Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@martinaaaaa - aha , tak si tie drobuliatka opatruj 🙂 🙂 🙂držím palce
@sony44 budem verim ze zabojuju a bude sa im u mna pacit 😎
prajem vam dobru nocku 🙂
Jasne tesim sa a budem pichat.Normalne sa somna stava sadomasochista 😀 Pich sem picham tam nam uz je to vsetko jedno 😵
janemari 😀
martinaaaa - tak to je teda..... 😒
martinaaa vsak noc je este mlada 😲
ale asi keď je po ET je unavená 😉 ja som tiež bola dosť hotová.... tie 3 dni po sebe dá zabrať......
inak až dnes mi prestali tie pichavé bolesti...... už aj sedím v pravom uhle.... chvíľu - ale predsa len dlhšie ako včera 😀
Kočky,ktoré ste na začiatku tehu,nemávate taký pocit,že vás pichá pri vaječníku ale len sem-tam a nie je to žiadna bolesť len to cítite?
annamary - a koľký si týždeň? lebo ja ešte do tejto kategórie nepatrím (myslím) ....
@monicka7299 ved ani ja ešte na stopro nepatrím do tejto témy,som 16ty den od ET,ale mám takéto pocity občas tak preto sa pýtam.
ahojte mna este stale boli brucho taka pichava bolest a sem tam ma pichne na vajecniku ako pri stimulke nech uz je 14 den a stale by som len spala co ten diazepam tak dlho ucinkuje 😕
@martinaaaaa to spanie mám aj ja ,také 2hodinky denne si minimálne schrupnem. 😉 hocikedy,ked ma to chytí.
Tak ja mam bolesti pri stimulke a tak prevazne polihujem a spim.
@zuzanabb ...no dajak sme to prezili...ja som dnu nebola...zvladol to sam 😀....nebojkaj sa vsetko bude ok len bud v klude a ziadny stres...takze si asi domka ani do prace nechodis...ci?...my ideme na konzultaciu cca o dva tyzdne tak budeme mudrejsi 🙂
dobre ranko baby neviete mi povedat ako dlho sa pregnyl drzi v tele dakujem 🙂
ahojte tak som vas docitala,annamary kolkaty si tyzden?
@kefalinek ja som dnes 18ty den od ET.
@martinaaaaa cca 10 dní od pichnutia ti ešte stále môže výjsť falošne pozitívny tehu test 😉 tak 12.deň od pichnutia by to už mohlo byť reálne objektívne, bez pregnylového ducha 🙂
@barchee dakujem este sa opytam aj teba tak boleli vajecniky vcera som presla po lese a domov som uz prisla zohnuta ako starenka dnes to este boli ale uz menej
@monicka7299 si tu niekde ak ano ozvi sa 😎
som...pozerám Eragon 🙂
inak ja som piaty deň po ET a dlho sedieť nevydržím a ani chodiť... brucho mám nafúknuté jak blázen... pribrala som 3 kg a neviem ako Vy ale mňa tak nadúvá (akože moc plynujem 😝 to neviem či je OK a to som chcela ísť zajtra do práce....
@monicka7299 ahoj,ja som po ET nemala žiadne takéto príznaky ako ty popisuješ,ale kým plyny idú von,tak je to lepšie jak keby ti malo brucho roztrhnúť 😀
annamary - 😀 ...no, ono to je do smiechu len chvíľu 😅 ....už som si dnes kúpila test a urobím ho asi v piatok 10-ty deň.
@monicka7299 😀 😀 😀 😀 ,tak ti držím palce aj ked ja som na testy zmenila uplne názor po tom,čo som si v téme Tehotenstvo v časti-Negatívny test a přesto tehu prečítala 49strán,ktoré boli plné dievčat a žien,ktorým testy ukazovali uplne iný stav v akom boli či neboli.Verím už len krvičke a ultrazvuku. 😉
@monicka7299 ja som dnes 3 den po ET a brucho mam jak balon niekedy az neznesitelne pichave bolesti a tiez mam plyny ako slon 😀 ja len dufam ze sa to podarilo a bojovnici zamachrovali
v sobotu sa mi dokonca snival sen ze som bola vvo vode a snazila som sa doplavat ku brehu a este o doktorovi ktory mi robil sono a povedal mi ze jeden bojovnik sa prestal vyvijat a potom som revala jak blazon ☹ uz mi asi fakt sibe z toho vsetkeho 😝 mm sa zas snivalo ze sme nasho maleho kazdemu predstavovali no nesibe len mne 😀
martinaaa - tak to si ma ukludnila, že nie som sama s týmito príznakmi...... to je iný des....
-dnes som došla do práce a uvidím ako a čo.... budem to tak brať ... čo najľahšie...
dnes som 6-ty deň... vlastne ako sa to ráta : deň ET už je prvý deň alebo ??????

@sony44 nie to som povedala ja bohvie ci by to rozmrazovanie prezilo a potom by som to znasala este horsie myslim ze bolo no nepametam si kolko bunkove