icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

martinaaaaa
22. jún 2010

@janemari vykonam 😀
@sony44 budem sa snazit verit ze ti moji chrustikovia ma neopustia 🙂

tinka1987
22. jún 2010

@martinaaaaa a počítame to dobre, neráta sa to odo dňa OPU, lebo mne to tým pádom mešká už 5dní, mala som dostať okolo 17., tak teraz neviem

janemari
22. jún 2010

Inak sa mi tu machruje,ale o nejake dva tyzdne bude ja odolavat testovaniu 😀

martinaaaaa
22. jún 2010

@tinka1987 no tak to jesuper ak mavas pravidelnu ms tak je to myslim jasnejsie ako slnecna obloha 😀

tinka1987
22. jún 2010

@janemari aspoň nás na chvíľu prejdú myšlienky na testovanie, ešte, že Ťa tu máme 🙂

monicka7299
22. jún 2010

TINKA1987 - inak mne moja polovička povedala, že sa mu zdá, že sa mi zväčšili 😀 (z 0,5 na celé jednotky 😀 😀
-no ale to sa mi vždy pred menštr. taký týždeň....
-DIEVČATÁ-
-nevadí.... zajtra ráno urobím testík . . . . nech dopadne ako chce ... som zvedavá.... 😎
-už ma nebolí nič, špinenie žiadne, iba ak tie prsia trocha bolia (dosť) a nejak mám ešte zväčšené podbrušie ale to je ešte následok ako sa vo mne vrtali ...

tinka1987
22. jún 2010

@martinaaaaa dúfam,že máš pravdu, želám všetkým nám krásne prírastky, my to zvládneme 😉

martinaaaaa
22. jún 2010

@janemari neboj ja som uz testovala ale urcite zbytocne v nedelu test po 5 dnoch oplodnenia /ja som bola 4 den po OPU / ukazal pozitivne to bol urcite pregnyl a dnes som testovala este raz a ten uz bol negativny ale napisane bolo ze testovat az po vynechani ms 😉

janemari
22. jún 2010

monicka mas zakaz testovat 😎 potom budes zase stresovat 😝 Pekne tu cakaj s dalsim kockami kym pride tvoj cas. 😵

sony44
22. jún 2010

@martinaaaaa - baby netestujte sa dopredu, potom zbytočne omýšľate, najskôr testujte na 10 den po ET s PK, nechajte to maličké v kľude nájsť miestočko vo vašom brušku, ono tiež potrebuje nejaký čas, tak ho nenaháňajte 😀 veď nie je kúzelník je to len maličký človiečik, ktorý sa určite vo vašom brušku veeeľmi snaží.........

martinaaaaa
22. jún 2010

@sony44 ok tak si z tych testov nic nerobim a pockam az na krv ktoru mam 28.6.v pondelok

janemari
22. jún 2010

@sony moja rec.Ako zvedavost je strasna ja viem,ale po testovani potom ten stres ze nevyslo mi to,alebo urcite som tehotna? babu nepridava.Pekne oddychujte relaxujte a ked pride 10-12 den tak testujte.Skor je to zbytocne a zbytocne vyhodene peniazky.

@martinaaa ty pojdes na test a ja na OPU 🙂

sony44
22. jún 2010

@janemari - áno zvedavosť je jedna vec, ale ja po mojich skúsenostiach som v tomto veľmi opatrná - aj pozitívny test neznamená, že to všetko dobre dopadne - o tom rozhodne príroda, aj ked robíš pre to maximum - my už musíme len veriť, že nám to tentoraz bude dopriate 🙂 🙂 🙂
pri tomto umelom oplodnení je to o to reálnejšie a sa aj viac bojíš, lebo vieš že to máš v brušku a nevieš čo sa tam s ním deje, narozdiel od prirodzeného otehotnenia, keď vlastne tieto týždne prežiješ ani nevieš ako.

ale čo neurobíme pre tie naše bubáčiky!!!!! vydržíme všetko, takže bábätká hor sa na nás 🙂 🙂 🙂 🙂

janemari
22. jún 2010

@sony presne ako pises.A to ze sme naozaj vyhrali budeme vediet na 100% az v tedy ked budeme drzat deticky v naruci.Aj ked potom sa moze vselico stat.Pri umelom vieme,ze sme spravili vsetko co je v nasich silach a ostatne je len na tom hore a na prirode. 🙂

monicka7299
22. jún 2010

martinaaa- Ty si už testovala? 😀 ja to beriem tiež tak športovo 😅
a ideš na krv 28 ? ja až 30... 🙂 ...už sa teším..... súfam, že mám dôvod 😵

janemari
22. jún 2010

@monicka ked som isla ja testovat vzdy som si hovorila beriem to sportovo a ze neverim ze tam budu // a predsa vzdy som bola z toho nestaytna ☹

cherryl
23. jún 2010

och testovanie vecna tema 😀 tiez mam radu netestujte sa baby ale verim ze ked v septembri pojdem na II.IVF tak urcite neodolam 😎
stale rozoberate len pregnyloveho ducha ale z vlastnej smutnej skusenosti viem aj o chemickom tehotenstve t.j.po tych inj.sa telo sprava akoze tehotne takze testy su // ale emryjka ziadne 😖 na HCG to vedia odhalit na druhy odber

tinka1987
23. jún 2010

baby, ja som to nevydržala a dnes som ocikala testík a sú tam krásne dve čiarky 🙂 ale počkáme na krv 🙂

zuzana_18
23. jún 2010

@tinka1987 tinka supeeeeeeeeeer,gratulujem,hlavne sa držkaj a optruj,koľký deň si po ET?

annamary27
23. jún 2010

@cherryl ajoj,tak držím palce na druhé kolo,nás to čaká asi až na jar 2011. 😎

martinaaaaa
23. jún 2010

@tinka1987 gratulujem vsak to bolo jasne 😀 😀

martinaaaaa
23. jún 2010

@monicka7299 tak co ukazal testik som strasne zvedava 🙂

zuzana_18
23. jún 2010

@martinaaaa a ty ako?Predmenštruačný syndróm stále?To je super,vraj to tak má by´ť..

martinaaaaa
23. jún 2010

@zuzana_18 no stale ale vcera som si dala mesko a tak mi z neho doslo zle vsetko som vyvracala a vecer mi siel kupit drahy paradajky lebo som na ne mala strasnu chut ale u mna je to jasne budu kramy ☹

zuzana_18
23. jún 2010

@martinaaaa ale nebooooj,vôbec to nemusí byť predzvesť ms,ale naopak!!!Fakt musíš veriť,je to tak a hotovo!
Koľký si to deň od ET?Aj testneš?

martinaaaaa
23. jún 2010

@zuzana_18 testovat uz nebudem mam testy len po 1 dni vynechanej menstruacie a som 5 den po ET e takze babetka by mali mat teraz 7 dni a uz by sa patrilo uhniezdit sa 😉

zuzana_18
23. jún 2010

@martinaaaa taaak taaak,malinké sa práve uhniezďujú a riadne,preto aj cítiš tie bolesti ako na ms!

martinaaaaa
23. jún 2010

@zuzana_18 ok tak dakujem 😎

martinaaaaa
23. jún 2010

haloo je tu niekto 🙂

suzanna85
23. jún 2010

hallllooooooo 🙂))))))))))))