icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

sony44
15. jún 2010

@pepka25 - úplne negatívna? to je mi ľúto, ani neviem čo povedať. Bude to istý čas bolieť, ale určite sa nevzdávaj, budem ti do ďalšieho kola držať PALČEKY !!!!! AHOJ

annamary27
15. jún 2010

@pepka25 júúúj,to mi je moc ľúto. ☹ ☹ ☹

kefalinek
15. jún 2010

pepka tak to ma mrzi strasne moooooooooc

kefalinek
15. jún 2010

kam ste vsetci usli 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

monicka7299
15. jún 2010

pepka - tak som čakala, že Ti predsa len povedia niečo pozitívnééé 😖 ....škoda...a máš mrazáčikov?

monicka7299
15. jún 2010

kefalínek tu som, len som musela ísť s Tominom na kožné..... od zajtra sa chystám ležať.....
ozaj po ET sa koľko leží?????????????????????

dzesinka
15. jún 2010

ahoj dievcata,mamicky a buduce mamicky...ja som po ET a vcera som bola na krv volala som ohladom vysledku tak HCG je 1630... tak budeme mat babatko...je to moje prve IVF...monicka 7299 ja som doma od OPU a do prace sa uz nechystam... 😉

zuzanabb
15. jún 2010

pepka mrzi ma to ☹ ...ale ak mas mrazacikov, tak o mesiac budes isto tehotna. Opytaj sa kefalinek, ona isla tiez hned na KET v dalsom cykle a vyslo to 😵

baby kukla som do diara a tam som si pisala, ktory den sa co dialo pred ET. Tak po OPU, ktory som mala v piatok o 8:00 som si volala na druhy den ci sa daco oplodnilo. Oni ich musia oplodnit v ten den, ale asi to trva kym sa da zistit, ci sa spravne oplodnili a ci tam je vsetko co ma byt. Takze v sobotu mi povedali, ze kolko sa oplodnilo a v pondelok som si mala volat ci sa delia. To bol vlastne treti den po OPU (ak neratam den OPU) a vtedy mi povedala embryologicka, ze jedno je 9 bunkove, druhe 7 bunkove a tretie bolo 5 bunkove. Tie prve dva oznacila znamkou 1 a to 5 bunkove trojkou. A potom som si mala zavolat az v stredu t.j. 5 den po OPU, ze ci sa stale spravne delia. Lebo ze vraj je 4 den najkritickejsi a vela embryok neprezije. No a presne u mna to tak bolo, ze sa spravne delilo uz len jedno a tie dva stagnovali aj ked stale zili.

Takze monicka drzim palce na zajtra. a mysli na to, ze ti dvaja bojovnici sa budu delit u teba tak ako sa na spravne vychovane deti patri 😉 😀

zuzanabb
15. jún 2010

dzesinka gratulujem!!! to hcg vyzera na dvojicky 😵

monicka po ET lezkaj rozhodne v ten den (aj ked sa nemusis bat ist na wc alebo co) ja som len polihovala a citala knihu. Druhy den som uz isla normalne aj trochu von sa len okolo trosku prejst a na treti den som bola na vystave kvetov 😀 ale zmenila som styl chodze, lebo dovtedy som sa vsade ponahlala a od ET som chodila ako dochodkyna 😅 t.j. v klude, nebezala. Inak som potom robila uz bezne veci ako normalne varila a zehlila a tak. Len ziadne tazke dvihacky nakupu alebo umyvanie okien! A rozhodne si zober volno aby si vypla a myslela len na to, co ta caka o 9 mesiacov 🙂

cucuriedka
15. jún 2010

ahojte babule, zajtra koooonecne idem na prvy UTZ do GF dufam ze ma tam nevybavia za 5 minut, to by ma mrzelo. Tak drzte palceky...

martinaaaaa
15. jún 2010

@dzesinka no zuzka ma predbehla vyzera to na dvojicky 😀 gratulujem

zuzanabb
15. jún 2010

@kefalinek mam sa fajn, len mi pride strasne dlho zase cakat na dalsiu kontrolu (az o mesiac). Takto neviem ci je vsetko OK, lebo nemam fakt ziadne priznaky 😅 ani prasia ma nebolia, ani nezvraciam... len mi byva trochu zle ked som hladna a velmi zle spavam v noci. Dokopy len 4-5 hodin a potom som cely den ako mechom udreta 😀 Tebe je ako?

martinaaaaa
15. jún 2010

@monicka7299 aj ty si mala pred OPU taky nenormalny hlad zjedla by som aj kona 🙂 ale na zajtra sa musim krotit 😝

dzesinka
15. jún 2010

@zuzanabb: dakujem a aj ja tebe blahozelam...na dvojicky? fííííha...v utorok mam sono tak snad nieco uvidime 🙂
vlozene mam 2 tak sa mohli uhniezdit obe... 😉 priznaky ziadne iba ak prsia citlivejsie...

martinaaaaa
15. jún 2010

@cucuriedka drzim palce neboooj 🙂
@zuzanabb to je ok mas take mierne tehu priznaky bud rada 🙂

monicka7299
15. jún 2010

zuzka a kedy si išla do práce?????

dzesinka - na koľký deň si mala ET?

zuzanabb
15. jún 2010

@dzesinka tak to je jasne, ze su to dvojicky ked ti dve vkladali 😉 Ja som mala na 14 den po ET s PK hcg 857 takze u teba je to na 100% 😵

@martinaaaaa ved ja som rada, ze nezvraciam, len neviem co sa deje vo vnutri - najradsej by som chodila na sono kazdy tyzden nech viem, ze je stale v poriadku 😀 😵 ja neviem ako to riesili nase babky a maminky ktore o sone ani nechyrovali 😀

zuzanabb
15. jún 2010

@monicka7299 ja som uz nesla do prace. ja som stale na PN. Od ET som si zobrala 2 tyzdne dovolenku az do krvneho testu v centre a hned na druhy den po pozitivnom hcg som zbehla za mojou zenskou, ze stale spinim a ona ma hned vypisala na PN. Ale niektori doktori ta vypisu uz len preto, ze si absolvovala IVF a niektore baby chodia normalne do roboty ako barchee myslim. Ale ja som sa velmi bala toho spinenia, ze som nechcela riskovat.

martinaaaaa
15. jún 2010

@zuzanabb verili a o tom to je 🙂 verit 😉

dzesinka
15. jún 2010

@monicka7299 : pichala som menopur ..27.5 som mala OPU a 31.5 ET

monicka7299
15. jún 2010

fúúúha...... to s tým PN nie je moc dobré pre firmu.(ale musím myslieť na nás)....... uvidím.... len nejak financie....hmmmm

-a ten stres mi asi pridávať nebude...... uviidím koľko zvládnem bez rozčuľovania a pripúšťania si........

už sa nemôžem dočkať....

dzesinka
15. jún 2010

zuzka 🙂

monicka7299
15. jún 2010

dzesinka - takže na 4.deň..... mne ich (teda dúfam, že obe 😉 dajú na 3. deň ale to je asi aj jedno.....

cucuriedka
15. jún 2010

Zuzi, tak to ta viem uuupne pochopit. Ani ja vobec nezvraciam, zle mi nie je, akurat co ma prsia bolia (ale otras moc ) a spim tak ze aj ked spim kopu hodin, tak ako keby som ani nespala sa mi furt nieco sniva a vobec si neodpociniem.

suzanna85
15. jún 2010

ahojte 🙂 Aj ja som po IVF.Som v 6-7 tt.zajtra idem na prvý ultrazvuk,neviem sa dočkat,ale sa zároven aj velmi bojím.....

dzesinka
15. jún 2010

@monicka7299: ano...netreba stracat nadej...kamaratke odobrali 3 vajicka a vlozili jej vsetky bo jedno bolo dobre -druhe take vselijake a to tretie vraj bez sance a ma krasneho synceka...treba verit!!!!

dzesinka
15. jún 2010

@suzanna85 : gratulujem 😉

suzanna85
15. jún 2010

@dzesinka dakujem,ja len dúfam,že zajtra bude všetko v poriadku.....

suzanna85
15. jún 2010

@dzesinka a tebe tiež gratulujem🙂))))

dzesinka
15. jún 2010

@suzanna85: dakujem 😉 a neboj vsetko bude v poriadku....