icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

monicka7299
27. jún 2010

zuzana18 - gratulujem 😉

zuzana_18
27. jún 2010

monicka7299 ďakujeeeeeem tisíckrát. 😉

annamary27
27. jún 2010

@zuzana_18 gratulujéééém. 🙂 🙂 🙂 k tým //.

zuzana_18
27. jún 2010

@annamary ďakujeeem,ďakujeeem,ďakujeeemm... 🙂

janemari
27. jún 2010

zuzana asi ta potesim lebo viem ze robia prenatalne prehliadky.Aspon teda co viem robili,lebo jedna babenka s konika tam chodila a este tam pojde v 30tt.A ja sa tak isto chystam ked budem tehula chodit tie prve tyzdne resp.mesiace ke nemu.A gratulujem urcite ho veeelmi potesis,ze sa mu podarilo dostat na tento svet dalsie babo 😉

zuzana_18
27. jún 2010

ďakujem pekne @ Janemari,akurát som Ti aj ja písala,ale do druhej témy.To si ma veeeeľmi potešila,že sa k nemu ešte dá chodiť.U ňho má človek proste istotu,hlavne také oplašené ako som ja z toho všetkého 😉
Ešte raz ďakujem,myslím,aj ja,že sa poteší,lebo vravel,že ich nesmierne teší a robia si štatistiky koľko malinkých príde na svet vďaka nim.Aj po ET mi stisol ruku,že strááášne drží palce,bolo vidieť,že úprimne.

janemari
27. jún 2010

zuzana18 to ano je to clovek na ktorom vydno ze ho praca bavi a nechodi tam len z povinnosti.A ze nie si pre nich len nejake cislo a prilev penazi do centra.

zuzana_18
27. jún 2010

@janemari úplne presne si to vystihla. 🙂

martinaaaaa
27. jún 2010

ahojte baby zajtra idem na krv tak som si povedala ze otestujem nech ma to zajtra nepolozi a su tam // skoro som sa ......od stastia 😀

martinaaaaa
27. jún 2010

@zuzana_18 a gratulujem k // 😀

zuzana_18
27. jún 2010

@martinaaaa ďakujeeeeeeee, veľmi pekne,Ty ako?

zuzana_18
27. jún 2010

ďakujeeeeeeem malo byť 😉

zuzana_18
27. jún 2010

@martinaaaa až teraz čítam,supeeeeeeeeeeeeeeeer,gratulueeeem,no vidíš,ja som vedela,že tie menštruačné bolesti sú dobré znamenie 🙂

annamary27
27. jún 2010

@martinaaaaa gratulujééém,dnes sa to tu len tak hemží pozitívnymi testíkmi 😎 😎 😎

martinaaaaa
27. jún 2010

@annamary27 dakujem zajtra dem na krvicku 🙂

martinaaaaa
27. jún 2010

@zuzana_18 no ved som nastresovala 🙂

andynkoo
27. jún 2010

Ahojte chcem sa vas opytat ci mozem dat paralen bolesti hlavy ale dneska o 22 hodine si dam pregynil.Aby som vedela pre istiotu.

janemari
27. jún 2010

andykooo myslim ze ano paralen ano.

annamary27
27. jún 2010

@andynkoo myslím,že kludne môžeš,embryjká ešte nemáš v brušku. 😵

andynkoo
27. jún 2010

Oki dobre tak si dam.Utorok ma budu vybrat vajicka ups bojim.Bude to bolest??

zuzanabb
27. jún 2010

@andynkoo nebude, to ta uspia a potom to mierne pobolieva. teda apson mna a tie co to bolelo trosku viac si mohli davat paralen. Neboj, su aj horsie bolesti 😉

zuzanabb
27. jún 2010

@martinaaaaa a @zuzana_18 gratulujem k // 😀 😀 😀 a kde mate fotky! sme s nimi! 😉

zuzanabb
27. jún 2010

som chcela napisat, ze sem s nimi! 😀

monicka7299
28. jún 2010

😢 - tak toto robím od rána 😢

...som sa testla 12. deň a NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...NIČ...

........TO JE KONIEC !!!!!!!!! ...... JEDINý KTO BUDE MAť Z TOHO RADOSť JE MôJ ŠéF A PÁR ĽUDÍ Z PRáCE 😢 🙄 😢 🙄 😢

monicka7299
28. jún 2010

martinaaaa - gratulujem ... viem, že sa to nemá, ale ja Vám všetkým, ktorým Vám to vyšlo strašne Z Á V I D Í M .....

martinaaaaa
28. jún 2010

@monicka7299 moja sestra ma 3 deti a pri kazdom mala negativne testy 🙂 🙂 🙂

martinaaaaa
28. jún 2010

@zuzanabb fotku dam az ked pride drahy z robota ja som totiz trdlo a neviem to tam nastavit ale su krasne vidiet 🙂

wera
28. jún 2010

moni je mi to ľúto že máš testíky stále negatívne, ale najlepšie je počkať až do výsledku krvných testov...
a mrazáčikovia Vám nejaký nezostali? .... som Vás už dlhšie nečítala tak nie som úplne v obraze...
pa a hlavu hore uvidíš že bude lepšie 🙂

monicka7299
28. jún 2010

nemáme nič... 2 vajká vybraté , 2 napichnuté a aj vložené.... v pondelok OPU a streda ET bez PK.
musím čakať na stredu - na verdikt....

wera
28. jún 2010

moni neboj, ešte stále treba veriť, aspoň do stredy 🙂
...a ak by Vám to aj na prvýkrát nevyšlo tak sa ničoho neboj, ešte stále máš dva pokusy 😉