Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@martinaaaaa super!!!! Tak pestuj a nic nerobkaj len oddychuj 😀
@annamary27 to je suppper 😀 😀
@alienocka dakujem som strasne netrpezliva 🙂
@monicka7299 drz sa po OPU ja mam v stredu huraaaa 🙂
@martinaaaaa to chapem! Ale teraz sa este nieco deje. Len ked budes po ET cakat to bude horsie s tou netrpezlivostou 😉
ozaj kde je monicka 7299?
sony a ty ako uz si volala vysku HCG neviem, ale povedala,ze je to jednoznacne potvrdene, neviem mna totizto ten telefonat zobudil takze som ani poriadne nevnimala co mi teta hoori 😀 😀 😀 😀
@zuzanabb , @kefalinek , @annamary27 - babubľky tak HCG 181, vraj dobre na 10 den po ET, ja neviem, potichučky sa teším, v stredu ďalšia kontrola. Práve som krpčekovi povedala, že či si upratuje izbičku na 9 mesiacov a čo sa mu tam nepáči ide von. Tak snáď tam už toho veľa nenájde.......
sony ja nastastie nespinim a hodnotu som mala asi vysoku,ked tak povedala ja som dnes uz 16 den po KET, a babeno mi hned aj vyfotili, tak ho mame na chladnicke len mame problemik ho tam najst 🙂)
@kefalinek - mne nič ešte nevideli, vraj to je normálne a teraz som pozerala, tak 10. den po ET s predĺženou kultiváciou je priemer okolo 130, takže by to malo byť ok. ja som mala ísť na kontrolu až v stredu, ale som sa zľakla toho špinenia, tak som radšej išla, ale už bude dobre, maličké si poupratuje a bude si tam hovieť 9 mesiacov.
@sony , grautulujéééém a špinenie ešte nič neznamená,vidíš. 😵 😵 😵 😵
tak sony gratulujem a drzkajte sa
@annamary27, @kefalinek - ďakujem, aj vy sa držkajte 🙂 🙂 🙂
Ahojte kocky tak ja od dnes pn-kujem a od zajtra stimulka naplnoooooooooo 🙂
juuj same super novosti tu citam, babenky krasne vysledky a snazilky na stimulke drzim palceky 🙂
som z vas natesena 😵
@monicka7299 no my zatial ziadne spravy. Az v stredu prvy UTZ a co je ftipne vo stvrtok utz u noveho gyndosa 🙂
tak snad sa pomaly aj dockame. V praci to nastastie nebude az tak vadit ked budem rano meskat... no co uz 😨
@janemari , tak pohodovú Pnku želám,aby si sa počas nej pekne nastimulovala.
annamary no to dufam,ze to pojde bez problemov.Este si musim zajtra obehat predoperacne a potom uz budem len vegetit.
ahojte ☹
takže už ma tá viera opustila 😕
mám 2 vajíčka z 5. folikulov
.... bolí ma podbrušok jak hovado a to vraj nie je po odbere nič.... no ale to je najmenej ....
vzhľadom na tak malý počet im nedajú možnosť sa samotné oplodniť len tak so sperm. (to som chcela!!!) ale ich budú napichovať....
ani predĺžená kultivácia nebude .... vraj zbytočné - aj tak by mi ich dali obe ......
zajtra o 10.00 mám volať........................toto je jaká bezmocnosť?!?!?!?! ............ veď to je fakt nejaké všetko nasilu!!!
-alebo mi už prepíná-
😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 JA TOTO UŽ NEZVLÁDÁM 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
ET na pláne streda/štvrtok .......................... Mám ísť ešte na ten jeden deň do práce ????????????????
Buď som v šoku alebo čo ale neviem či a koľko mám byť doma....... 😨
@monicka7299 -aj dve sú lepšie ako nič, ja by som zostala doma, ale je to na tebe, troška sa ukľudníš 🙂 drž sa
monicka, na tvojom mieste by som uz asi zostala doma.
okrem toho, este nezufaj sa to moze stale obratit v duplovanu radost, ked sa obe drobatka uchytia.
kazdopadne budem drzat palceky
kefalinek, sony - teším sa s Vami celú dobu ste to nemali jednoduché tak Vám to prajem z celého srdiečka !!
aj ja som myslela, že by som už zostala ... Vy ste doma do odberu krvi?
@monicka7299 prestan presne dve ti zostali na tie dvijcatka 😀

@kefalinek tak to je paráááda a aké si mala hcg? jaj sa teším 😉