Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
to v piatok začínaš pichať?
Ja začínam braťproveru teraz v sobotu a prvnú injekciu dipherelin mam napísanú na 6.2. čo je v sobotu. Mám dlhý protokol.
Tak to budeme stimulovať spolu 😉
ano ale az ten buduci 😉 tiez mam dlhy...
v podstate ano, 5.2. zacinam dipherelin 🙂
luko ahoj.janula 18 dakujem za info.mna to vsetko este len caka nedokazem si to predstavit.ano chodim k Hudecovi u nas v PD.
Neboj nie je to až také strašné. Len to večené čakanie na niečo.
Neviem v čom máte problém ,ale nečakajte
jooo, cakanie...vieme svoje...operacia...rekonvalescencia...liecba endometriozy...cakanie na MS...cakanie na schvalenie zadosti...a teraz azs cakam....na 22 DC 😀
dakujem si zlata.vsak mi necakame 12.ideme do heliku chceme podat uz ziadost a ked ju schvalia tak akurat budem mat po liecbe mam endo a hned mozme zacat .som tri tyzdne uz po tretej laparke
urcite ju schvalia..endo je jedna z diagnoz, ktoru schvaluju poistovne 😉
len potom to bude horšie, či budeš pokračovať po provere, či ti náhodou nestopnu rozhehnutú stimulku, či budú dobre vajká, ako sa oplodnia, ako sa budú vyvíjať, či niečo zostane ........
Ale nič iné nezostáva len to vydržať 😉
jasne...toto som este nezazila....len co citam kocky co su uz rozbehnute ...
ja mam dva dovody na ivf takze s tym problem nebude .dufam,ze to bude dobre vsetko.
nebude, neboj 😉
dakujem za podporu.
janula...ja začínam pichať v piatok dipherelin (25 deň cyklu, mám dlhý protokol
majaja tak si o týžden popredu, ty sa máš 😉
Tak budeš dávať info ako pokračuješ
anoo, budeme cakat na info..na co sa mame pripravit... 😉
baby a môže sa stať, že poišťovňa žiadosť neschváli? 🙄
...no zavisi asi na diagnoze...ale zas ked uz to z centra posielaju,t ak snad vedia, ze by to schvalit mali, skor niektore poistovne maju limity - napr. schvalia na jesen ale povolia az v novom roku, lebo uz maju prekroceny pocet na rok.
barche....môže ju presunuť na iný termín z dôvodu vyčerpania limitov. Alebo ak je to nový poistenec, ktorý často mení iné poisťovne.
janula...budem posielať info, ale už teraz viem že sa bojím
jáááj... 😒
a aku mas poistovnu? napr. union limity nema, a je zaciatok roka, takze podla mna nebude problem ani u inej 😉
spoločná zdr. ... dúfam, že nebudú problémy... 😔
Ahojte, aj ja sa pridavam.Bohuzial na LSK mi zistili uplne nepriechodne vajcovody, a manzelovi pred rokom teratospermiu stredneho stupna tak sme sa rozhodli ze na nic necakame a podali sme si ziadost do poistovne.
Tiez mam spolocnu a ked som sa pytala ako dlho bude trvat schvalenie povedali mi ze 2-3 tyzdne.Takze vyzera to tak ze aj my niekedy vo februari alebo v marci zacneme.
ano...nam to prislo za 3 tyzdne, ale boli vianoce, takze podla datumu to bolo schvalene do 2 tyzdnov...ale oficialne maju na to mesiac tusim
Mne povedali ze po novom to uz neposielaju domov ale priamo doktorovi, ktory ziadost vypisal.Tak to sa mu potom ozvem tak zhruba po 2.5 tyzdnoch.
ja som dostala aj domov, ale z centra mi volali o den skor uz 😉
Mne si kazali do centra zavolat sama,tak uvidime.V podstate uz mi je to jedno ako sa to dozviem, hlavne ze konecne zacali nieco robit .Lebo vzdy sme pocuvali ze sme mladi tak nech este pockame. 😒
mne byvali gynekolog povedal, ze ked sa nam 2 roky nebude darit, tak nech pridem...na co som mu povedala, ze keby mam 25 tak OK, ale skoro v 30tich ja nemam 2 roky na to, aby som skusala, dalsi rok aby zistovali co mi je a pod.-..tak som sa zbalila a sla som k sukromnikovi, ten mi zrazu aj cystu objavila a zrazu slo vsetko rychlo...
No ja zhodou okolnosti budem mat tento rok 25 🙂 ,ale uz sa nam viac ako rok nedari a kedze sme dost mladi,manzel bude mat 27 tak sme sa ani nie po pol roku rozhodli ze pojdeme sa dat vysetrit, a dobre sme urobili, kedze manzelovi hned zistili zlu morfologiu a tak nam povedali, ze nech pockame do roka a ak nic tak nech sa objednam na LSK.
Tak sme cakali a cakali,az som nabrala odvahu a povedala som si ze teda pojdem na LSK a tam bohuzial aj napriek tomu ze som mlada, ziadna problemy som nikdy s ms nemala,mi zistili nepriechodne vajcovody, dokonca na jednej strane bol zrasteny s crevom, polycisticke vajecniky, proste hroza. 🙂
myslim, ze rok je optimalna doba...ale 2 roky...to fakt tak v 20 som mohla zacat s plodenim 😀
tvoj vek je vyhoda...nemusis byt v strese...neboj ak sa prirode nechce...mame tu vedeckotechnicky pokrok 😉

buduci piatok...a brusko mam..takze je kde pichat 😀