Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
D .....ako destilát 😎
@monicka7299,nič normálne doma nemám tak mi asi musí stačiť vitamín Č-čokoláda.
🙂 lepšie ako nič...... hmmmm ..............moja, držím palce a skús zaspať..... a na zajtra si naplánuj veľa vecí aby Ti tá nedeľa skôr ušla..... 😒
@monicka7299 hodím sa na slnko ,natriem kakaovým maslom/po nom dobre chytá slnko/ a pripravím si základ na dovolenku k moru. napríklad. 🙂 🙂 🙂
noooooo, vidíííš ......aj to je jedna z možností....... k moru pôjdeme aj my keď to nedopadne dobre....... 😅
a keď to dopadne úspešne, tak ešte neviem......
@monicka7299 , už som to spomínala mužovi,že ak to bude negatívne,dam sa vypísať z PNky do roboty,tam si vyberiem volno,krámy budem mať za sebou a môžme mať šťastie na last minute jak vyšité a budeme si tam robiť vlastné ,,IVF" 😀 😀 😀
idem si dať pichnúť ten Pregnyl..... súfam, že to nebude moc bolestivé...............alebo sa naštelujem že mi je to jedno nech už je to celé za nami..... 😅
Tak baby iu dovolenkujete 😎 JA som sa sa dnes tak isto hodila na slniecko,
A monicka preco nam to nevyjde ked toto vsetko podstupime aby sme mali deti?Preto aby niektore zeny prisli k tehotenstvu ani nevedia ako a potom idu na potrat.A tym je kvota prichodu deti na svet naplnena.Ked oni daju deti prec mi uz nemame narok 😠
monicka nechcem ta strasit ale ze pregnyl stipe a sialneeeeeeeeeeeeeeee 😒
@monicka7299, pregnyl trošku štípal,ale nie viac jak ked mi dipereline moc rýchlo pichli.Mne dala pregnyl mama do zadku a pred vpichom som mala zakašlať,aby to menej bolelo.Ale kočky,tu sa chysá taká mela,už sme stiahli všetky okná,vonku víchrica a určite bude aj búrka.
@annamary27 mrzi ma to drzkaj sa!
annamary v BA tiez silene leje mi pisala cca pred 30 min kamoska
@martinaaaaa a ty co ? Akoze nezvladas?!!!! Zvladas!!!! Mas krasnych 14 folikulov !!!!!! Pekne ich pestuj nech ti dozrievaju v pokoji a neboj sa,urcite vsetko zvladnes!!!! A urcite do vitazneho tehulkovania 😀
alienocka a ty ako tehulkujes? 🙂
@janemari ahoj. zatial v pohode! Nic mi nieje az na to,ze ked mam pocit hladu a idem nieco schrupnut , tak mi je z toho zle! Proste mam taky divny zaludok.Ale tycku som este nehodila! Akoze nieze by mi to chybalo,ale mozno sa k tomu dopracujem 😝
Sledujem tvoje vcelickovanie 😉 ide ti to super,tak len tak dalej 😀
@janemari ,ja som zas tuto noc zatvárala kvoli nášmu hafanovi,lebo tu chodia cez našu ulicu v lete aj neskoro v noci také individuá na ceste k svojim príbytkom a on zakaždým ako správny pes štekáááá a štekáááá a vždy to má načasované,tak ,ked ja zaspím.
@janemari ,presne ako píšeš , dnes bude ale ticho,lebo burky sa bojí a už sa tu začína v dialke blýskať
Dobré ránko, hlásim,že mi je už psychicky lepšie,nejak mi to vyplakanie sa predsa len pomohlo na dušičke.Som kludnejšia s jasnejšou hlavou.Len ten Utrogestan,kedže si ho neviem dávať odspodu a musím ho hltať,kým neviem výsledok mi robí galibu a v noci sa mi z neho dosť točila hlava,manžel bol radšej so mnou v kupelke ,kým som sa osprchovala,aby som tam niekde neodkvecla. 🙂 🙂
ahojte.... tak Pregnyl teda neštípal.... alebo mi ho kamoška tak super pichla 🙂
dnes som varila obed - teda je až teraz hotový ..... takaže pôjdeme sa napapať a medzi tým skúšame Tomina fyziku ...ach jo,.....
....lebo chceme ísť k vode.... no, ja len tak na dečku...... a chalani nech sa vykúpu na Draždiaku 😉 ja už len budem čakať pokojne na zajtra....OPU..... ešte večer pedikúra, nachystať košielku a je to...... a asi nezaspím..... 😅
@cucoriedka čo sa ti to prihodilo v GF?? 😝
mňa pregnyl vôbec neštípal, ani som nevedela, kedy mi ho sestrička pichla 😀
@barchee,
no taka vec ze v piatok som sa dozvedela v praci, ze ma dobrovolne nasilu prihlasili na celotyzdenny kurz. Kedze buduci tyzden som mala ist na prvy utz, tak im volam ze vzhladom k rozvrhu nestiham prist na ranny utz.. reku ci ma mozu objednat normalne na konzultaciu do ambulancie na konkretnu hodinu, aby som si to mohla zariadit (najlepsie vecer). Ale sestricka na recepcii absolutne neochotna aj ked som hovorila ze si to zaplatim, ze vobec sa to neda a nepripada to v uvahu a ze mam prist az potom ked teda budem moct
Tak som uplne nasr... lebo babo som este nevidela, neviem ci je vsetko v poradku, a aj napriek tomu ze objednavka na konkretnu hodinu je mozna a maju to na stranke... tak ocividne mozna nieje...
vrr
🙂 uf
vo stvrtok nastastie idem svojmu gyndosovi uz, tak asi papiere z gyn-fivu zo sebou mat nebudem. Akoze zoberte si rizika, ked prvy utz robia tak neskoro vseobecne -> mimomaternicove tehotenstvo, alebo babeno uz nemusi byt.. ja neviem, vzhladom na to z cim sa gyn-fiv zaobera, sa staraju iba o vcelickovanie a vobec nie o pacientku do doby kedy ju poslu jej vlastnemu gyndosovi och joj 😠
kocky pardon moj ton, len som rozculena tym pristupom
cucu tak to je uzastny pristu 😠
Inak mne mrcha dorazila nacas takze rano idem do centra na krv a utz a zaciname pichat aj puregon 🙂
@janemari, ved ked tam budem dam im aj prislusny feedback 😠
inac to znamena ze mas kratky cyklus?
cucu ja mam 28 dnovy cyklus,len sa pise ze pri injekciach zvykne dojst az na 30-32 den a mne dosla presne resp.prvy den spinenie a na 29DC krvacanie.Takze od zajtra zacinam stimulku naplno 🙂
inak neznasam ked niekde zaplatis nenormalne prachy a oni ti aj tak nedaju to na co mas narok 😠
UŽ MI LEPÍ 😒 ..........idem ešte pedikúru spraviť.......
ozaj pred OPU už od teraz nejem..... robia ráno klistýr (bóóžinku neviem aké iy )

@monicka7299 ,aký vitamín to myslíš?