icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

suzanna85
15. jún 2010

@dzesinka práve som sa dočítala že máš dost vysoke HCG🙂....na ktorý den po vložení embrií ti robili krvné testy?ja som mala na 12.den hcg 224 a na 14.den 848.....

dzesinka
15. jún 2010

@suzanna85 : robili mi iba na 14 den po ET ...a v utorok idem na sono a som zvedava

suzanna85
15. jún 2010

To je super🙂mala si 2 krát viac ako ja....to je velmi dobré znamenie🙂))))))blahoželám a držím palčeky v utorok🙂...

dzesinka
15. jún 2010

suzanna85 _ dakujem krasne - napodobne 😉

monicka7299
15. jún 2010

dzesinka-na koľký deň Ti vkladali vajíčka?

dzesinka
15. jún 2010

monicka myslis od ET? na stvrtý....

dzesinka
15. jún 2010

mne robili vo stvrtok OPU a v pondelok som mala vklad...ja som nevolala ako sa delia u nas cez vikend nerobia aj som sa bala ze kto tam bude s nimi 🙂

monicka7299
15. jún 2010

veď na to isté myslím aj ja 🙂

annamary27
15. jún 2010

@monicka7299 ja som ležala ešte 2dni po ET. 😎

annamary27
15. jún 2010

@dzesinka jééé,gratulujem ku krásnemu HCG čísielku 😵

martinaaaaa
15. jún 2010

no tak sa lucim babenky a zajtra ideme na vec ja som uplne kludna uz asi zo mna vyprchali hormony 😀 ved uvidime ten klud od stvrtka ked budem vediet kolko bojovnikov zabojovalo 😀

annamary27
15. jún 2010

@martinaaaaa na kolkú hodinu ideš?

monicka7299
15. jún 2010

martinaaaaa- držím palce hrozne moc..... 😉

ja si idem zajtra o 8,00 pre detičky - zatiaľ sú samotné v skúmavke a dúfam, že ma netrpezlivo čakajú OBE!!!!!!!!!!!!!

dzesinka
15. jún 2010

annamary27: dakujem...

dzesinka
15. jún 2010

martinaaaaa : na zajtra drzim palceky aj tebe monicka

alienocka
15. jún 2010

@martinaaaaa drzte sa!!!!! A zajtra sa ozvi 😀

janemari
15. jún 2010

Ahojte ,ale ste mi dali zabrat kym som vas docitala 😀
@pepka je mi luto ☹ ale nevzdavaj to
@monicka tak od zajtra si tehulka 😉
@dzesinka dvojicky jak vysiteeeee 🙂
@sony tak chodime do jedneho centra 😲

cucuriedka
16. jún 2010

ahojte babule mame jedneho nadherneho arasidka s nadhernym tlkotom... foto pridam asi vecer juuj sa tesiiim 😀

cucuriedka
16. jún 2010

od buduceho tyzdna dokonca ani utros uz nemusim... sa konecne rano vyspim bez otravneho vstavania 😵

dzesinka
16. jún 2010

ahojte... cucuriedka blahozelam!!!!!

dzesinka
16. jún 2010

@janemari-dakujem, vsetky ste zlate a drzim palceky 😉 🙂

kefalinek
16. jún 2010

dzesinka gratulujem
zuzka ja som pri prvom tehu nespavala skoro vobec,vraj to je normalne
mna bolieva brucho a prehana ma, ale to som mala aj pri predoslych dvoch tehotenstvach, a ja trdlo som sa pondelok ani neopytala ake je vysoke moje hcg ...

zuzanabb
16. jún 2010

cuco gratulujem 😵 😵 😵 tesim sa na foto 😉
a preco uz nemusis utros? aj mna to dost otravuje, ja ho beriem kazdych 6 hodin 😝

zuzanabb
16. jún 2010

kefi, som si myslela, ze budem teraz spavat ako zabita a prt 😅 nespavost som ocakavala pri velkom brusku ale nie uz od zaciatku. Prehana aj mna, ale zase asi lepsie ako zapcha si myslim 😅
na hcg sa opytas ked tam pojdes nabuduce, oni to tam musia mat uvedene v pocitaci 😉 dolezite, ze je dietatko tam 😵

kefalinek
16. jún 2010

to je hlavne, inac ja ziadne ine priznaky ani nemam 😉 ,okrem toho nafuknuteho bruska, zuzi tebe bolo babo vidno hned na prvej kontrole? po tych 14 dnoch?

kefalinek
16. jún 2010

zuzi ja viem, ze mi to povie aj potom ja som len bola zvedava lebo klop-klop som vobec nekrvacala ani nekrvacam, a vkladali mi dve, a akosi boli z toho vyvaleni, ze to bolo tak ok vidno, tak preto som sa chcela spytat, este sa ta spytam, ked si bola v heliose na srdiecko to bolo uz akoze posledny krat- dali ti nejaky papier pre tvojho gyndosa?

cucuriedka
16. jún 2010

Zuzi, povedali ze uz znizia davky ze ho netreba... tak som rada 😀

sony44
16. jún 2010

ahojte babulky, tak už som po krvičke a po sone. sono nebolo podľa predstáv - niečo sa rysuje v maternici, ale vznikla mi aj nejaká hypoechogénna štruktúra nad vajcovodom - podozrenie na mimomaternicové - no toto som vobec nečakala, poobede vraj budeme múdrejší podľa hladiny hcg, ak bude minimálne dvojnásobné, tak to pravdepodobne nebude.............. bojíííím sa, takáto možnosť ma ani nenapadla, tak dúfam že ten náš krpček nezablúdil. stále špiním, ale sa mi zdá že troška menej, snáď to nie je teda preto že to nie je v materničke....

sony44
16. jún 2010

@cucuriedka - gratulujem k bábatku 🙂 🙂

annamary27
16. jún 2010

@sony44 držím pästičky,tak sme tu dnes asi my 2čakatelky na HCG.