Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@sony44 pripajam sa ku gratulaciam 🙂
@monicka7299 - ja som doma od pichania dipherelinu a plánujem zostať aspoň 3 roky. dúfam že mi to tak aj vyjde 🙂
@martinaaaaa - ďakujem, ale zatiaľ som veľmi opatrná 🙂
baby aj vas tak strasne bolelo brucho pred OPU mam pocit ze zajtra nebudem moct ani chodit 😝
@martinaaaaa - mňa najmä pri chôdzi, lebo folikuly boli veľké a bolo ich 14, tak sa nečuduj, a neboj zajtra všetko dobre dopadne, držkaj sa 🙂 🙂
@alienocka no ja sa tesim ked uz budu pekne u svojej mamicky 😀
martinaaaa.....mňa bolelo hlavne pri chodení.....včera ....ale to ešte Ťa len bude po OPU .... práve som od tiaľ došla, je večer a myslím, že do zajtra to neprejde..... 😅 .......ale dvom babám, ktoré tam boli nič nebolo takže je to také indi-vindi
držím palce strašne moc......
@monicka7299 - kľudne si daj tabletku od bolesti, teraz tam náš komu ublížiť tabletkou.....ja som zjedla dva ibalgáče, lebo jeden mi nezabral
@sony44 ja mam OPU az v stredu tak do stredy rana to uz zmaknem 🙂
@monicka7299 fuha tak sa tesim aj ja by som chcela dvijcata a mam to jednou ranou 😀
@sony44 juj tak to gratulujem 🙂 to bude fakt najkrajsi darcek 😵
@monicka7299 dufam, ze som ta nenahnevala svojim prispevkom, nerada by som sa ta dotkla.
@martinaaaaa - určite to zmákneš, pre mňa boli aj tak po psychickej stránke najhoršie telefonáty embryologičke ako sa naše embryjká vyvíjajú a teraz či je všetko aj napriek pozitívnej krvičke v poriadku , lebo už 4 dni dosť špiním
Tak aj ja gratulujem a nech hcg rastie a rastie a rastie 🙂
monicka klud,lahni si do postele,alebo sa vyval k telke a relax a tes sa ako ti vlozia dvoch bojovnikov 😉
zuzi - v žiadnom prípade.... ale tie hormony mi asi fakt nerobia dobre....... už aby bolo zajtra 10.00 a volám..... to ide pomaly.....
dúfam, že budú v pohodičke deťúrence naše 😵
janemari - vidíš ako to ubehlo? ešte sme na žiadosť čakali spolu donekonečna 🙂
no baby, tak na tie naše výročia budú samé dobréééé správy. 🙂 🙂 🙂
moni to som rada, ze sa nehnevas, lebo viem, ze to nie je sranda a ze mas prirodzeny strach a stres. Clovek sa tolko "namaka" kym sa dostane k vytuzenemu cielu, ze az 😉
@sony44 aj pre mna boli najhorsie z toho vsetkeho tie telefonaty s embryologickou, ze ako sa maju nase embyjka a ci este ziju. Niekedy som sa odhodlavala aj 15 minut kym som tam zavolala 😅
Ja som spinila 7-8 dni takze v pohode, to budes mat asi tak ako ja, ze ako keby "menzes" . Len oddychuj a tes sa na babatko 😉
sony ja som sa potom dozvedela o vela pripadoch kedy zena na zaciatku tehu spini. Dokonca aj moja mama aj pri mne a sestre spinila, kamoska, ktora ma uz 2-rocneho synceka tiez a hlavne gynekologicka ma ukludnovala, ze je to velmi bezne. Ale stres a strach ma clovek aj napriek tomu 😉
@pepka25 - ďakujem - ja chodím do iscaru v Martine.ja som ráno vola sestričke, že čo je vo veci a ona že ak sa mi podarí prísť 8.30 tak mám prísť. aj doc, povedal, že dobre že som prišla a mala som pocit, že som mu mohla zavolať aj skôr, ale ked oni hovorili, že to môže byť, tak som ich nechcela otravovať, ale dnes mi to už nedalo. myslím že sa nič nestane ked prídeš skôr, im ide tiež o to aby to bolo v poriadku, oni chcú z nás urobiť tehuľky a potom mamičky

@monicka7299 tes sa preboha ze mas dva vajicka! Niektore tu nemali nakoniec nic a museli zvladnut sa s tym vysporiadat a ist do dalsieho IVF! Ver im, ze sa oplodnia a vydrzia a uchytia sa na 9 mesiacov! Vsetky sme presli tymito stresmi, ale nemozes to tak tragicky brat, lebo si tym nepomozes. Prave naopak, mysli na ne velmi a uvidis, ze to dobre dopadne. Ja viem, ze sa to lahko pise, ale ja som si tym tiez presla a mala som aj dost zufale stavy az kym som sa nevzchopila a povedala si, ze to vyjde a basta! PK ti nedali, lebo ti daju obe, takze nevadi, ber to tak, ze uz budu skor u teba a mozes im dohovarat 😉 Aj moje napichovali, neboj, oni vyberu najschopnejsie spermijky.
Velmi ti drzim palce a uvdis, ze teraz to s tymi hormonmi bude uz len lepsie ....ale pripravuj sa na dalsiu davku hormonov ale tehotenskych 😵
Do prace nechod, urob si veget. a potom si zober volno na celych 14 dni ak sa ti da.