icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

annamary27
15. jún 2010

Aj u nás v GF boli kočky,ktoré nemali predlženú kultiváciu a niektoré išli po piatkovom OPU na ET v nedelu a niektoré v pondelok.

annamary27
15. jún 2010

@martinaaaaa tak to ti fakt neviem povedať,keby oplodnovali hned v ten den tak mne vychádzal ET až na 6ty den,ale mala som blastocysty a to je myslím to štádium kedy by sa vajko malo vkladať.

sony44
15. jún 2010

@martinaaaaa - a po OPU sa dobre psychicky priprav na dlhúúúúúú trpezlivosť, lebo pri bábatku je všetko o čakaní, trpezlivosti, to ti potvrdíme všetky...... *Bábatko potrebuje čas na všetko a nám nezostáva nič iné len čakať a veriť, takže ti držíííím silno pršteky aby ti to rýchlo ubehlo a hlavne dobre dopadlo.... 🙂 🙂 🙂

pepka25
15. jún 2010

@sony44 este mi nevolali.
dievcata ja si myslim ze to isto oplodnuju hned a asi to trochu aj trva kym sa oplodnia,preto sa vola na druhy den.

martinaaaaa
15. jún 2010

@sony44 dakujem verit ze to dobre dopadne je asi to jedinne co pre to mozeme teraz urobit 😝 moj mm mi hovori ze co sa bojim ze sa neuchytia vraj vsade dobre u matky najlepsie 😀

monicka7299
15. jún 2010

martinaaa.....tak už som zvedavá na zajtra aká bude Tvoja úrodička.... máš ich krásnééé.

sony44
15. jún 2010

@pepka25 - to oni tebe majú volať?nie ty im, to som nevedela.Už som ťa išla obdivovať, že koľko dokážeš vydržať.... tak pekne čakaj, držím palce..... 🙂

monicka7299
15. jún 2010

inak mne obe napichovali.... tak neviem kedy to teda robili.....

monicka7299
15. jún 2010

pepka- nechceš volať Ty? lebo už je dosť hodín....

martinaaaaa
15. jún 2010

a neviete mi povedat ze v akom stadiu delenia maju byt embryjka na treti den myslim ze osembunkove je super len neviem ci si to nemylim 🙂

sony44
15. jún 2010

@martinaaaaa - zlatý, ešte netuší, ako to bude on prežívať...... 🙂 🙂 🙂 potom napíšeš!

sony44
15. jún 2010

baby, určite ich oplodňujú v deň OPU!!!

martinaaaaa
15. jún 2010

@monicka7299 aj ja som strasne zvedava a nezistila si v akom stadiu delenia maju byt na druhy treti den 😉

sony44
15. jún 2010

@martinaaaaa - baby nestresujte sa dopredu - po OPu ide všetko pomaličky a je to na nervy, takže si to šetrite na potom- Pre mňa bol ten týždeň najhorší - prvý strach, koľko bolo zrelých, potom, koľko sa z nich správne oplodnilo, potom na 3. deň ako sa delia, na 5. deň, či sú z nich balstocysty a poviem Vám bola to dobrá riečica..... Ale kým zostane jedno vždy je náááááádej...... takže naozaj treba tomu kľud, pozitívnu náladu s vierou na bábatko.

martinaaaaa
15. jún 2010

@sony44 mas pravdu sony ja uz teraz nestresujem len sa pytam strasne vela sa pytam 😉

sony44
15. jún 2010

@martinaaaaa to je dobre, že sa pýtaš, to je v pohode, aj ja som sa pýtala. Len tiež neviem, či niekedy dobre vedieť veľa, lebo sa človek potom menej bojí a menej omýšľa. aspon ja som taká. tiež musím všetko vedieť apotom už ťažko verím na zázraky... ale bábatko je zázrak a to si neuvedomí nik kto neprešiel tým, čím prechádzame my všetky 🙂 🙂 🙂

pepka25
15. jún 2010

babky tak som volala ale ze ho este nemaju,za chvilu sa ozvu.

annamary27
15. jún 2010

@martinaaaaa na druhý den 4bunečné a na 3.den 8bunečné či morula.Také dačo som vykukala.

sony44
15. jún 2010

@pepka25 - to sú nervy, čo? trpezlivosť - nevedia tú vysokú hodnotu odčítať!!!! 😉 😉 😉

annamary27
15. jún 2010

@pepka25 ježišííííí,jak to-jak ťa naťahujúúúú.

martinaaaaa
15. jún 2010

@sony44 sveta pravda ale ja mam lepsi pocit ked viem vela 🙂

martinaaaaa
15. jún 2010

@annamary27 dakujem ty si aka sikovna 🙂

annamary27
15. jún 2010

@martinaaaaa to nie ja,to google. 😎

sony44
15. jún 2010

@martinaaaaa - áno lebo si pripravená na všetky možnosti, len sa mi už stalo, že som si tú horšiu myslením na ňu privolala...ale to je asi blbosť

martinaaaaa
15. jún 2010

@annamary27 nebud skromna si proste sikula 😀

annamary27
15. jún 2010

@martinaaaaa óóóóóó,ďakujem to počúvam aj od kolegýn, tak teraz ked som PN to počujem aspon od teba.hi hi 😀

martinaaaaa
15. jún 2010

@sony44 tiez si myslim ze je to blbost treba mysliet na tie najpozitivnejsie moznosti 😎

pepka25
15. jún 2010

tak krvicka negativna ☹ ☹ ☹ ,ani som nebola schopna sa s nou rozlucit.dala som si tabletku od bolesti hlavy a palim do prace,tak zatial sa majte a drzte sa.

sony44
15. jún 2010

@annamary27 - aj tam treba vedieť hľadať, nie každý to vie!!!!

martinaaaaa
15. jún 2010

@pepka25 to mi je luto ☹ drz sa 😒