Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@janemari ja som necítila pri stimulke vôbec žiadne príznaky.Nemala by si sa opýtať doktora alebo v centre či je to normálne?
janemari - mňa bolelo v podbrušku až posledné 2 dni stimulky pred OPU... pri chôdzi hlavne....
uff iba cakat kym pride mrska 😀
tinka - aj Teba bolí podbruškok??? mňa teda riadne a to keď idem z ľahu do sedu a naopak a aj pri chôdzi... až mám obavy.......
Dievčatá po ET ste mali bolesti?????
@monicka7299 take ako popisujes nie, len sem tam ako pred mrchou
@monicka7299 po Et som mala bolesti také silné,bodavé a prišli vždy náhle a trvali tak polminutky.Mala som to tak na 5ty a 6ty den po ET,potom to prešlo.
baby, maternica po ET bolí, veď vám do nej mechanicky zavádzali embryjká, tak to musí nejak reagovať 😉 je to normálne 🙂 ja sa tak teším na zatjtraaaaaaaaaaa...uvidím zase báábenko mojeeeeeeeeee 😀 😵 😵
@monicka7299 držím palceee 😀
aj ja chcem byt uz tak daleko ☹ juj 🙂
🙂
už som dala aj ja niečo do albumu 🙂
ale ma ten podbrušok bolí.... sakra....
moni, nesústreď sa na to 🙂 koľko bunkové ti vkladali?
ahojte dnes rano ich zostalo pet z 12 vajicok osem napichli z tych osmych sa vyvijaju piati zajtra mam vklad tak uvidime kolko ich prezije hrozne sa bojim ☹
@monicka7299 aj mna strasne boli podbrusok dufam ze to bude dobre 😉 davaj pozor na babetka 🙂
@martinaaaaa neboj 🙂 mne sa z 8 dalo oplodniť 5 a z tých sa vyvýjali len 2, tie mi vložili a ujalo sa 1 😉
Zajtra idem do centra a opytam sa lebo toto naozaj nieje normalne.Ale moze to byt sposobene aj mojou endometriozou ze tak reaguje telo ☹
@barchee tiez si mala icsi ako my to vraj trochu zvysuje sance a kedy sa prestali vyvijat
ahojte babenky.....aj mna po ET strašne bolelo v podbrušku...mala som strašné krče..ale naštastie to všetko dobre dopadlo🙂)))takže žiadne obavy kočky.....treba verit,že všetko bude ok.....a bude,nebojte,sa!
@alienocka ahoj zatial sa z 12 vyvija 5 zajtra mam vklad
@monicka7299 pociťujem takú bodavu bolesť, ale doktorka mi po ET vysvetlila, že je to normálne, presne ako napísala barchee, neboj a treba prísť troška na iné myšlienky 🙂
barche - vkladali mi dvoj-bunkové.... či sa delili v pohode to zistíme až 30.6.2010 - tehu test
ach to cakanie bude asi najhorsie 😔 ale stane sa len to co sa ma stat alebo nestat 😉
@martinaaaaa držím pästičky ,aby do zajtra vydržalo čo najviac bojovníkov výbornej kvality 😉 🙂 😀

@martinaaaaa mam hormonalny problem a manzel ma lenive spermie 🙂