v tepláčkoch vyjsť na vzduch.Manžel už plánuje takú váčšiu grilovačku,že by sme svokru zob rali k známim,aby sa priatelia nebáli odviazať,ale hovorila som mu nech počkáme aspon na testy.

kefalinek
9. jún 2010

sony ja sa tesi aj tomu jednemu a nabuduce uz asi nebude lebo uz nemam mrazacikova takze by som to musela absolvovat odznova a nemusim uz nabuduci rok mat funkcny ten moj nepodareny vajecnik

ewikta
9. jún 2010

annamary27: drzim palce aby tie testy dobre dopadli 😉

annamary27
9. jún 2010

@ewikta,dakujem 😎 😎 😎

sony44
9. jún 2010

kefalinek - ak sa môžem opýtať - k prvému bábätku ste sa ako dopracovali?

zuzanabb
9. jún 2010

@tinka1987 ja chodim tiez do heliosu a platila som len vtedy ked som sa isla opytat na recepciu, kolko som dlhzna, inak odo mna nepytal nikto nikdy nic. Naposledy som sa len zo srandy isla opytat ci pre istotu nemame dake podlznosti a povedali mi, ze za 2x sono nemam uhradene a za recept, tak som sa zasmiala, ze keby som sa neopytala, tak im nezaplatim. A zenska mi povedala, ze aby som sa nebala, ze oni by si ma nasli 😀 Takze je na tebe kedy to zaplatis, ja som platila prvy krat asi tiez az po ET a to len preto, ze som chcela mat vsetko vyrovnane, ale nikto ma nenahanal.

kefalinek
9. jún 2010

sony normalne prirodzenou cestou

zuzanabb
9. jún 2010

@sony44 sranda, nam vyslovene zakazali testovat 😅 ale asi maloktora baba to dodrzi. Lebo doktor povedal, ze nema dobre skusenosti s testami, ze moze ukazat // a babo sa neudrzi do kontroly a tazko potom vysvetluje babe, ze nie je tehotna a naopak, test neukaze // lebo sa neskor uhniezdi embryjko, zena je nestastna a sklamana a je nakoniec tehotna. Takze kazal vydrzat. U nas sa chodi len 14 den po ET po PK na kontrolu a sono. A len ak mas nizke hcg, tak musis znovu na krv o tyzden.

kefi, vyzera to potom naozaj na jedno babatko 🙂 ved aj tak si chcela len jedno a ber to tak, ze mas vacsiu sancu to donosit 😵
strasne sa tesim, som zvedava na ten druhy testik co budes robit.

martinaaaaa
9. jún 2010

kefalinek jedno je uplne super velmi sa tesim 😀

alienocka
9. jún 2010

Ahojte baby!!! tak dnes som bola na sone. Som 21.po ET a vidno Fazulku malinku moju 😀 Som stastna 😀 😀 😀
22.06.idem na dalsie sono na akciu srdiecka 🙂 Pekny den vam prajem 😉

annamary27
9. jún 2010

@alienocka,gratulujem,musíš byť velmi-prevelmi šťastná 😀 😀 😀 😀

sony44
9. jún 2010

alienocka - super, gratulujem, dúfam, že ťa budeme nasledovať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

alienocka
9. jún 2010

Dakujem 😀 ano som velmi stastna 😀 😀 😀 😀

alienocka
9. jún 2010

A dufam,ze ma budete vsetky nasledovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

barchee
autor
9. jún 2010

kefi, supeeeer 😀 nech silnejú čiaročkyyyy 😵 😵 😵

monicka7299
9. jún 2010

kefalinek- S U P E R !!!!!!

inak ja dnes 7 deň stimulka a tak nejak sa im to nepozdáva.... asi ako Ty martinaaaa........ 😨

meral vajíčka alebo sú to folikuly? no a mám ich každé iné : 14 mm, 12,5mm, 9 mm a sú asi 4 kusy.... že nejak zvláštne reagujem a vraj si to zle picháme... no ale to som vylúčila takže neviem... aj dávku mám zo 150 ml na 187 ml Gonalu a k tomu Cetrotide a nejak to nezaberá..... 😠

v piatok ďalší ultrazvuk a tam sa dohodneme na odber na nedeľu alebo v pondelok..........dúfam, že bude úrodička aspoň maličká..... 😒
........................inak tento celý proces mi dobre ide na palicu...........furt revem jak blázen - ani na mňa radšej nekukať, lebo 😢

Ty jo, to sú iné stavy............. a prácu mám na háku a už som sa rozhodla, že beriem dovolenku (len neviem koľko doma vydržím 😅

zuzanabb
9. jún 2010

ahojte, tak dnes som sa k doktorke konecne dostala. Cakala som od 11 do 14:30 kym ma zobrala 😝 Mam uz knizocku 😵 furt si ju obzeram ako blazonko a vlastne tam este nic poriadne nie je 😀 Na sone bolo kuriatko zase vacsie, zajtra si to dam do albumu - dnes som uplne OFF, idem si lahnut. Len skoda, ze moja zenska nema lepsie sono, lebo maleho chrusta ani nezmerala. Alebo mi to zabudla povedat.... kazala mi jest ten femibion a zelezo, lebo som chudokrvna a asi mi prida aj vapnik.

alienocka gratulujem 😵 presne viem co prezivas 😉

barchee ty uz mas riadne brusko 🙂 ja len take male ked sa nejem inak nic (ked nepocitam tu tukovu zasobu pred otehu 😀 )

drzte sa zienky - pichaniu zdar!!!! 😉

martinaaaaa
9. jún 2010

@alienocka skorpionka straaaaasne sa tesim to je speeeeeeeeer 😀 😀

janemari
9. jún 2010

@kefalinek tesim sa 🙂

@alienocka ty som velky vzor a vdaka tebe to nevzdavam,lebo teraz uz mam velku nadej ze aj s tou pliagov vo vysokom stupni je nadej na babetko 🙂

@monicka tebe sa musi stale nieco komplikovat ☹

martinaaaaa
9. jún 2010

@monicka7299 no ty si sa aspon nieco dozvedela ja neviem nic a idem do centra uz zajtra spolu s mm aby mi povedali nieco viac ako NIC MOC a ako to mysleli ze si to zle pichame ved si to picham ako mi to ukazali 😠 no som fakt zvedava co sa dozviem 😎

martinaaaaa
9. jún 2010

monicka a neplac to ti len ublizuje musis byt v pohode aj ty si dnes siedmy den stimulky 😒 ja ani neviem kolko mam tych folikulov 😖

kefalinek
9. jún 2010

ved aj ja sa tesim aj jednemu babenku,ale pri tej mojej diagnoze ma prepada depka....

janemari
9. jún 2010

kefalinek mysli pozitvne lebo embrijko to citi.Tes sa nanho a ver ze je to dobre 🙂

martinaaaaa
9. jún 2010

kefalinek neviem aku diagnozu myslis a moze to ovplyvnit tehotenstvo alebo si chcela mat tri deti