Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
monicka7299 ďakujeeeeeem tisíckrát. 😉
@zuzana_18 gratulujéééém. 🙂 🙂 🙂 k tým //.
zuzana asi ta potesim lebo viem ze robia prenatalne prehliadky.Aspon teda co viem robili,lebo jedna babenka s konika tam chodila a este tam pojde v 30tt.A ja sa tak isto chystam ked budem tehula chodit tie prve tyzdne resp.mesiace ke nemu.A gratulujem urcite ho veeelmi potesis,ze sa mu podarilo dostat na tento svet dalsie babo 😉
ďakujem pekne @ Janemari,akurát som Ti aj ja písala,ale do druhej témy.To si ma veeeeľmi potešila,že sa k nemu ešte dá chodiť.U ňho má človek proste istotu,hlavne také oplašené ako som ja z toho všetkého 😉
Ešte raz ďakujem,myslím,aj ja,že sa poteší,lebo vravel,že ich nesmierne teší a robia si štatistiky koľko malinkých príde na svet vďaka nim.Aj po ET mi stisol ruku,že strááášne drží palce,bolo vidieť,že úprimne.
zuzana18 to ano je to clovek na ktorom vydno ze ho praca bavi a nechodi tam len z povinnosti.A ze nie si pre nich len nejake cislo a prilev penazi do centra.
ahojte baby zajtra idem na krv tak som si povedala ze otestujem nech ma to zajtra nepolozi a su tam // skoro som sa ......od stastia 😀
@zuzana_18 a gratulujem k // 😀
@martinaaaa ďakujeeeeeeee, veľmi pekne,Ty ako?
ďakujeeeeeeem malo byť 😉
@martinaaaa až teraz čítam,supeeeeeeeeeeeeeeeer,gratulueeeem,no vidíš,ja som vedela,že tie menštruačné bolesti sú dobré znamenie 🙂
@martinaaaaa gratulujééém,dnes sa to tu len tak hemží pozitívnymi testíkmi 😎 😎 😎
@annamary27 dakujem zajtra dem na krvicku 🙂
@zuzana_18 no ved som nastresovala 🙂
Ahojte chcem sa vas opytat ci mozem dat paralen bolesti hlavy ale dneska o 22 hodine si dam pregynil.Aby som vedela pre istiotu.
andykooo myslim ze ano paralen ano.
@andynkoo myslím,že kludne môžeš,embryjká ešte nemáš v brušku. 😵
Oki dobre tak si dam.Utorok ma budu vybrat vajicka ups bojim.Bude to bolest??
@martinaaaaa a @zuzana_18 gratulujem k // 😀 😀 😀 a kde mate fotky! sme s nimi! 😉
som chcela napisat, ze sem s nimi! 😀
😢 - tak toto robím od rána 😢
...som sa testla 12. deň a NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...
........TO JE KONIEC !!!!!!!!! ...... JEDINý KTO BUDE MAť Z TOHO RADOSť JE MôJ ŠéF A PÁR ĽUDÍ Z PRáCE 😢 🙄 😢 🙄 😢
martinaaaa - gratulujem ... viem, že sa to nemá, ale ja Vám všetkým, ktorým Vám to vyšlo strašne Z Á V I D Í M .....
@monicka7299 moja sestra ma 3 deti a pri kazdom mala negativne testy 🙂 🙂 🙂
@zuzanabb fotku dam az ked pride drahy z robota ja som totiz trdlo a neviem to tam nastavit ale su krasne vidiet 🙂
moni je mi to ľúto že máš testíky stále negatívne, ale najlepšie je počkať až do výsledku krvných testov...
a mrazáčikovia Vám nejaký nezostali? .... som Vás už dlhšie nečítala tak nie som úplne v obraze...
pa a hlavu hore uvidíš že bude lepšie 🙂
nemáme nič... 2 vajká vybraté , 2 napichnuté a aj vložené.... v pondelok OPU a streda ET bez PK.
musím čakať na stredu - na verdikt....
moni neboj, ešte stále treba veriť, aspoň do stredy 🙂
...a ak by Vám to aj na prvýkrát nevyšlo tak sa ničoho neboj, ešte stále máš dva pokusy 😉

zuzana18 - gratulujem 😉