Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
kde ste si vyrátali dátum predpokladaného pôrodu? resp. keď 14.6.2010 bolo OPU a 16.6 vklad tak ako to vyrátam?
martinaaaa - ako???? už Ti hádam volali.....
Monicka ja sm tretí deň po ET a začínam sa zaraďovať do normálneho života, som stále na pn, ale dnes som troška upratala a idem variť. Inak v centre mi povedli, že tak jeden - dva dni prežiť bez zbytočnej nmahy. Neboj určite nám to vyjde 🙂
tinka - ja som druhý....... Ležala si? lebo ja som včera bola po ET a asi tak hodinku som aj ja varila... a po takom dlhom státí ma rozbolelo podbruškom a tak som šupla do postele...dúfam, že sa neodplávili ...
tinka a do kedy budeš na PN?
Neboj isto nedplávali, práve si tam robili miestočka na dlhých 9 mesiacov, a čo sa týka pn budem doma, pokiaľ to bude potrebné, robota nás všetky počká. Keď som tak čítala, ty si nemala PK?
tinka - nemala .... tak práve to bude na tom to najväčšie prekvapenie či boli OBE kvalitné a či sa nejak zubami nechctami zachytili 🙂 som zvedavá..... by som sa tešila úúúplne najviac.. mrazáčikov nemáme takže by mohli byť dve naraz..... druhý krát by som do tohoto asi nešla.... (ale nikdy nehovor nikdy 😅
mala som ibe 2 vajíčka tak PK nedoporučili ..
monicka neboj uchytia sa, ver drobcom, ten termin porodu - niekto tu poslal taku nemecku stranku a tam ti to automaticky vyratalo, skusim ti ju kuknut
kefi...koľko si ležala?
monicka ja som nelezela vobec, manzelik musel do prace a ja som ostala doma sama s nasou Sárkou a pri nej sa lezat neda 😎
monicka toto je ta stranka na ten vypocet terminu porodu : http://www.wunschkinder.net/interaktiv/schwange...
kefi....tak to nič... vôbec tomu nerozumiem... ale nevadí.... 😀
Moni my sme mali PK až do posleného dňa z troch bojovníkov to zvládol iba jeden do konca a dúfam, že do šťastného 😉
tinka...tak Ti držím palce------ ležala si po ET?
monicka to neva, takto vychadza ti to 8.3.2011
Moni po Et som ležala jeden deň, ale nebolo to vyslovene iba ležanie, aj som vybehla na terasu
8.3.2011 - budú rybky 😉 (rybka )
ďakujem 🙂
Ahojte kocky, mozem sa k vam pridat? Tiez som medzi cakatelkami po transfere.
worwen - koľký deň si? mala si PK? koľko vajok?
Ahojte babule, tak ja som od včera PN. Vaječníky už pichajú a včera na sone mi dr. povedla že to bude poriadna úroda. tak sa držkajte, oddychujte a myslíte pozitívne.
@monicka7299 ahoj moni, som 11 den po ET, mala som PK a 10 vajok ale na konci nam zial ostali iba 2 a tie mi aj vlozili.
@worwen ahoj, a už si bola na nejakom teste z krvi alebo si si robila doma test?
@annamary27 ahoj, jasne, ze som si robila test ale doma, zial mne vysiel negativne, z coho som dost vystresovana. Na krv mam ist az v pondelok ale dovtedy sa asi zblaznim. Vies, ja som az do dnes spinila, no asi skor krvacala, tak aj preto ten stres. A ty ako? Ak si dobre pamatam, ty si na tom bola podobne. Uz ti to preslo alobo tie problemy stale trvaju?
ozaj , kedy má nastať to špinenie p ET.... všetky ste to tu mali, nie?????
@worwen ja som sobotu-nedelu poriadne krvácal,potom so šla v podelok na krv,hcg nízke ale bolo ,v ten den som už nekrvácala a ani nešpiním už odvtedy a včerajšia krv trošku vyššia 25 a daľšia krv ma čaká v utorok.Tiež som mala testa doma negat.aj na 13ty den,ale to asi kvoli tomu,že v moči je hcg menej koncentrované ako v krvi.
@monicka7299 mne prišlo na 9ty den a na 10ty to prešlo do toho krvácania,ale to som vtedy mala mať AJ NORMáLNE MS PODLA DáTUMU.
@annamary27 tak to som rada, ze je to uz v poriadku. Ja som zacala na 6ty den a trvalo to az do dnes a bolo to mimo planovanej mrchy, ktoru by som mala dostat az dnes, tak neviem co to bolo a ani cim to je spojene.
@monicka7299 podla mojich vedomosti by to spinenie nemalo byt vobec ale asi tretina bab po ET spini. Vraj zalezi aj na case spinenia, ci je to v dobe mrchy alebo mimo nej.Je vela pricin krvacania.
ahote 🙂 uz mam lieciky ale nie kompletne
Chcem sa vas opytat baby aj vy ste mali pri stimulke take bolesti v podbrusku?U mna je to nenormalne mam sto chuti si dat nieco od bolesti 😖

ahojte.... tak som sa odvážila vstať okrem toho , že chodím na wc....... len aby sa tam uchytili 🙂
chodili ste? a kedy?