icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

alienocka
17. jún 2010

@martinaaaaa super!!!! Tak to uz mas vklad!!! A kolko si ides dat vlozit?

alienocka
17. jún 2010

@janemari ja som stimulku znasala fajn. Vraveli mi ,ze priberem,ale mne nechutilo jest a ani pit - to som sa musela fakt nutit. A ku koncu stimulky som rano mala normalne tyckujuce stavy 😝 A trochu ma pobolieval bachorcek.A jedna podstatna vec: ja som nervak vybusny od prirody a pocas stimulky som bola ako baranok a vyrovnana zo zivotom. Ale uz ma to na nestastie preslo 😉 A ty sa ako citis? Uz sa ti hormoniky prejavuju?

martinaaaaa
17. jún 2010

@alienocka dve ale keby nie etickeho kodexu tak si dam vlozit vsetky co prezoju 🙂

alienocka
17. jún 2010

@martinaaaaa preboha,ved by si bola ako macka 😀 Prepac za prirovnanie,ale dve ti urcite stacia 😉

alienocka
17. jún 2010

@janemari prave som si docitala co som mala zameskane ,takze som sa dozvedela co ta trapi. V centre im to urcite povedz 😉

janemari
17. jún 2010

@alienocka tak co sa tyka jedla ani mne nic nechuti a ani zaludok nechce pustit.Pit sa snazim aj nasilu.Ale ked si pichnem puregon tak to je koniec 😖

martinaaaaa
17. jún 2010

@janemari ja som pri stimulke schudla asi 2 3 kg a tiez som posledne dva dni nedostala do seba skoro nic ale pit mi chutilo ja vypijem aj 3 4 litre po OPU ked som uz mohla tak som hned vypila pet poharov vody 🙂

martinaaaaa
17. jún 2010

@alienocka ano to mi aj mm povedal ste sa na mne dohodli ci co tiez vravel ze dve stacia ze strach im odplavat nedovoli 😀

janemari
17. jún 2010

martinaaa keby som schudla tak sa vobec nenahnevam.Ale ak budem mat teketo bolesti tak urcite do seba nic nedostanem a schudnem.Ja sa utesujem ze uz len nejaky tyzden a bude koniec.

martinaaaaa
18. jún 2010

ahojte tak si idem pobabetka som strasne sklamana z GF pretoze vklad mal byt v sobotu a ze vraj v sobotu v GF nepracuju naco som teda platila za doplnkove vysetrenia co zarucovali vklad vratane sviatkov a vikendov ak by som aj chcela PK tak jedine na 4 den co mi tiez nebolo umoznene pretoze to vychadza na nedelu a to tam vraj nikto nebude strasne sa bojim bojim nechcela by som to znovu opakovat no ved uvidime 😝

annamary27
18. jún 2010

@martinaaaaa tak to je aká haluz,ved tých 100eur sa platilo presne za to,ak by zákroky vyšli mimo týždna.A doktorov je tam viac než dosť,aby nemal niektroý možnosť slúžiť cez víkend.Podla mna v takýchto prípadoch by nám mali tie peniaze vrátiť,ak nič z tej doplnkovej služby nebolo zrealizované.
Aj ja ked som mala isť tretí den menzesu na kontrolu a vyšlo to na nedelu,tak ma presunuli na pondelok.Držím pästičky,aby to aj napriek tomu dopadlo dobre. 😉

cherryl
18. jún 2010

@martinaaaaa ja som mala PK a5 den vychadzal na sobotu samozrejme ET bol v piatok a kedze oni v sobotu nepracuju mam to chapat akoze ich nemal kto na 5 den sledovat a mrazit ?? pozeraju sa na ne az v pondelok t.j 7den od OPU ??

martinaaaaa
18. jún 2010

@cherryl no presne to som vravela ze keby som mala OPU v utorok tak by mi vklad robili v piatok co je 3 den po punkcii a zaplatila by som PK naozaj ma to stve ked mi vcera volala embryologicka tak ma velmi presviedcala nech si dam PK ale ja som trvala na tom ze ak PK tak jedine na 4 den ze potom su embryjka citlive na kazdu nesetrnu manipulaciu ale to sa nedalo

martinaaaaa
18. jún 2010

@annamary27 a to s tymi 100 eurami ma tiez stve ze ja som nevyuzila ziadne pichnutie od sestricky vsetko som si pichala sama a naozaj som ratala s transferom az v sobotu ale nakoniec mi navela navela embryologicka prezradila ze ak budu mat druhy den peknu morfologiu tak je realna sanca aby to vyslo proste som nadobudla pocit ze to vsetko je len o peniazoch ale nechcem na nich kydat len ma to tak trapilo a niekomu sa s tym potrebujem zverit len nech to vyjde a potom im spravim taku pozitivnu reklamu ze budu musiet pacientky odhanat co nebudu stihat 😀

annamary27
18. jún 2010

@martinaaaaa nechápem celý tento cirkus,kočky ,ktoré boli so mnou na OPU a nemohli mať PK tak mali v pohode ET v nedelu,a aj moja susedka mala OPU v nedelu,ale ona si to myslím vypapulovala,ked mala za to zaplatené.
Hlavne mysli pozitívne,že sa to uchytí tak či tak a hotovo. 😉 😉 😉 Myslím na teba. 😵

kefalinek
18. jún 2010

martinka všetko je tam hlavne o peniazoch

martinaaaaa
18. jún 2010

dakujem ja som tiez papula ale pred nedavnom som riesila zivotne dolezity problem uspesne 😀 vraj to bolo nemozne take slovo nemam v slovniku 😀 a uz nemam chut sa hadat aj v GF myslim ze stres by mi nepomohol musim len babatkam verit ze su rovnako priebojne ako ich mama 🙂 a ze to zvladnu 😎

martinaaaaa
18. jún 2010

@kefalinek to ano ale moje deti im to nandaju 🙂 dufam 🙂

martinaaaaa
18. jún 2010

@cherryl a boli ste uspesni ak mozem otazku 😕

kefalinek
18. jún 2010

jasnacka, ze vahas ?! 🙂

cherryl
18. jún 2010

no ja mam zatial na konte len 1.IVF neuspesne no a poucenie a znalosti z celeho postupu velke a smutne 😖 takze na 2.pokus sa uz nenecham odpinkavat ako zaciatocnik 😉 a natiahnut sa do toho co sa viac hodi im ako mne 😒 hlavne nech sa plati lebo vysledky nie su pre nich dolezite

martinaaaaa
18. jún 2010

@kefalinek nezvysili nam zmrzlinky ani by sme nechceli a tych pet co ostalo snad zabojuje dakujem za podporu kefi uz o 12 budu u mna v brusku 🙂

martinaaaaa
18. jún 2010

@cherryl a to ides znovu do GF mna by tam uz nikto nedostal 😠

zuzanabb
18. jún 2010

baby ja neviem co to mate za centrum. u nas v heliose si nemusis nic doplacat ak chces vysetrenie alebo ine veci cez vikend. Ja som normalne bola aj cez stimulku v nedelu na sone, a babam robili bezne OPU alebo ET cez vikend a nikto tam ani nemrkol obocim. U nich je to uplne bezne, ze sa robi stale, jasne, ze cez vikend a sviatky su len objednane pacientky ale su tam furt. Ja som si aj v sobotu volala embryologicke ako sa maju kuriatka a vzdy jeden z doktorov tam maju sluzbu, tak nechapem preco to nie je aj inde. Ved je to logicke, ze telo sa neda naprogramovat a ani nic nemozes ovplyvnit skor alebo neskor. V heliose sa robi ET bud na 3 alebo az 5 den. Ale vacsinou robia vzdy az na ten 5 niekedy az 6 aby vedeli co vkladaju....

sony44
18. jún 2010

ahojte babuľky, tak na sone vačok 3,5mm a je tam kde má byť, poobede ešte hcg či narástlo tak ako má, vraj kvôli tomu špineniu, takááá som rada. už len aby to špinenie prešlo ( nasadili mi dalšie lieky)

baby fakt to čo máte za var, ja som mala opu v pohode v sobotu, Pk som mala dokonca 6 dní a ešte mi aj vrátili peniaze, za icsi, lebo ich nenapichovali toľko, koľko ich bolo odobratých a viem aj že ked treba tak robia zákroky aj v nedeľu - však tak ako to tej žene vyjde

cherryl
18. jún 2010

martinaaa toto centrum a moresy uz poznam takze v septembri ked sa nic neudeje ma tam maju 😝

martinaaaaa
18. jún 2010

@zuzanabb je mi z toho do placu dufam ze sa im dakym zazrakom podari vybrat tie uspesne nic ine mi neostava 😝

martinaaaaa
18. jún 2010

@sony44 to je super drzim palce 🙂 🙂 🙂 🙂

sony44
18. jún 2010

@martinaaaaa - musíš už len čakať a veriť tým svojim chrobáčikom, neboj zvládnete to..... 🙂 🙂 🙂

alienocka
18. jún 2010

Suhlasim so zuzkou! Ja som chodila tiez do Heliosu a tam sa bezne vsetko robi cez vikendy a sviatky! Aj hed viem,ze OPU sa tam snazia vyhybat mimo pracovneho tyzdna,ale ked musia tak ho robia. Ved toto je naozaj nieco,co sa neda nacasovat. A este,ze ste museli zaplatit 100 euro sa mi zda prehnane. Platit dobre,ale az ked ti nejaky ukon cez vikend spravia,nie? A myslim,ze pomaly vsetko sa tam plati. My to pripada ako svinstvo.