Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ahojte baby tak mna to brucho boli stale a este sa k tomu pridalo a zvracanie od vcera 😝
ahoj baby 😀 tak som bola dnes 1.krát u svojej gyndy, všetko je ok, bábo rastie, má už 2,2 cm 😀 😵 ale sa nedalo odfotiť, lebo sa furt hmýrilo a vyzeralo to na fotke jak machula ,tak fotečku nemám😀 😝 nevadí, videla som ho, to je dôležité 😉 inak na pravom vaječníku mám nejakú malú cystoidnú vec, asi po stimulke ostatok, na to nepovedala nič, tak to asi nie je život-ohrozujúce 😝 v pondelok idem na krv a po výsledkoch dostanem tehu-knižku, už sa teším 😀
@barchee ahojky, to je super si ani neviem predstavit ako to vyzera ze sa mimi hmyi take malinkate 😀
Inac aj mne moj gyndos povedal ze mam na pravom vajecniku zo stimulky 3 cysty dokpy 6x4 cm.. tak snad sa to vstrebe, kedze mi k tomu nic nepovedal blizsie 😕
@zuzanabb ...ja som som bola inak stastna a aj to ze som doma aspon nemusis vstavat do prace xixi...i ked viem ze na vyplate sa to dost odrazi a nemas nemocensku pistku?vyborna vec...ja osobne ju mam uz skoro dva roky a poviem ti ze aj vyplata ked marodujem je o cosi lepsia nez bez nej 😉
babenky dakujem za podporu, sony ono to bolo ja som v nedelu len tak na toaletaku zahliadla malinkaty fliacik to bolo z rana a potom nic , avecer lahnem pred telku postavim sa a lialo zo mna ako z krhly tak sme utekali hned na pohotovost, ale bohuzial ...
Ahojte 🙂 @sony tak kontorola v poriadku foliky rastu a dorastol aj ten opozdenec a maju velkosti od 9-14mm.Takze v piatok sa dohodneme kedy ideme na to,doki hovoril ze to vyzera na pondelok alebo utorok.A pohovor s embriologickov sme mali a ona je za prirodzene oplodnenie.Co sme radi,lebo tak to chceme,ale na druhej strane ak bude malo vajicok tak chceme icsi predsa je to len istejsie.Ale ak bude aspon 5 vajicok tak ideme na to prirodzene.Ako ona nevidi problem preco by to nemalo vyjst lebo muz ma perfektny spermiogram.
@janemari tak sa ti to uspesne rozbieha 🙂
@barchee gratulujem a tesim sa s tebou 😀
@kefalinek drz sa moja 😅
@monicka7299 si tu niekde ako to dopadlo 😉
@janemari aj ja to uz budem vediet aj ked uz tusim ako to dopadne je mi strasne do placu boli ma brucho krize ako na ms a stale v tom hladam cosi pozitivne ale ......nenachadzam to 😝
@martinaaaaa - prečo usudzuješ, že to nevyšlo? koľký si dnes deň po ET? ja mávam aj teraz bolesti ako na menštruáciu - je pravda, že ma to metie, ale z toho dôvodu, že sa bojím, že sa to špinenie zmení na krvácanie, ale zatiaľ je to fajn - klop klop klop.
Takže sa neboj - predmenštruačné bolesti nemusia znamenať neúspech - jednoducho sa ukľudni, lebo tie bolesti môžeš vnímať aj kvôli stresu
@kefalinek a co zistili z tych vysledkov? a v centre ste sa ako dohodli?
@martinaaaaa ty co moja stresujes?! 😉 ved klud, mas casu dost, ved to sa ti len embryjko uhniezduje, tak sa neboj. velke % zien maju pocit menstruacnych bolesti na zaciatku tehu, lebo priznaky su uplne rovnake, tak este nevesaj hlavu.
Kazda zena je ina, tak co plati u inej nemusi platit u teba. Brusko moze boliet este zo stimulky, alebo z OPU, alebo je to uhniezdovanie alebo sa uz roztahuje maternicka po uhniezdeni. Vzdy je dovod preco moze boliet. A aj ked neboli, tak je to OK, ved aj pred normalnou ms maju niektore bolesti a ine nie. A niektore zeny a nevedia ze su tehotne dost dlho, lebo ziadne bolesti, priznaky, mdloby, nic.... tak kym moja nemas od doktora potvrdene z krvicky daco, tak sa neboj a neplac 😉
@sony44 ja tiez mavaj obcas stale take bolesti, ale si vzdy poviem, ze co rastie musi boliet 😀 ale tiez to vystrasi cloveka.
barchee gratulujem! 😉
ja idem zajtra na biometriu - vraj to pomeraju mimino a ked budu rozmery suhlasit s tyzdnom v ktorom som, tak je dobre. Ak to nebude suhlasit, tak to znaci vyvojovu vadu. Citim mierny stres 😅 Brusko nemam ziadne, tak dufam, ze krpec rastie 😵
@makovicka53 ved ja som stastna, hlavne za tie rana co nemusim vstavat a chystat sa, lebo sa mi uz ani malovat nechce 😀 Aj ked som kazde rano hore od 5 tej, lebo sa mi neda spavat. To je asi nacvik na mimi 😀
@sony44 neviem na čo je to krv, to je tá prvá, čo v tehu berú...ale neviem, čopresne sa tam skúma 😅 akurát mi gynda vravela, že tie genetické krvné testy mi vychádzajú na cca 10.8., to budem cca 16tt . Aj mi vravela, že nám odporúča konzultáciu s genetikom, nakoľko IVF-ICSI je indikácia na amniocentézu aj keď krvné genetické testy budú ok...čo je ale podľa mňa zbytočné, ak bude krvná genetika ok...či nie? V každom prípade by som na amnio išla až v poslednom-krajnom-núdzovom-nijakominomvýchodiskovom prípade 😒 ale zatiaľ je všetko ok, bábo je v poriadku, v rodine nemáme ani psychické ani fyzické postihnutia, vek mám v poriadku, tak nemám dôvod sa niečoho obávať 😉
toto somteraz našla 😉

@janemari - ahoj, tak ako dopadla dnešná kontrola? folikulky pracujú na sebe? dúfam, že áno! držím palce 😉