icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

sony44
14. jún 2010

@kefalinek tak to je paráááda a aké si mala hcg? jaj sa teším 😉

alienocka
14. jún 2010

@martinaaaaa super!!!! Tak pestuj a nic nerobkaj len oddychuj 😀

alienocka
14. jún 2010

@kefalinek blahozelam z celeho srdca 😀 !!!

martinaaaaa
14. jún 2010

@annamary27 to je suppper 😀 😀

martinaaaaa
14. jún 2010

@alienocka dakujem som strasne netrpezliva 🙂

martinaaaaa
14. jún 2010

@monicka7299 drz sa po OPU ja mam v stredu huraaaa 🙂

alienocka
14. jún 2010

@martinaaaaa to chapem! Ale teraz sa este nieco deje. Len ked budes po ET cakat to bude horsie s tou netrpezlivostou 😉

alienocka
14. jún 2010

ozaj kde je monicka 7299?

kefalinek
14. jún 2010

sony a ty ako uz si volala vysku HCG neviem, ale povedala,ze je to jednoznacne potvrdene, neviem mna totizto ten telefonat zobudil takze som ani poriadne nevnimala co mi teta hoori 😀 😀 😀 😀

sony44
14. jún 2010

@zuzanabb , @kefalinek , @annamary27 - babubľky tak HCG 181, vraj dobre na 10 den po ET, ja neviem, potichučky sa teším, v stredu ďalšia kontrola. Práve som krpčekovi povedala, že či si upratuje izbičku na 9 mesiacov a čo sa mu tam nepáči ide von. Tak snáď tam už toho veľa nenájde.......

sony44
14. jún 2010

@kefalinek - ja som sa pýtala na tú hodnotu, lebo od piatka špiním, v stredu sa prekontroluje ako to ide hore, utrogestan mi zvýšili na 4x2

kefalinek
14. jún 2010

sony ja nastastie nespinim a hodnotu som mala asi vysoku,ked tak povedala ja som dnes uz 16 den po KET, a babeno mi hned aj vyfotili, tak ho mame na chladnicke len mame problemik ho tam najst 🙂)

sony44
14. jún 2010

@kefalinek - mne nič ešte nevideli, vraj to je normálne a teraz som pozerala, tak 10. den po ET s predĺženou kultiváciou je priemer okolo 130, takže by to malo byť ok. ja som mala ísť na kontrolu až v stredu, ale som sa zľakla toho špinenia, tak som radšej išla, ale už bude dobre, maličké si poupratuje a bude si tam hovieť 9 mesiacov.

annamary27
14. jún 2010

@sony , grautulujéééém a špinenie ešte nič neznamená,vidíš. 😵 😵 😵 😵

kefalinek
14. jún 2010

tak sony gratulujem a drzkajte sa

sony44
14. jún 2010

@annamary27, @kefalinek - ďakujem, aj vy sa držkajte 🙂 🙂 🙂

janemari
14. jún 2010

Ahojte kocky tak ja od dnes pn-kujem a od zajtra stimulka naplnoooooooooo 🙂

cucuriedka
14. jún 2010

juuj same super novosti tu citam, babenky krasne vysledky a snazilky na stimulke drzim palceky 🙂
som z vas natesena 😵

cucuriedka
14. jún 2010

@monicka7299 no my zatial ziadne spravy. Az v stredu prvy UTZ a co je ftipne vo stvrtok utz u noveho gyndosa 🙂
tak snad sa pomaly aj dockame. V praci to nastastie nebude az tak vadit ked budem rano meskat... no co uz 😨

annamary27
14. jún 2010

@janemari , tak pohodovú Pnku želám,aby si sa počas nej pekne nastimulovala.

janemari
14. jún 2010

annamary no to dufam,ze to pojde bez problemov.Este si musim zajtra obehat predoperacne a potom uz budem len vegetit.

monicka7299
14. jún 2010

ahojte ☹

takže už ma tá viera opustila 😕

mám 2 vajíčka z 5. folikulov
.... bolí ma podbrušok jak hovado a to vraj nie je po odbere nič.... no ale to je najmenej ....
vzhľadom na tak malý počet im nedajú možnosť sa samotné oplodniť len tak so sperm. (to som chcela!!!) ale ich budú napichovať....
ani predĺžená kultivácia nebude .... vraj zbytočné - aj tak by mi ich dali obe ......
zajtra o 10.00 mám volať........................toto je jaká bezmocnosť?!?!?!?! ............ veď to je fakt nejaké všetko nasilu!!!
-alebo mi už prepíná-

😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 JA TOTO UŽ NEZVLÁDÁM 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

ET na pláne streda/štvrtok .......................... Mám ísť ešte na ten jeden deň do práce ????????????????

Buď som v šoku alebo čo ale neviem či a koľko mám byť doma....... 😨

zuzanabb
14. jún 2010

@kefalinek a @sony44 gratulujem!!!!!!! 😵 😵 😵 no nehovorila som vam, ze to bude dobre a ze to vyjde 😀 😀 😀
velmi sa tesim baby, ze ste tehule.

sony44
14. jún 2010

@zuzanabb - aj ja sa teším, len zatiaľ tak neisto, kvôli tomu špineniu, už by to mohlo pomaly prestávať, a práveže mám pocit, že ma už bolí aj brucho ako na menzes, no streda bude dosť rozhodujúca, či hcg stúpa aj napriek špineniu. ale ja dúfam že áno

sony44
14. jún 2010

@monicka7299 -aj dve sú lepšie ako nič, ja by som zostala doma, ale je to na tebe, troška sa ukľudníš 🙂 drž sa

cucuriedka
14. jún 2010

monicka, na tvojom mieste by som uz asi zostala doma.

okrem toho, este nezufaj sa to moze stale obratit v duplovanu radost, ked sa obe drobatka uchytia.

kazdopadne budem drzat palceky

monicka7299
14. jún 2010

kefalinek, sony - teším sa s Vami celú dobu ste to nemali jednoduché tak Vám to prajem z celého srdiečka !!

monicka7299
14. jún 2010

aj ja som myslela, že by som už zostala ... Vy ste doma do odberu krvi?

martinaaaaa
14. jún 2010

@janemari prajem uspesnu urodicku 😀 a oddychuj na PN ke
@kefalinek este raz grtulujem 😀

martinaaaaa
14. jún 2010

@monicka7299 prestan presne dve ti zostali na tie dvijcatka 😀