Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@monicka7299 si tu niekde 🙂
@pepka25 - to neviem, ale myslím si že môžeš ísť na to ďalší cyklus, skús sa opýtať kefalínky - ona mala teraz ket a chodí do heliosu. Ty máš mrazáčikov? my nemáme, my by sme museli ísť od znova. dnes ráno mi bolo nejako ťažko - ale to neviem, či nie je od nervov a od strachu, čo uvidím na WC a tak.....je zo mňa klbko nervov, neviem, čo si mám o tom myslieť. hladina hcg vraj super, mám sa tešiť, ale nejako sa cez to nemôžem preniesť. stále čakám, že toho bude už menej a nie je.... už to nechám do zajtra poobedia 🙂 🙂 🙂 aj tak sa stane to čo sa má stať, takže kým nemám v ruke, že to nie je dobre musím myslieť pozitívne a len čakať, v tomto nám asi lekári nepomôžu.... teraz je to na prírode
@sony44 ved ked mas hcg super tak musis byt kludnaaaa a tesit sa!!!!!ved spinenie je normalne podla toho co mi doktorka povedala.Budem ti drzat moc moc palceky,aby si prestala spinit.Ja mam 4 mrazaciky,ale najviac ma stve ze povedali ze mi vkladaju najkrajsiu blastocystu a ked sa ta neujala,tak neverim ze s tymi ostatnymi to bude inak,ale ja uz vlastne asi nicomu neverim ☹
@pepka25 - vôbec nie som kludná, to mi ver, keby som nešpinila čím dalej tým viac, tak sa veľmi teším, neviem čo sa vo mne deje a z toho som smutná, už aj tomu krpčekovi dohováram, že hádam tam má už upratané, že mu už tam hádam nič nezavadzia, tak nech už prestanem špiniť. neviem čo môže také dlhodobé špinenie spôsobiť a radšej to asi ani nechcem vedieť. Ja si pripadám ako schozfrenik - jedna časť sa potichučky teší a druhá sa obáva, že čo sa deje a asi to nie je až tak normálne. Ale veeeeľmi sa snažím na to nemyslieť , aj ked sa to stále nedá... Musíme tým našim krpčekom dôverovať a uvidíme ako nás prekvapia 😉
@sony44 je neviem cim je sposobene to spinenie,ale ked doktori vravia ze to je normalne tak to iste nebude nic zle.a ty si sa nepytala na to?ved si vezmi zeny s normalnou menstruaciou do 3mesiaca a narodia sa im krasne zdrave deturance.sranda,asi aj ja by som to tak mala brat,ze?? 😀 😀 😀
pepka ja ta nechcem strasit, mozno to nic nie je, len si babo robi miesto, ale ak ti klesne HCG tak to nie je dobre, ja som si tymto presla v oktobri tesili sme sa na babo a nakoniec bolo z toho mimomaternicove, kolko uz spinis??
@pepka25 - áno všetky by sme sa mali tým riadiť.Ja som bola v strese, tak som sa na nič nepýtala. Ja si ale myslím, že už to nemám klasické špinenie, lebo už mi to prechádza do červena. no čo už, ty budeš múdrejšia o hodinu a ja o 25 hodím....tak už to musíme nejako vydržať. drž sa
martinnanaaaa - som tu.... čo máš nové?
babenky nezufajte, bude to ok urcite, stres nam neprospieva
monicka ahoj, ako to rychlo ubehlo este tod sme sa rozculovali nad ziadostami a teraz uz budes mat vklad.
veru stres neprospieva ani nám a ani bábatku
no, to jo.... zatiaľ prežili do rána ale ako sa delia sa nikdy vopred nedozviem, lebo vraj pri dvoch vajíčkach je zbytočné niečo predlžovať : hop alebo trop......
...tak musím veriť.....
včera som to vzdávala ale keď to oni nevzdávajú ja nemôžem tiež...
@monicka7299 nove nemam asi nic zajtra mam OPU a strasne ma tlaci brucho ty mas ET asi v stredu ak si z GF tak sa mozno stretneme 🙂
a uz nech je zajtra som tak zvedava a to mi hned po 14tej povedia ci sa oplodnili 😉
martinaaa-ja som iscare..ale držím palce... a koľko Ti predbežne vraveli že máš folikulov?
@martinaaaaa ja som mala OPU v piatok o 11tej a v sobotu o osmej ráno mi už volali,že kolko sa ich napíchavalo a kolko z toho sa oplodnilo.
to Ti povedia po 14.00? mne volali dnes... tak neviem či ich až dnes oplodnili....
Kto je v ISCARE????? oplodňujú v ten deň alebo na druhý??????????????
lebo ja som mala OPU o 8:45 ráno a volali dnes o 9.00
@annamary27 fuha ja som si myslela ze to oplodnuju hned ako maju material vsak spermijky tak dlho nevydrzia a ja tiez nie a to uz niesom spermijka 😀
@monicka7299 ja mam OPU rano o sedem petnast a v ten isty den by som chcela vediet aj vysledok 😒
@monicka7299 a naposledy som mala 10 folikulov a najmensi mal 18mm a najvecsi 24mm tak uvidime kolko vydrzalo do odberu 🙂
@pepka25 - ako?
@monicka7299 - ja chodím do iscaru,ale v MT, oni oplodňujú v deň opu a na druhý deň vedia, koľko sa ich oplodnilo, takže super, že máš dve, len mi je čudné, že už ideš zajtra na ET, a nie až vo štvrtok, lebo oni to rátajú až na druhý deň po OPU, t.j. ty máš dnes 1. deň kultivácie, ale jasné, že oni to vedia lepšie, držím palce 🙂 🙂
@martinaaaaa po OPU budeš trochu mimo z anestézy,pekne si pospinkáš a výsledok ťa počká na další den.neboj.
@annamary27 a ty si z GF nevies mi povedat ze kedy oplodnuju ci v ten isty den co je OPU alebo az na druhy den sa vela pytam no to som ja 🙂

@sony44 mne nepovedala ohladom tohoto nic,ci lezat alebo nie. u mna je to s tymto ale tazko,lebo ja nedokazem nic nerobit a len tak lezat,som zvyknuta behat s handrou,alebo mopom pomaly kazdy den 🙂 ,ale teraz som aspon od toho upustila.Jaaj uz aby boli dve nech viem na com som,je to ozaj o nervy...