Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@monicka7299 tak to ulne chapem tiez som nemala chut do nicoho a nie este do 2.pokusu 😖 ale ked to inak nejde 😖 co ine mi ostava
ahojte - tak naša cesta za bábatkom sa dnešným dňom skončila (2. ivf neúspešné, neviem, či mám silu na ďalšie), bábo sa nevyvíja, rastie len vačok, ešte poobede volám o hcg, ale to už je len formalita. uzavreté ako missed ab. - takže idem na čistenie.
držím Vám všetkým palce a prajem veľa veľa šťastia, ďakujem za podporu a nech vám to dopadne lepšie ako nám
sony mrzi ma to
@cherryl NO VEĎ...... nič iné neostáva 😨 objednala si sa na druhé IVF v tom istom centre ?
hneď po odbere krvi?
@sony44 je mi to ľúto..... aj toto sa môže stať?
podľa všetkého nie je dnes deň D 😖
@kefalinek -Ty ako moja?
@kefalinek, @monicka7299 - ďakujem, stať sa môže naozaj všetko, ale tomuto som už neverila, že sa to zopakuje. čo už.....život nás nejako skúša, snáď vydržíme a jeho to prestane baviť
@sony44 asi by som sa nemala teraz pýtať ale sme na tom "skoro" rovnako..... ideš znova?
@monicka7299 - na čo ? na ivf?
@monicka7299 ano objednala som sa tam isto mam uz konzultaciu za sebou a viem ze bude nasledovat taky isty postup s takymi istymi liekmi lebo aj napriek tomu ze nie som tehu reagovala som spravne a cely cas som mala ukazkove vysledky a statisticky sa to povazuje ako uspesne IVF 😠 takze aj z % co si centra davaju ako uspesnost treba brat z rezervou 🙄
@sony44 ano, to som myslela
@monicka7299 - ja neviem, tento rok už asi nie.My sme už tento rok 2 ivfka absolvovali, tak asi nechám telo a hlavne psychiku oddýchnuť a troška bubáčiky pošetriť. Uvidíme aký dajú záver a odporúčania v care. Monička, ale ty ešte môžeš byť tehu, nie ?ešte nemáš z krvičky potvrdené, že nie? až zajtra ideš! držím palce, nech aspoň u niekoho motyka vystrelí
@sony44 už vystrelila ale nie motyka ale štupel vystrelil z riti a začala som tiecť 😒 Ty si stihla 2? ja celý čas (7mesiacov len jedno trvá až po dnes... hneď to bolo od začiatku také za vlasy ťahané.....
@monicka7299 to mi je ľúto,že ti prišla ms.neplač,alebo plač,uľaví sa ti.Tak proti prírode sme bezmocné ale počkaj ešte na výsledok z krvičky,nič nie je nemožné.Ak to nemalo vyjsť,tak radšej teraz a takto než už v pokročilom štádiu,si hovorím ja. 😉 😉 😉 držím pästičky,aby si mala silu sa s tým vyrovnať ak by to nevyšlo. 😎
@sony44 velmi ma to mrzi ☹ je to fakt hrozne ☹ ☹
@monicka7299 - my sme na prvom boli vo februári a hned sme išli v máji na dalšie - lebo vraj na jar sa všetko prebúdza.... asi ako u koho...... toto všetko je len o šťastí. Proti prírode sú aj lekári bezmocní, aj keď urobia pre to maximum .
A tak ako Ti píše annamary - radšej nech sa to neujme, ako by si mala podstupovať to čo ja.....alebo iné baby. Lebo som mala radosť z dvoch čiaročiek, radosť z narastajúceho hcg, radosť z nájdeného vačku na správnom mieste, všetko bolo celkom ok a zrazu nič - to je horšie a ešte aj podstúpiť to čistenie. Super pocit, ked tam ležíš so ženami, ktoré si to dávajú preč, lebo ho nechcú.
Snáď nám príroda dopraje aspoň jedno bábatko
@martinaaaaa - je ale čo už, nič s tým nespravím, a ty sa týmto nezaoberaj, u Vás to bude inak..... držím palce
@tecus no nic nechcem zakriknut ale po 1 krvy 49 /vkladali mi 2 dvojdnove embryjka/ v piatok idem na druhu krv 😉
@sony44 dakujem zlatko len ja placem kvoli kazdej ktorej to nevyjde ☹ je mi z toho smutno ☹
@martinaaaaa drzim ti palceky a potom mi daj vediet 🙂,
@sony44 to mi je naozaj veľmi moc ľúto... asi iba toľko aby ste sa z toho psychicky čo najskôr dali dokopy a aby Vám v budúcnosti tretí pokus vyšiel bez problémov na jednotku 🙂
... mne dnes volali z centra že máme schválenú druhú žiadosť... tento krát nám ju v poistovni schválili za necelé tri týždne... doki povedala že skúsime nové liečiky a snáď sa podarí dopestovať nejaké to vajkulko... len neviem kedy sa do toho vrhneme druhý krát, objednám sa k doki a prekonzultujeme to... ja by som do toho išla aj hneď, ale určite treba dať telu trochu oddych po nezdarenom prvom...
monicka7299 je mi to ľúto že Ti to tiež nevyšlo... ale nezúfaj, uvidíš že to chce trošičku času aby ste sa dali dokopy a pripravili sa na ďalší pokus...
Tak baby co je to tu,zase cierny den ☹ @sony to snad nie,a tak som verila a tesila sa z toho ze to bude ok. Tu sa ani nedaju najst slova.Budem len drzat palce aby ste sa z toho cim skor dostali,ako si pisala nechaj telo zregenerovat a oddychnut psychiku.A do tretice to musi vyjst 😨 @monicka este zajtra krv a potom to mozes uzavriet ako neuspech 😔
@zuzana_18 a a j ostatné babulky - ste zlaté, ale na mňa sa už teraz nepozerajte, musíte myslieť na Vaše drobčeky a na to aby Vám to vyšlo, budem Vám všetkým držať palce, a prajem Vám veľa veľa šťastia
ja som od 7 dňa po ET špinila - väčšinou to bolo hnedé, len zriedka s prímesou krvi, tak som išla po troch dňoch špinenia( vtedy ešte nebola krv) k dr., že čo sa deje - urobil sono, zobral krv ( sono jasné na 10 deň po Et nebolo nič vidno ), krv hcg 181- vraj super ste tehotná, kvôli špineniu som potom chodila každé dva tri dni na kontrolu ( krv, sono), hcg stúpalo, na sone sa objavil aj plodový vačok, objavili sa v nom aj plodové štruktúry- vačok rástol a aj dnes podrástol, len tie plodové štruktúry, z ktorých je bábatko ostalo dnes stát na 2 mm - teda od piatka nenarástlo. Tak dnes bola aj kontrolná krv - kde hcg narástlo z 2300 na niečo cez 3000, ale beta hcg začalo klesať- takže sa to nevyvíja. Nejako zvlášť mi zle nebolo, sem tam nejaká ťažoba, inak nič. Vo štvrtok ma čaká čistenie. Toto je asi zbežne popísané ako to prebiehalo. Už sme sa tešili, lebo aj špinenie prestalo, no žiaľ nevyšlo to - ale poviem Ti, že tentoraz som toto nečakala.
@janemari - nečítaj to, musíš myslieť pozitívne...... pre Vás svieti slniečko......už sa nebudem ozývať, aby Vás to nerozrušovalo...... vy potrebujete teraz veeeľa pozitívnej energie a nie niekoho, kto už tú energiu nemá
budem straaaašne držať palce
nie asi sa nedozvieme, ktovie či to dajú aj na histológiu( minule to nedali), neviem na základe čoho rozhodujú či sa to vyšetrí alebo nie.

@cherryl tak si to aj ja poviem... ale už sa mi do toho ani troška nechce..... 😝