icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

martinaaaaa
18. jún 2010

@janemari super mala uroda je niekedy viac 🙂

martinaaaaa
18. jún 2010

@alienocka tak uz sme doma mame jedno 4 bunkove a druhe 6 bunkove vraj pekne na druhy den 😉

sony44
18. jún 2010

@janemari - môžu - mne ich videli na 1. sone len okolo 6- 8 ( tak som sa aj potešila, že menej je niekedy viac) a nakoniec ich bolo 14, aj ked si myslím, že tie čo sú na začiatku sú najlepšie, lebo mi to aj tak vychádzalo - vraveli 6 - 8 - v podstate sa oplodnilo 8, no ale na 3. den kultivácie boli už len 3 dobrej kvality ( lenže my nemáme dobrý tvar spermií, takže si myslíme, že to mohlo byť aj tým) ale sme radi, že aspoň jeden drobček bojuje.

sony44
18. jún 2010

@martinaaaaa - tak to máš super - už sa len opatruj 🙂 🙂 🙂 držím palce

janemari
18. jún 2010

@martina gratulujem a pekne ich opatruj 😉

Ako samozrejme ak budu z toho aspon 4 jednotkove tak budem stastna 🙂

sony44
18. jún 2010

@janemari - ja som z tých troch na tretí mala len jedno jednotkove a dve dvojkové, a z jednitkového na 5. den nebolo nič, mám vložené dvojkové.

janemari
18. jún 2010

@sony inac vies ze som pocula ze skor sa dokazu uchytit dvojkove? Boli baby co im vlozili jednotkove a nic a na dalsi pokus im vlozili dve dvojkove a krasne tehulkuju 😉

sony44
18. jún 2010

@janemari - embryologička mi to tiež povedala, ked som sa jej na to pýtala, a ona vraj je to veľmi pekná dvojočka, tak nech je z nej zdravé bábatko.

ten čas sa tak vlečie, však?

minule ked som volala v piatok, tak mali výsledky strašne neskoro, volali mi nakoniec oni - okolo 15.30

martinaaaaa
18. jún 2010

no ak to ma vyjst tak je jedno akej su kvality je uz rozhodnute

janemari
18. jún 2010

@sony no vlecie ja som sa tam minule dovolala az o 14.45
@martina pravdu mas,nej je hocijakej kvality,len nech sa uchyti a rastie 9 mesiacov 😉

kefalinek
18. jún 2010

sony uz si sa dovolala?

janemari
18. jún 2010

Tak ja som sa dovolala,ako inac pri mojom stasti to nieje oki.Takze v pondelok ked pridem mi pridaju este jedny injekcie.A t osi uz vazne neviem kam budem pichat 😀

kefalinek
18. jún 2010

janemari neboj bude to ok oni vedia co robia

janemari
18. jún 2010

@kefalinek ja im dôverujem a mozno tam bol pes zakopany preco nie a nie otehotniet 😎

@ sony kde si tolkooooo

sony44
18. jún 2010

@janemari , @kefalinek - no baby neporástlo bohvie koľko 583 a to citlivejšie 0,7, vraj dobre, ale v utorok mám pre istotu prísť nalačno, no dlho moja radosť netrvala.... jaaaj

sony44
18. jún 2010

@janemari - a koľko ti pridali?

kefalinek
18. jún 2010

sony a preco na lacno?

janemari
18. jún 2010

@sony neboj sa ,u niektorych zien spociatku hcg velmi pomaly stupa a potom sa zrazu rozbehne a je to ok.No mne zostava diphereline a puregon rovnako,ale kleslo mi LH tak ked v pondelok pridem tak mi daju recept a budem musiet este pichat jedny injekcie ale to len 5ks

annamary27
18. jún 2010

@janemari ja som si pri diphereline a puregone pichla ešte 3krát menopur.

sony44
18. jún 2010

@kefalinek - ja neviem, dnes som mala prísť nalačno preto, lebo bola možnosť že to bude mimomaternicové, a neviem aká možnosť ešte existuje. žeby preto že to až tak nenarástlo, tak sa to nebude vyvíjať dobre? neviem. neopýtala som sa, vraj ak by sa niečo dialo, majú v nedeľu nejaký zákrok, tak mám prísť- takže tak

janemari
18. jún 2010

sony ale budeme drzat palceky aby to bolo v poriadku 😉 A asi sa hcg lepsie odcitava s krvi ked si na lacno ako ked si najedena.

kefalinek
18. jún 2010

sony a to ti ani nepovedali,ci je to v maternici alebo ako? nechapem na jednej strane je to ok a druhej maju obavu aby to nebolo mimomaternicove,mne pri mimomaternicovom nic v maternici nevidel, len som stale krvacala a zacalo mi klesat HCGecko tak to hladali inde, ale to bolo behom par dni.

sony44
18. jún 2010

@janemari - to určite nie, tam nerozhoduje či si najedená alebo nie, aj ja vám budem držať palčeky

annamary27
18. jún 2010

@sony44 nevešaj hlavu,stále je lepšie,že to rastie než keby to klesalo.Takže v utorok?Naše kontroly sa jak často prekrývajú.Ja dúfam ,že ma konečne v utorok pozru aj na ultrazvuku.

sony44
18. jún 2010

@kefalinek - v stredu mal podozrenie na mimomaternicové, tak mi dnes kázal prísť nalačno, ale dnes na sone našie vačok, takže mimomaternicové je vylúčené, lenže hcg vraj neporástlo tak ako malo, tak mám prísť v utorok pre istotu nalačno. zrejme sa podľa sona uvidí - či vačok rastie a ako napreduje a zoberú mi krv a poobede budem volať čo a ako. ďalšie dni neistoty... snáď sa drobček zmobilizuje 🙂

sony44
18. jún 2010

@annamary27 - nevešiam hlavu, len mám pocit, že to nejde tak jednoduché, jeden deň si hore a druhý dolu

janemari
18. jún 2010

sony je aj mozne ze este nebol uchyteny ked si bola minule a teraz sa konecne uchytil v maternici a zacina sa rozvijat.A ked sa pekne zahryzne tak aj hcg porastie.Verila si tomu malemu doteraz tak mu ver nadalej 😉

annamary27
18. jún 2010

@sony44 to nás bude čakať aj tých celých 9 mesiacov. 😖 nikdy si nemôžeš byť ničím istá a je to poriadne o nervy.

sony44
18. jún 2010

@janemari - ja mu verím, len niekedy je ťažké tie chrobáky v hlave prekonať

janemari
18. jún 2010

sony ano to ti verim,ale ako pise annamary je to stale o neistote,najprv ci budu foliky,potom ci sa oplodnia vajicka,potom ci sa po transfere udrzia,ci budu rast ako maju,potom ci bude babo zdrave.Je to stale dookola o tej neistote.Aj ked viem ze sa neda na to nemysliet skus si povedat verim tomu malemu a zaoberaj sa niecim inym.Ja tiez nejako nerozoberam stimulku,vstanem pichnem injekcie a ide sa dalej,idem na kontrolu pockam na vysledok podebatujem o tom a idem dalej.Keby nebolo tych bolesti tak ani nic neriesim.Budeme ti vsetky drzat palce a skus sa odreagovat.