Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
kde ste si vyrátali dátum predpokladaného pôrodu? resp. keď 14.6.2010 bolo OPU a 16.6 vklad tak ako to vyrátam?
martinaaaa - ako???? už Ti hádam volali.....
Monicka ja sm tretí deň po ET a začínam sa zaraďovať do normálneho života, som stále na pn, ale dnes som troška upratala a idem variť. Inak v centre mi povedli, že tak jeden - dva dni prežiť bez zbytočnej nmahy. Neboj určite nám to vyjde 🙂
tinka - ja som druhý....... Ležala si? lebo ja som včera bola po ET a asi tak hodinku som aj ja varila... a po takom dlhom státí ma rozbolelo podbruškom a tak som šupla do postele...dúfam, že sa neodplávili ...
Neboj isto nedplávali, práve si tam robili miestočka na dlhých 9 mesiacov, a čo sa týka pn budem doma, pokiaľ to bude potrebné, robota nás všetky počká. Keď som tak čítala, ty si nemala PK?
tinka - nemala .... tak práve to bude na tom to najväčšie prekvapenie či boli OBE kvalitné a či sa nejak zubami nechctami zachytili 🙂 som zvedavá..... by som sa tešila úúúplne najviac.. mrazáčikov nemáme takže by mohli byť dve naraz..... druhý krát by som do tohoto asi nešla.... (ale nikdy nehovor nikdy 😅
mala som ibe 2 vajíčka tak PK nedoporučili ..
monicka neboj uchytia sa, ver drobcom, ten termin porodu - niekto tu poslal taku nemecku stranku a tam ti to automaticky vyratalo, skusim ti ju kuknut
monicka ja som nelezela vobec, manzelik musel do prace a ja som ostala doma sama s nasou Sárkou a pri nej sa lezat neda 😎
monicka toto je ta stranka na ten vypocet terminu porodu : http://www.wunschkinder.net/interaktiv/schwange...
Moni my sme mali PK až do posleného dňa z troch bojovníkov to zvládol iba jeden do konca a dúfam, že do šťastného 😉
Moni po Et som ležala jeden deň, ale nebolo to vyslovene iba ležanie, aj som vybehla na terasu
Ahojte babule, tak ja som od včera PN. Vaječníky už pichajú a včera na sone mi dr. povedla že to bude poriadna úroda. tak sa držkajte, oddychujte a myslíte pozitívne.
@monicka7299 ahoj moni, som 11 den po ET, mala som PK a 10 vajok ale na konci nam zial ostali iba 2 a tie mi aj vlozili.
@worwen ahoj, a už si bola na nejakom teste z krvi alebo si si robila doma test?
@annamary27 ahoj, jasne, ze som si robila test ale doma, zial mne vysiel negativne, z coho som dost vystresovana. Na krv mam ist az v pondelok ale dovtedy sa asi zblaznim. Vies, ja som az do dnes spinila, no asi skor krvacala, tak aj preto ten stres. A ty ako? Ak si dobre pamatam, ty si na tom bola podobne. Uz ti to preslo alobo tie problemy stale trvaju?
@worwen ja som sobotu-nedelu poriadne krvácal,potom so šla v podelok na krv,hcg nízke ale bolo ,v ten den som už nekrvácala a ani nešpiním už odvtedy a včerajšia krv trošku vyššia 25 a daľšia krv ma čaká v utorok.Tiež som mala testa doma negat.aj na 13ty den,ale to asi kvoli tomu,že v moči je hcg menej koncentrované ako v krvi.
@monicka7299 mne prišlo na 9ty den a na 10ty to prešlo do toho krvácania,ale to som vtedy mala mať AJ NORMáLNE MS PODLA DáTUMU.
@annamary27 tak to som rada, ze je to uz v poriadku. Ja som zacala na 6ty den a trvalo to az do dnes a bolo to mimo planovanej mrchy, ktoru by som mala dostat az dnes, tak neviem co to bolo a ani cim to je spojene.
@monicka7299 podla mojich vedomosti by to spinenie nemalo byt vobec ale asi tretina bab po ET spini. Vraj zalezi aj na case spinenia, ci je to v dobe mrchy alebo mimo nej.Je vela pricin krvacania.
Chcem sa vas opytat baby aj vy ste mali pri stimulke take bolesti v podbrusku?U mna je to nenormalne mam sto chuti si dat nieco od bolesti 😖

ahojte.... tak som sa odvážila vstať okrem toho , že chodím na wc....... len aby sa tam uchytili 🙂
chodili ste? a kedy?