Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@alienocka tak uz sme doma mame jedno 4 bunkove a druhe 6 bunkove vraj pekne na druhy den 😉
@janemari - môžu - mne ich videli na 1. sone len okolo 6- 8 ( tak som sa aj potešila, že menej je niekedy viac) a nakoniec ich bolo 14, aj ked si myslím, že tie čo sú na začiatku sú najlepšie, lebo mi to aj tak vychádzalo - vraveli 6 - 8 - v podstate sa oplodnilo 8, no ale na 3. den kultivácie boli už len 3 dobrej kvality ( lenže my nemáme dobrý tvar spermií, takže si myslíme, že to mohlo byť aj tým) ale sme radi, že aspoň jeden drobček bojuje.
@martinaaaaa - tak to máš super - už sa len opatruj 🙂 🙂 🙂 držím palce
no ak to ma vyjst tak je jedno akej su kvality je uz rozhodnute
sony uz si sa dovolala?
Tak ja som sa dovolala,ako inac pri mojom stasti to nieje oki.Takze v pondelok ked pridem mi pridaju este jedny injekcie.A t osi uz vazne neviem kam budem pichat 😀
janemari neboj bude to ok oni vedia co robia
sony a preco na lacno?
@janemari ja som si pri diphereline a puregone pichla ešte 3krát menopur.
@kefalinek - ja neviem, dnes som mala prísť nalačno preto, lebo bola možnosť že to bude mimomaternicové, a neviem aká možnosť ešte existuje. žeby preto že to až tak nenarástlo, tak sa to nebude vyvíjať dobre? neviem. neopýtala som sa, vraj ak by sa niečo dialo, majú v nedeľu nejaký zákrok, tak mám prísť- takže tak
sony ale budeme drzat palceky aby to bolo v poriadku 😉 A asi sa hcg lepsie odcitava s krvi ked si na lacno ako ked si najedena.
sony a to ti ani nepovedali,ci je to v maternici alebo ako? nechapem na jednej strane je to ok a druhej maju obavu aby to nebolo mimomaternicove,mne pri mimomaternicovom nic v maternici nevidel, len som stale krvacala a zacalo mi klesat HCGecko tak to hladali inde, ale to bolo behom par dni.
@sony44 nevešaj hlavu,stále je lepšie,že to rastie než keby to klesalo.Takže v utorok?Naše kontroly sa jak často prekrývajú.Ja dúfam ,že ma konečne v utorok pozru aj na ultrazvuku.
@kefalinek - v stredu mal podozrenie na mimomaternicové, tak mi dnes kázal prísť nalačno, ale dnes na sone našie vačok, takže mimomaternicové je vylúčené, lenže hcg vraj neporástlo tak ako malo, tak mám prísť v utorok pre istotu nalačno. zrejme sa podľa sona uvidí - či vačok rastie a ako napreduje a zoberú mi krv a poobede budem volať čo a ako. ďalšie dni neistoty... snáď sa drobček zmobilizuje 🙂
@annamary27 - nevešiam hlavu, len mám pocit, že to nejde tak jednoduché, jeden deň si hore a druhý dolu
sony je aj mozne ze este nebol uchyteny ked si bola minule a teraz sa konecne uchytil v maternici a zacina sa rozvijat.A ked sa pekne zahryzne tak aj hcg porastie.Verila si tomu malemu doteraz tak mu ver nadalej 😉
@sony44 to nás bude čakať aj tých celých 9 mesiacov. 😖 nikdy si nemôžeš byť ničím istá a je to poriadne o nervy.
sony ano to ti verim,ale ako pise annamary je to stale o neistote,najprv ci budu foliky,potom ci sa oplodnia vajicka,potom ci sa po transfere udrzia,ci budu rast ako maju,potom ci bude babo zdrave.Je to stale dookola o tej neistote.Aj ked viem ze sa neda na to nemysliet skus si povedat verim tomu malemu a zaoberaj sa niecim inym.Ja tiez nejako nerozoberam stimulku,vstanem pichnem injekcie a ide sa dalej,idem na kontrolu pockam na vysledok podebatujem o tom a idem dalej.Keby nebolo tych bolesti tak ani nic neriesim.Budeme ti vsetky drzat palce a skus sa odreagovat.

@janemari super mala uroda je niekedy viac 🙂