icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

monicka7299
16. jún 2010

zostávam doma do nedeľe a potom ešte uvidím či do práce.... možno pôjdem a keď ma nasr. tak zostanem dom a... najradšej by som do testu zostala doma.....

alienocka
16. jún 2010

@monicka7299 ak sa ti da, 😉 tak ostan doma a vyser sa na nich

sony44
17. jún 2010

@zuzanabb - ahoj, aj ja dúfam, len som z tej druhej možnostii dosť zaskočená, a k tomu to neprestávajúce špinenie....aj ked je už slabšie, strašne sa na zajtra bojííím, ale dúfam, že to bude dobre a krpček je tam,kde má byť a hcg bude zas dvojnásobné....bože toľko vecí sa vyskytne........ja sa snažííííím strašne veriť, ale zakaždým sa vyskytne niečo nové, čo nám nedovolí sa úplne radovať, iba tak v kútiku duše. vidím na sebe, že mám problém sa aj zasmiať....

dzesinka
17. jún 2010

dobre ranko dievcata- blahozelam tehulkam !!!! 🙂 😉 monicka pokym nemusis nechod do prace_ oddychuj 🙂 🙂 ! a vsetky na seba davajte pozor 😉 😉 😉 🙂 🙂

alienocka
17. jún 2010

@martinaaaaa kde si so spravickami o embrykach? 🙂

zuzanabb
17. jún 2010

@sony44 vzdy bude daco preco sa budes o to malicke bat. a ked sa narodi, tak to este len zacne a neprestane cely zivot - udel matky 😀 Moja zenska ma ukludnovala, ked som spinila, ze mimomaternicove byva vraj pri IVF velmi malokedy a skor vobec. To spinenie si mala urcite presne ako ja, ze ako keby menzes, kedze to trvalo tolko dni a uz to slabne. hcg tak rychlo nestupa pri momomaternicovom ako tebe.... tak len moja len snaz mysliet na dobre veci a babatko je urcite tam kde ma byt 😵 kolky den si po ET?

sony44
17. jún 2010

@zuzanabb - dnes som 13-ty

zuzanabb
17. jún 2010

@monicka7299 super! tak uz si tehula 😉 netrep sa do roboty, vykasli sa na to, deticky su dolezitejsie. Ale ak mas doma trpiet a zozierat sa myslienkami co sa deje a myslis si, ze sa v praci odreagujes, tak chod na par dni a uvidis. Ja som nesla, lebo som vedela, ze tam by som klud nemala. A ja tiez nevydrzim nic nerobit, takze som sa furt dacim zamestnala a zacala si konecne riadit supliky 😀

zuzanabb
17. jún 2010

@sony44 iba? tak to si mala pekne hcg pocuvaj! 😀 to je super! nezlakni sa ak zajtra nic neuvidia na sone. Mne na 14 den po ET bolo vidno len, ze mam zvacsenu sliznicu, este ziadna bublinka. Ale mozno tvoje embryjko bolo rychlejsie 😉 😀

janemari
17. jún 2010

Tak babenky ja uz mam preoperacne kompletne za sebou,zakrok povoleny uz len cakat na OPU.Zajtra ideme na sono a krv ,tak snad uz budeme nieco vidiet ci sa foliky vyvijaju.Vcera som bola cely den mimo tak dnes idem dohanat strateny cas 😀

zuzanabb
17. jún 2010

@makovicka53 je tam taka miestost, vraj je tam aj video 😀 a na stenach fotky, ale nebola som tam, lebo chlap chcel ist sam. Ale mozte ist spolu, to vam povolia ak budete chciet. No tehu si stale len tak tisko uzivam, lebo ma schladila moja zenska, ze sa budeme tesit az po prvom trimestri 😀 ale hovorila to tak polozartom.... ona je opatrna, lebo som na zaciatku spinila a este mam problemy s klbami, tak ma vedie ako rizikovu. Takze mi to stale len tak pomaly dochadza 😅

kefalinek
17. jún 2010

zuzka ja neviem,co to mame za bugriska ked ho uz bolo vidno 😀 , ja som mylsela, ze je to vidno vsetkym, včera som tu fotecku ukazala normalne jej slzicky vybehli 😅
sony pri mimomaternicovom by ti HCG klesalo a nie stupalo, takze ak stupa je to ok, neboj hlavne sa nestresuj

sony44
17. jún 2010

@zuzanabb - áno hcg je vraj veľmi dobre, a včera sa mu aj v maternici niečo rysovalo, len potom zbadal tú štruktúru nad vajcovodom, tak je opatrný. aj som sa ho po vyšetrení pýtala, že k čomu by sa on skôr priklonil, tak mi povedal, že keby nebol zbadal ten útvar nad vajcovodom tak, by to určite považoval za včasnú vntúromaternicovú tehotnosť, ale kedže sa to tam vyskytlo, tak mi to zaručenie nevie povedať, ale vraj sa bude možné odraziť aj od hodnoty hcg podľa toho ako porastie( ak by stúplo menej, tak by bol predpoklad že to nie je v prostredí kde má bábo dobré podmienky ) ale sestrička mi povedala, že zatiaľ je to veľmi veľmi dobre a vraj aj beta hcg už mám pozitívne - takže naozaj som tehotná, len ešte zistiť, kde je krpček. to špinenie mám už dnes 7. deň. to je dosť, nie? hlavne to špinenie ma strašne metie. ja tomu krpčekovi tak veríííím. sme mu včera s mužom povedali, že snáď nechce aby sa jeho mamina ocitla na psychiatrii a ocino na prednej hore 😉

sony44
17. jún 2010

@kefalinek - snažím sa byť kľudná, ale poviem ti sú to nervy, s týmto som vôbec nerátala. a vy sa ako máte? užívaš si ten pocit? držím vám palce 🙂 🙂 🙂

sony44
17. jún 2010

@janemari - aj ja idem zajtra do centra, možno sa tam stretneme 🙂

kefalinek
17. jún 2010

sony ja viem ako sa citis ja som si tymto presla v oktobri a to som na gydnu chodila v priebehu 2 tyzdnov kazdy druhy den a poviem ti kym sa vymacaklli,a povedali mi co sa vlastne stalo, tak som bola na praskoch
ja sa ten pocit este bojim uzivat,ale uz sa to lepsi, myslim na teba

sony44
17. jún 2010

áno človek, býva po zlých skúsenostiach viac opatrný.... ja sa v kútiku duše straaašne teším a aj viem že isté to bude až vtedy ked budeme mať tie bábatká už pri sebe 🙂

sony44
17. jún 2010

ďakujem, že na mňa myslíte 🙂 🙂 🙂 aj ja na vás myslievam 😉

janemari
17. jún 2010

@sony vazne 😲 tak som zvedava.My ideme hned rano lebo idem na krv a sono.Takze ak sa nam cestou nic nestane tak tam budeme nieco po 7.00 🙂 To by bolo super keby sme sa stretli.

sony44
17. jún 2010

@janemari - aj my tam máme byť okolo 7.00, lebo tiež idem na krv a sono, tak uvidíme....

zuzanabb
17. jún 2010

@kefalinek nehodis si tu krasnu fotecku do albumu? 😉 neviem, mozno to naopak vidno vsetkym tak skoro ale akurat mne este nebolo 😀 ...asi je to individualne, mozno keby som isla o tri dni neskor, tak by uz bolo vidno....
Verim ti, ze po tom zazitku si opatrna. Ja som opatrna a to nemam taku hroznu skusenost 😔

@sony44 ja som spinila 8 dni a potom este o dva dni trosku a uz potom nic, len raz po sone. Tak sa neboj. Niektore spinia stale do konca tretieho mesiaca.

sony44
17. jún 2010

@zuzanabb - ďakujem Ti, viem že musím byť v tomto trpezlivá a ono to prejde, keďe krpček tak pracuje na sebe. babulky vy ste mi tu takou silnou oporou, hneď mi je lepšie 🙂 🙂
bože ten môj muž tiež omýšľa, lebo včera mi bolo ťažko a dnes mi nie je, tak má strach, že prečo mi dnes nie je..... no čo mu na to povedať?!

janemari
17. jún 2010

@sonny mna urcite spoznas lebo som sa skoro vobec nezmenila ak osom na tej fotke 😀

sony44
17. jún 2010

@janemari - tak ak sa mi budeš zdať povedomá, tak sa ti prihovorím...ok? 🙂

zuzanabb
17. jún 2010

@sony44 😀 tvoj chlap musi byt zlati 😵 ...neboj, ani mne nie je kazdy dne zle. vlastne len ked som hladna a tak tlacim furt daco do seba.

sony44
17. jún 2010

@zuzanabb - áno je zlatý, robí čo môže, teraz varí, upratuje, takže ja sa naozaj len povaľujem, straaaašne si to bábätko praje, ale to myslím, že každý chlap.....( no vieš,my sme si nemysleli, že budeme mať až taký problém s bábatkom, kedže som už 2x bola tehotná, len to nedopadlo ok. mysleli sme, že nás len nejako nakopnú a bude, lebo aj gynekologička ma utvrdzovala, že je všetko ok a nemáme na to až tak myslieť a ono to príde), takže o to je to pre nás teraz ťažšie, ale teraz to bude so šťastným koncom.

kefalinek
17. jún 2010

zuzka tak fotecka je v albume, chcela som tam dat viac, ale akosi mi to blbne ,ale ta hlavna s drobcekom by tam mala byt, s tym tlacenim nie si sama 🙂)

sony44
17. jún 2010

@kefalinek - super, musíš sa na to určite stále kukať 🙂 🙂 🙂

rebeca_1
17. jún 2010

Ahojte baby, len Vas chcem pozdravit. Bola tu s Vami v aprili ked sme spolu bojovali o babatko.
Opatrujte sa a papajte vitaminky!

kefalinek
17. jún 2010

rebecka a ako to dopadlo, dlho si sa neozvala
sony je to take pekne pohladnenie na dusi taka mila fotecka 😉