icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

martinaaaaa
18. jún 2010

@sony44 nie to som povedala ja bohvie ci by to rozmrazovanie prezilo a potom by som to znasala este horsie myslim ze bolo no nepametam si kolko bunkove

sony44
18. jún 2010

@martinaaaaa - aha , tak si tie drobuliatka opatruj 🙂 🙂 🙂držím palce

martinaaaaa
18. jún 2010

@sony44 budem verim ze zabojuju a bude sa im u mna pacit 😎

martinaaaaa
18. jún 2010

prajem vam dobru nocku 🙂

janemari
18. jún 2010

Jasne tesim sa a budem pichat.Normalne sa somna stava sadomasochista 😀 Pich sem picham tam nam uz je to vsetko jedno 😵

monicka7299
18. jún 2010

janemari 😀

martinaaaa - tak to je teda..... 😒

janemari
18. jún 2010

martinaaa vsak noc je este mlada 😲

monicka7299
18. jún 2010

ale asi keď je po ET je unavená 😉 ja som tiež bola dosť hotová.... tie 3 dni po sebe dá zabrať......
inak až dnes mi prestali tie pichavé bolesti...... už aj sedím v pravom uhle.... chvíľu - ale predsa len dlhšie ako včera 😀

annamary27
18. jún 2010

Kočky,ktoré ste na začiatku tehu,nemávate taký pocit,že vás pichá pri vaječníku ale len sem-tam a nie je to žiadna bolesť len to cítite?

monicka7299
18. jún 2010

annamary - a koľký si týždeň? lebo ja ešte do tejto kategórie nepatrím (myslím) ....

annamary27
18. jún 2010

@monicka7299 ved ani ja ešte na stopro nepatrím do tejto témy,som 16ty den od ET,ale mám takéto pocity občas tak preto sa pýtam.

janemari
18. jún 2010

@monicka aj som si myslela ze bude unavena a asi bude lepsie ked bude teraz lezat a oddychovat.

martinaaaaa
19. jún 2010

ahojte mna este stale boli brucho taka pichava bolest a sem tam ma pichne na vajecniku ako pri stimulke nech uz je 14 den a stale by som len spala co ten diazepam tak dlho ucinkuje 😕

annamary27
19. jún 2010

@martinaaaaa to spanie mám aj ja ,také 2hodinky denne si minimálne schrupnem. 😉 hocikedy,ked ma to chytí.

janemari
19. jún 2010

Tak ja mam bolesti pri stimulke a tak prevazne polihujem a spim.

makovicka53
19. jún 2010

@zuzanabb ...no dajak sme to prezili...ja som dnu nebola...zvladol to sam 😀....nebojkaj sa vsetko bude ok len bud v klude a ziadny stres...takze si asi domka ani do prace nechodis...ci?...my ideme na konzultaciu cca o dva tyzdne tak budeme mudrejsi 🙂

martinaaaaa
20. jún 2010

dobre ranko baby neviete mi povedat ako dlho sa pregnyl drzi v tele dakujem 🙂

kefalinek
20. jún 2010

ahojte tak som vas docitala,annamary kolkaty si tyzden?

annamary27
20. jún 2010

@kefalinek ja som dnes 18ty den od ET.

barchee
autor
20. jún 2010

@martinaaaaa cca 10 dní od pichnutia ti ešte stále môže výjsť falošne pozitívny tehu test 😉 tak 12.deň od pichnutia by to už mohlo byť reálne objektívne, bez pregnylového ducha 🙂

martinaaaaa
20. jún 2010

@barchee dakujem este sa opytam aj teba tak boleli vajecniky vcera som presla po lese a domov som uz prisla zohnuta ako starenka dnes to este boli ale uz menej

martinaaaaa
20. jún 2010

@monicka7299 si tu niekde ak ano ozvi sa 😎

monicka7299
20. jún 2010

som...pozerám Eragon 🙂

monicka7299
20. jún 2010

inak ja som piaty deň po ET a dlho sedieť nevydržím a ani chodiť... brucho mám nafúknuté jak blázen... pribrala som 3 kg a neviem ako Vy ale mňa tak nadúvá (akože moc plynujem 😝 to neviem či je OK a to som chcela ísť zajtra do práce....

annamary27
20. jún 2010

@monicka7299 ahoj,ja som po ET nemala žiadne takéto príznaky ako ty popisuješ,ale kým plyny idú von,tak je to lepšie jak keby ti malo brucho roztrhnúť 😀

monicka7299
20. jún 2010

annamary - 😀 ...no, ono to je do smiechu len chvíľu 😅 ....už som si dnes kúpila test a urobím ho asi v piatok 10-ty deň.

annamary27
21. jún 2010

@monicka7299 😀 😀 😀 😀 ,tak ti držím palce aj ked ja som na testy zmenila uplne názor po tom,čo som si v téme Tehotenstvo v časti-Negatívny test a přesto tehu prečítala 49strán,ktoré boli plné dievčat a žien,ktorým testy ukazovali uplne iný stav v akom boli či neboli.Verím už len krvičke a ultrazvuku. 😉

martinaaaaa
21. jún 2010

@monicka7299 ja som dnes 3 den po ET a brucho mam jak balon niekedy az neznesitelne pichave bolesti a tiez mam plyny ako slon 😀 ja len dufam ze sa to podarilo a bojovnici zamachrovali
v sobotu sa mi dokonca snival sen ze som bola vvo vode a snazila som sa doplavat ku brehu a este o doktorovi ktory mi robil sono a povedal mi ze jeden bojovnik sa prestal vyvijat a potom som revala jak blazon ☹ uz mi asi fakt sibe z toho vsetkeho 😝 mm sa zas snivalo ze sme nasho maleho kazdemu predstavovali no nesibe len mne 😀

monicka7299
21. jún 2010

martinaaa - tak to si ma ukludnila, že nie som sama s týmito príznakmi...... to je iný des....
-dnes som došla do práce a uvidím ako a čo.... budem to tak brať ... čo najľahšie...

monicka7299
21. jún 2010

dnes som 6-ty deň... vlastne ako sa to ráta : deň ET už je prvý deň alebo ??????