icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

monicka7299
22. jún 2010

martinaaa - inak ja som šiesty po ET a ms mám dostať až 29-30. júna... a Ty kedy? koľký deň cyklu si?
a 30. mi vyšiel aj odber krvi tak to bude potom celkom jasné - dúfam, že OK 🙂

annamary27
22. jún 2010

Ahojte,tak ja už Vám radiť ďalej nebudem môcť,lebo už nemám o čom.Výsledky HCG sú negatívne,takže končím a další pokus môžeme mať tak o 4-6mesiacov,lebo mrazáčikov nemáme.Ostatným snažilkám a čakatelkám držím palce. 😵 😵 😵

janemari
22. jún 2010

Baby co je to tu dnes za cierny den ☹ kefi,annamary ☹ Tak ja uz vazne neviem co mam ocakavat.Som sa tesila ako sa tu pekne stehulkuva a zrazu bum a nic 😖

@sony a ty si ako dnes dopadla 😕

tinka1987
22. jún 2010

@monicka7299 moni a rátaš si cyklus od OPU alebo klasicky od poslednej ms 🙂 Vieš ja by som už rada aj testla, ale mám troška obavy. Chcem sa Ťa opýtať, máš nejaké príznaky, lebo ja cítim, že sa mi zväčšili prsia a občas ma ešte takne intenzívne pichne v podbrušku 🙂

janemari
22. jún 2010

V centre kazu po predlzenie kultivacii testovat najskor na 12 den. Ako testovat mozete aj na druhy den 😉 ale je to podla mna zbytocne testovat skorej ako na 10 den.Vysledok moze byt skresleny.Moze tam byt slaba ciarocka/ale moze ju sposobit pregnyl/ a nakoniec tehu nemusite byt a potom je to sklamanie.Rovnako nemusi tam byt druha ciarocka a bude nasledovat sklamanie a nakoniec tehulky mozete byt.Ja viem ze zvedavost je strasne silna,ale ta neistota aj po testiku nieje nic moc.Mam taketo testovanie za sebou aj ked nie po ivf a viem co to prinasa.Tak este vydrzte ak to zvladnete.

sony44
22. jún 2010

@annamary27 - je mi to ľúto,a prečo to teda išlo hore? nepovedali? a sa to teda akože vyplavilo tým krvácaním?

ja to mám vraj zatiaľ dobre.

Prajem Ti veľa šťastia na ceste za bábätkom, nech tá cesta nie je až taká dlhá 🙂 🙂 🙂 možno to bude skorej ako nie, teraz si hormonálne nabudená, tak sa držkaj 🙂 🙂 🙂

janemari
22. jún 2010

@sony a kedy ides na dalsiu kontrolu.Tesim sa s tebou ze je to dobre 😉

martinaaaaa
22. jún 2010

@mirkatom no strasne bolesti som mala do vcera vecer to preslo ale od dnes mam velmi dobre povedome predmenstruaacne bolesti ktore aj keby som velmi chcela si nemozem pomylit s nicim inym ET som mala v piatok 18.6. aj ked nadej zomiera posledna no citim to inac

sony44
22. jún 2010

@janemari - až teraz som sa dostala na net, mali sme výpadok

na sone - vraj dobre - vačok má 6 mm a sú tam už vraj naznačené aj embryonálne štruktúry a krvička išla na 1534 a to druhé hcg na 2,4 - vraj je to dobré, ale musíme to sledovať ako sa to bude vyvíjať a čakať na akciu srdiečka, teraz ideme v piatok.ale záver pre dnešok vraj je to dobré, tak som sa ukľudnila

ty ideš zajtra však? ako zvládaš tú dalšiu injekciu - riediš si ju, či ako? zajtra sa drž

sony44
22. jún 2010

@sony44 - ďakujem, aj doc. bol potešený ked videl, že špinenie ustáva a sme sa o niečo zväčšili

sony44
22. jún 2010

@janemari - som si sama sebe poďakovala

ďakujem, aj doc. bol potešený ked videl, že špinenie ustáva a sme sa o niečo zväčšili

martinaaaaa
22. jún 2010

@monicka7299 ja som dnes 23 dc a tiez mam dostat 28.6 az 30.6. citis nejake ms bolesti alebo si to fakt vsetko len namyslam 😒

janemari
22. jún 2010

@sony waaaaw tak to pekne stuplo.Suhaj sa asi neskoro uchytil a preto bolo take nizke hcg.No a teraz sa ta chytil zubami nechtami a uz bude pekne rast 😉 Ano idem na kontrolu zajtra.Ako mi znizili davku puregonu tak sa uz citim fajn,ani bolesti uz niesu take velke a zvladam to bez tabletiek.Dokonca som bola dnes funkcna a upratala som 😀 Injekciu zvladam v pohode,len ma myli to ze mam problemy uz treti den dostat do seba ihli,akoby boli tupe 😒

martinaaaaa
22. jún 2010

@tinka1987 to su velmi pozitivne priznaky aj ja by som ich chcela mat 😀 no nemam 😝

martinaaaaa
22. jún 2010

@sony44 to je super som rada ze sa dakomu aj dari 🙂 tesim sa 🙂

janemari
22. jún 2010

no @sony je pre nas take slniecko,ze je tu nadej ze aj ked su komplikacie vyde to 🙂

tinka1987
22. jún 2010

@martinaaaaa tie bolesti sú normálne, mala som ich aj ja taký do šiesteho dňa ET, neboj 😉

martinaaaaa
22. jún 2010

@monicka7299 opravujem som uz asi uplne mimo som 4 po ET a 6 den po OPU 😉

martinaaaaa
22. jún 2010

@tinka1987 myslis najskor brutalne pichave potom sa to zlepsilo a dnes mam pocit ze su menstruacne takze vravis ze potom pridu znovu tie pichave bolesti znesiem vsetko len nech sa to konecne podari 😎

janemari
22. jún 2010

@martinaaa to je uhniezdovanie a nie mrcha 😉

martinaaaaa
22. jún 2010

@janemari v to uz len ticho dufam 🙂

sony44
22. jún 2010

@janemari - veru už nech len pekne rastie - ved sa mu stále prihováram, aby sa snažil a že sa naň už veeeeľmi tešíme, dúfam, že to počuje 🙂
som rada, že ti bolesti ustúpili, aspoň si viac v pohode, aj ja mám pri tom fraxiparine ten pocit, už si ho ani nepichám kolmo, ale šikmo

@martinaaaaa - mrzí ma čo sa tu niektorým stalo, ale dúfam, že my to aj napriek komplikovanejšiemu začiatku dotiahneme do šťastného konca
a ty ako?

martinaaaaa
22. jún 2010

@janemari zlatko keby si mala pravdu tak mi das svoju adresu aby som ta prisla vybozkavat a nakazila ta tehu priznakmi 😎 😎 😎

tinka1987
22. jún 2010

@martinaaaaa ja som sa tiež stresovala, či to vyšlo alebo nie, musíme však všetky veriť a nepripúšťať si nič zlé 🙂 ja som sa tiež tých bolestí obávala, ale nakoniec mi zuzkabb povedala, že zažila to isté a teraz je v 11.týždni 🙂

sony44
22. jún 2010

@martinaaaaa - jaaj akurát si odpísala,

martinaaaaa
22. jún 2010

@sony44 no musime sa snazit 😎

janemari
22. jún 2010

@martinaaa dakujem,mna by potesilo keby si dala do albumu o par dni testik s krasnymi // to by bolo najkrajsie podakovanie.

Tak baby vy co cakate na testiky verte ze to bude ok a my ostatne budeme drzat palceky 😉

sony44
22. jún 2010

@martinaaaaa - veriť a veriť 🙂 🙂 , a tie bolesti sú normálne, a ak si si nie istá, tak zavolaj dr..

sony44
22. jún 2010

a poviem Vám - tie nájdené 2 čiarky sú len začiatok............

martinaaaaa
22. jún 2010

@tinka1987 a kolky den cyklu si myslim od 1 dna ms dnes ja som 23 a normalne v takomto case ma bolieva brucho na ms a potom za 5 az 7 dni je tu ako na koni 😠