Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@monicka7299 pred OPU nesmies papat,lebo to je zakrok v celkovej anesteze,takze operacny,musis byt na lacno a neboj vsetko dobre dopadne a klistyr nerobili ani mne,tak neviem preco by ti ho mali robit ked nebudes najedena 😕
monicka tak vidis a mas to tu.Kolko si cakala,nervovala sa a teraz tu mas jeden z velkych dni.Drzim palec. 😉
tak tak, a o par dni po opu je ET a to uz budes mat mimuliatka pri sebe, je na co sa teskat 😵
cucu no zrazu je to tu.Ak pojde vsetko ako po malse tak to tak bude.Ale citim sa zvlastne tolko rokov cakania,potom ziadost,cakanie na cyklus a zrazu som zacala pichat a je tu stimulka a ani sa nenazdam a bude po vsetkom.Citim sa zvlastne 😅
dievčatááááá....................ale čo je toto?????? 😲 😲 😲 😲 ....
už nejem ale ani mi nechutí 😒 už sa bojím... som zvedavá ako sa preberiem z narkózy a čo všetko ma bude bolieť a ako dlho a koľko ich prežije áááááááááá 😲 😲 😲 😲 😲 😲
monicka, neboj nebude to take zle.
po OPU ta iba daju lazkat na bok, a boliet ta nebude nic, pekne pospinkas chvilu a potom pojdes domkov. Neni sa coho bat, naozaj 🙂
treba to zobrat tak, ze je to pol dna 'neprijemneho' a potom uz o 9 mesiacov bude mimi resp 2 🙂
cucu................a Ty ako momentálne ? sú 2? Po OPU mi aj povedia koľko ich bolo a aký je ďalší postup atď.?
kefi ako ti dopadla kontrola? 😉 som zvedava co ti povie Krajko. Daj hned vediet.
Monicka drz sa!
@zuzanabb ahoj zuzi - dakujem ti za info
ale mám to čím dalej tým viacej, tak som bola v care - zobrali mi krv - poobede si mám volať, sono - vraj drobné zakrvácania, mám ležať, však iné nerobím. dnes tes s vyššou citlivosťou - slabšia ale zreteľná čiarka. tak ja už neviem. už len veriť že to bude ok. ešte raz dakujem. a držkajte sa
@zuzanabb - ku večeru to bolo viac a ráno sa mi to zdalo už aj hnedočervené, tak som tam volala, vraj mám prísť- ale od strachu ma ani nenapadlo sa opýtať, že či je to normálne a stáva sa to. dakujm 🙂 ležím v posteli. ani nebudem dýchať, ked tam budem volať. snád sa to len nejako prečisťuje. musím tomu veriť.
@sony44 dobre ze si tam sla. zvysili ti aj utrogestan ci nie? mne dala vtedy moja zenska este cyklo3fort to je na spevnenie zil a proti krvacaniu. alebo sa dava ascorutin ci ako sa to pise. Alebo skus papat vit. C aspon 1000 mg to je tiez na spevnenie zil ak to krvacanie je sposobene len vacsim prekvenim sliznice.
Ahojt e babule môžem sa k vám pridať? My už 3. deň picháme aj gonal na stimulku. Držkám vám všetkým palčeky, aby to vyšlo.
sony ja si tiež budem pichať fraxiparín lebo som okrem iného tiež 2 x potratila...
@zuzanabb - oni vedia, že si to pichám,on mi to aj predpísal, že radšej nebudeme riskovať. aj ja som nad tým uvažovala, či to nemôže nejako ovplyvňovať, ale snád by niečo povedal. však už uvidíme......ja verííím že tam to bábatko je, lebo iné si ani nepripúšťam, aj ked si už niekedy pripadám ako schizofrenik - na jedne strane verím, na druhej stresujem, že niečo asi nie je ok. ale musím byť trpezliváááááá ako všetky tu...
@sony44 ja viem ci prezivas. ja som sa tak isto hrozne bala, ked som zacala spinit a neprestavalo to. Ale vraj vela zien takto spini, bud je to tou prekvenou maternicou alebo pozostatok z menzesu lebo telo si pamata, ze mala prist mrcha 😉 Drzkaj sa!
sandy16 vela stastia a malo bolesti pri pichani 😅
@zuzanabb - ďakujem si zlatá.......ja to tiež tomu pripisujem, len dúfam, že to prejde.poobede budem hádam múdrejšia.........,v tomto štádiu nenarobíme viac nič, len musíme čakať. som povedala krpčekovi, že už teraz si s nami robí čo chce, a čo už potom keď bude na svete.....manžel je hotový, a ja som tiež niekedy klbko nervov ale nemám pocit že by to nevyšlo......snáď ma môj pocit nesklame
ty si hlavne užívaj tehuľkovanie........ a ešte pôjdeš do heliosu?alebo už budeš chodiť len k svojej dr.?
ozaj nevieš čo je s kefi? ona už musí vedieť výsledky, nie?
@sony44 aj ja som zvedava co je s kefi, ale vysledky z krvi budu az poobede. tak mozno caka na ne a potom napise.
ja uz budem chodit len k svojej, aj ked mozem aj tam, ale naco, zbytocne sa trepat cez Sturec po tej panelovej ceste a platit za sono s fotkou 18 euro, ked to mam u svojej zadara 🙂
To je dobre, ze dohovaras babatku, aj ja som sa s nim rozpravala a dohovarala mu, ze u nas mu bude fajn 😀
moj chlap to bral vtedy dost realisticky, co ma byt to bude, ale mne vsetko jedno nebolo 😅 😝 Daj na svoj vnutorny pocit, uvidis, ze to vyjde!
vidim,ze vam tu uz dusa po mne piští, takže uz som tu, mame krasnu fotecku drobceka v brusku, sliznica maternice 9 mm a poobede mi budu volat vysledky z krvi,ale Krajko povedal, ze v nasom pripade je to len formalita 😀
bolo vidno len jeden plodovy vačok,ale kedze som nekrvacala tak vraj to druhe moze byt schovane a ze na 100% mi to povie za 2 tyzdne po srdiecku,ale to uz je jedno.
kefi straaaaaaaaasne sa tesim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dnes vecer si pichnem pregnyl a v sredu budem mat OPU o 7 30 🙂
mam 10 peknych folikulov tak dva by mohli byt uspesne 🙂
@martinaaaaa, volala som do centra,vraj tam mám nejaké nízske HCG,tak ešte nie je nič stratené , v stredu pojdem na druhú krvičku,jaj dúfam,že stúpne. 🙂 🙂 Držím ti palčeky na OPU.
@annamary27 - ja som ti písala do pipín z ginfivu - nevadíííí- supeeer 🙂
ahojte kocky..nemate niektora skusenost s niecim podobnym?mala som cca v strede cyklu zapal mocovych ciest...a mavam tak max 31 dnovy cyklus..dnes je 34 den a mrcha nikde...mam bolesti podbruska a dost intenzivne aj prsia ma bolia ale stale nie a nie sa pustit...moze to ovplyvnit resp. oddialit ten zapal co som mala?
makovicka moze aj antobiotika odialuju
babenky gratulujem, akurat mi volali zcentra ze krv je jednoznacne pozitivna !!!!!!!!! ale bojim sa este radovat tak zatial potichucky idem z koze vyskocit od radosti joj ako vam velmi zelam tento pocit zazit,moje spolubojovkine .... 😀 😀 😀 😀
sony neboj budeme spolu 🙂))

monicka, mne klistyr pred OPU nerobili .hmm ale nicoho sa neboj, sicko pojde hladko. Do polnoci este pi, aby si nebola prilis dehydratovana. 😉