Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
aj keď už mali 2 bunky? .... ahááááááá tak to som piaty teda.... 😝 ....ešte 9 dní.... hmmm
@monicka7299 dnes som bola nakupit a ked som sa vracala autobusom tak ma brucho bolelo pri kazdom podskoceni som myslela ze to tam rovno vytrasem 😝 a ked som prisla domov tak ma naplo asi z toho natriasania ale nic nevytykovala ale bolest trochu ustupila no dufam ze to take zle uz dlho nebude 😉
NO, ja sedím v práci a ťažko sa mi sedí v pravom uhle v nohaviciach---- pribrala som tak si musím kúpiť niečo väčšie 😒
@makovicka53 no super 😉 tak daj vediet co vam povedali na konzultacii. Ja som doma na PN a doktorka ma nechce pustit az do materskej - ona tak preventivne, ze s artritidou vedie vsetky pacientky ako rizikove, tak neviem co mam robit. aj by som sla do roboty lebo kazda koruna sa zide a vlastne sa citim celkom dobre, ale na druhej strane mam kancelariu bez okien, tak som tam ako v pivnici a obcas stres.... tak neviem ci mi to stoji za to.... ked uz sme sa konecne dockali....
@martinaaaaa ano,boleli, ešte aj teraz ich občas cítim 😉
@monicka7299 dni od ET nezáležia od počtu buniek v rozdelenom embryu 😉 deň vkladu teda ET je deň nula
dala som foto dnešného bruchu do albumu, už ho riadne vidno beťára 😀
Ahojte kocky,tak dnesne sono ukazalo ze pribudol jeden bojovnik a ostatne pekne rastu.Takze po dnesnom dni oficialny pocet 8 kusov 😎 Mali sme pohovor aj s embriologickov ktora vsetko vysvetlila co a ako.Potom som si sla po injekcie do lekarni co musim dopichavat.Ked mi povedala cenu tak ma skoro vystrelo 😖 Si hovorim tak toto je prve a posledne IVf v mojom zivote.Ako nielen to stoji mailand ale este aj tie bolesti ☹ .Bude to hop alebo trop.
janemari-moja reč.... 😅
monicka ako da sa to vsetko zniest,ale ked nemusim 😒 Uvidime aky bude vysledok,duam ze uspesny a ak aj nie ze budu nejaky mrazacikovia.A ked ani to nevyjde tak koncim.Mozno si dam pauzu rok,dva a znova to skusim,neviem.budeme sa snazilkovat aj prirodzene.A ak naozaj bude chut a financie tak sa do toho znova pustime.
ja som momentálne 5-ty deň po ET 😒 som myslela, že 6-ty a čakám na ten 14-ty .....dúfam, že mi to rýchlo utečie, lebo to je teda dosť čakania.... ale vydržím..... koľký deň ste testovali????
Inak baby stalo sa vam ze ked ste sa isli pichnut ihla nie a nie vojst do brucha? 😲
@janemari - tak to je fajn, že ich je 8 a už len nech pekne rastú, a hormóny ako? to už dnes picháš tú druhú?
mne sa pri stimulke to pri stimulke pár krát stalo, že idú ťažko cez kožu, ale ja si teraz pichávam fraxiparin a u toho mám stále pocit, že tá ihla je nejaká tupá, že nie a nie dnu 😲
koľko bolo dnes ľudí? rýchlo ste vybavili?
@monicka7299 - neboj, kým bude všetko v poriadku vydržíš.... iné ti ani neostáva 😉 ja som testovala na 9 a 10-ty deň, ale s PK, aj to preto, že som si myslela, že asi nič z toho, lebo od 7. dňa som špinila a čím ďalej tým viac
ahojte, dnes som 12ty den po ET... krv mi vysla negativna ☹ ☹ ☹ v stredu mam ist na druhu krv, ale uz teraz nemam chut sa tam trepat... a nemame ani ziadnych mrazacikov ☹
@chicca555 to mi je strasne luto ☹ ani mne by sa tam uz nechcelo ist 😝 drz sa babulka
martinaaaa dikes ☹ neviem preco, ale bola som si ista, ze to klaplo ☹ vajecniky ma bolia jak fras, mam aj slabulinke spinenie, neviem co teraz ci budem cakat na cervenu alebo co
@chicca555 ty este nekrvacas tak to by malo byt dobre a este uvidis na krvi mna tiez bolia vajecniky ako hovado ked sa postavim tak je to neznesitelne tlaci ma cele podbrusko 😖
@janemari no tak to sa mi stalo a pichla som sa asi na 10 krat a brucho som mala samu modrinku
no neviem, ked dnes ta prva krv vysla negativne ☹ to by bol zazrak, aby druha bola pozitivna
mam chut si konecne vypit a pretiahnut muza, lebo doteraz som sa bala, aby sa cosi nestalo... 😒
@chicca555 hlavne sa odreaguj a uzi si to co si si doteraz odopierala a skus este test z krvy mouno bolo hcg este nizke a preto nic neukazalo
@monicka7299 a kedy mas ist na krv
@chicca555 nevešaj hlavu,v našom centre musíš mať 2krvičky negatívne a až potom je koniec.Ja som tu prvu krvičku preskočila len s odrenými ušami.Vraj do hcg 10 to berú ako negatívne a ja som mala n a12ty den hodnotu hcg 14,na druhý krát tiež málinko 25,ale rástlo a preto ma ešte čaká tretia krvička zajtra a to som pred tou prvou krvičkou 2dni krvácala,s bolesťami a aj so zrazeninami.Takže mysli pozitívne,že druhá krvička sa vyšvihne pekne hore. 😵 😵 😵
annamary, len ja som vraj mala nulu, ci take cosi mi splietala ta sestricka v telefone... chodim do GynFivu
ja som dnes 12 den po ET, ten som mala aj s predlzenou kultivaciou... no neviem...
@zuzanabb ...ak ti mozem tak zo srdca povedat 🙂...neopovaz sa...bud rada a tes sa z malickeho...a oddychuj ved robota ti neutecie a vobec este sa za zivot narobis az az...oki dam vediet 😉
@makovicka53 ved ja viem, mas prvdu, len mi to pride take zvlastne, ze som doma a nic mi poriadne nie je 😉 😅
@janemari aj mne to niekedy neslo pichnut a potom bola modrina 😅 ale neboj, uz mas malo. Ja som si tiez musela dokupovat. Asi 200 eur som vtedy platila, lebo to uz nepreplacala poistovna.
@monicka7299 ty sa neriad pri testovani dnami po ET, lebo mi sme tu vacsinou mali PK a 5 dnove embryjka pri ET, takze ty si musis pocitat dni po OPU. Ja som testovala na 7 den po ET s PK takze 12 den po OPU, ale to bolo skoro, len som chcela vediet ze ci sa daco deje, lebo som zacala spinit. Normalne by si mohla testovat az na 15 den po OPU aby si mala vacsiu istotu.
a ja mám teda kedy skúsiť, šak som z toho už JELEN 😅
14.6. mi vyberali vajíčka (OPU?) a 16.6. mi vkladali (ET?)
ahojte, tam ja som dnes 10 deň v stimulke. brucho ma už pekne bolí. zajtra idem na kontrolu a máme aj pohovor s enbryologičkou tak dúfam že všetko bude ok. mne naopak zostane celé jedno balenie gonalu-neviete čo s tým potom? myslíte že by ho niekto kúpil?
@monicka7299 teba uz prestalo boliet brucho teda vajecniky
martinaaa - ja som bola dnes v práci...sedieť nemôžem dlho-len tak polosed/pololah a inak moc nechodím ale mám dosť a najhoršie - nemám si čo obliecť - brucho mi trčí jak ..... 😖 ... moc to s ničím nepreháňam..

@monicka7299 den ET sa nepočíta.to je nultý den.