Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@martinaaaaa a počítame to dobre, neráta sa to odo dňa OPU, lebo mne to tým pádom mešká už 5dní, mala som dostať okolo 17., tak teraz neviem
Inak sa mi tu machruje,ale o nejake dva tyzdne bude ja odolavat testovaniu 😀
@tinka1987 no tak to jesuper ak mavas pravidelnu ms tak je to myslim jasnejsie ako slnecna obloha 😀
TINKA1987 - inak mne moja polovička povedala, že sa mu zdá, že sa mi zväčšili 😀 (z 0,5 na celé jednotky 😀 😀
-no ale to sa mi vždy pred menštr. taký týždeň....
-DIEVČATÁ-
-nevadí.... zajtra ráno urobím testík . . . . nech dopadne ako chce ... som zvedavá.... 😎
-už ma nebolí nič, špinenie žiadne, iba ak tie prsia trocha bolia (dosť) a nejak mám ešte zväčšené podbrušie ale to je ešte následok ako sa vo mne vrtali ...
@martinaaaaa dúfam,že máš pravdu, želám všetkým nám krásne prírastky, my to zvládneme 😉
@janemari neboj ja som uz testovala ale urcite zbytocne v nedelu test po 5 dnoch oplodnenia /ja som bola 4 den po OPU / ukazal pozitivne to bol urcite pregnyl a dnes som testovala este raz a ten uz bol negativny ale napisane bolo ze testovat az po vynechani ms 😉
monicka mas zakaz testovat 😎 potom budes zase stresovat 😝 Pekne tu cakaj s dalsim kockami kym pride tvoj cas. 😵
@martinaaaaa - baby netestujte sa dopredu, potom zbytočne omýšľate, najskôr testujte na 10 den po ET s PK, nechajte to maličké v kľude nájsť miestočko vo vašom brušku, ono tiež potrebuje nejaký čas, tak ho nenaháňajte 😀 veď nie je kúzelník je to len maličký človiečik, ktorý sa určite vo vašom brušku veeeľmi snaží.........
@sony44 ok tak si z tych testov nic nerobim a pockam az na krv ktoru mam 28.6.v pondelok
@janemari - áno zvedavosť je jedna vec, ale ja po mojich skúsenostiach som v tomto veľmi opatrná - aj pozitívny test neznamená, že to všetko dobre dopadne - o tom rozhodne príroda, aj ked robíš pre to maximum - my už musíme len veriť, že nám to tentoraz bude dopriate 🙂 🙂 🙂
pri tomto umelom oplodnení je to o to reálnejšie a sa aj viac bojíš, lebo vieš že to máš v brušku a nevieš čo sa tam s ním deje, narozdiel od prirodzeného otehotnenia, keď vlastne tieto týždne prežiješ ani nevieš ako.
ale čo neurobíme pre tie naše bubáčiky!!!!! vydržíme všetko, takže bábätká hor sa na nás 🙂 🙂 🙂 🙂
martinaaa- Ty si už testovala? 😀 ja to beriem tiež tak športovo 😅
a ideš na krv 28 ? ja až 30... 🙂 ...už sa teším..... súfam, že mám dôvod 😵
och testovanie vecna tema 😀 tiez mam radu netestujte sa baby ale verim ze ked v septembri pojdem na II.IVF tak urcite neodolam 😎
stale rozoberate len pregnyloveho ducha ale z vlastnej smutnej skusenosti viem aj o chemickom tehotenstve t.j.po tych inj.sa telo sprava akoze tehotne takze testy su // ale emryjka ziadne 😖 na HCG to vedia odhalit na druhy odber
baby, ja som to nevydržala a dnes som ocikala testík a sú tam krásne dve čiarky 🙂 ale počkáme na krv 🙂
@cherryl ajoj,tak držím palce na druhé kolo,nás to čaká asi až na jar 2011. 😎
@tinka1987 gratulujem vsak to bolo jasne 😀 😀
@monicka7299 tak co ukazal testik som strasne zvedava 🙂
@martinaaaa a ty ako?Predmenštruačný syndróm stále?To je super,vraj to tak má by´ť..
@zuzana_18 no stale ale vcera som si dala mesko a tak mi z neho doslo zle vsetko som vyvracala a vecer mi siel kupit drahy paradajky lebo som na ne mala strasnu chut ale u mna je to jasne budu kramy ☹
@martinaaaa ale nebooooj,vôbec to nemusí byť predzvesť ms,ale naopak!!!Fakt musíš veriť,je to tak a hotovo!
Koľký si to deň od ET?Aj testneš?
@zuzana_18 testovat uz nebudem mam testy len po 1 dni vynechanej menstruacie a som 5 den po ET e takze babetka by mali mat teraz 7 dni a uz by sa patrilo uhniezdit sa 😉
@martinaaaa taaak taaak,malinké sa práve uhniezďujú a riadne,preto aj cítiš tie bolesti ako na ms!
@zuzana_18 ok tak dakujem 😎
haloo je tu niekto 🙂
hallllooooooo 🙂))))))))))))

@janemari vykonam 😀
@sony44 budem sa snazit verit ze ti moji chrustikovia ma neopustia 🙂