icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

monicka7299
1. júl 2010

@wera 😉 si zlatá

veď už chodím s telefónom aby som nepremeškala hovor... tak sa hneď objednám... tak to potom začneme spolu...
ozaj , rada by som si vybrala lekára , nemohla by si mi niekoho doporučiť? Ďakujem. Alebo ma objednajú tomu čo som mala?

wera
1. júl 2010

@monicka7299 a ku ktorému dokimu si chodila doteraz? objednajú Ťa k tomu istému, ak im nepovieš že by si chcela ísť k druhému... ku komu si chodila doteraz? A nie si spokojná? Ja chodím k dr. tazberíkovej a musím povedať, že som spokojná s jej prístupom, je milá a vždy mi rada odpovie na všetky otázky 🙂 a jedno čo je super, že keď sa k nej chcem objednať tak ma väčšinou objednajú ešte v ten daný týždeň, vždy tam má nejaké voľné miesto... nemusím čakať dva-tri týždne kým sa uvoľní....
tak tak a v septembri pôjdeme do toho spolu a uvidíš že to bude ten správny čas na počatie bábatka 😉 to by nám pôrod vyšiel akurát pred začiatkom leta, to je dobré 😀

monicka7299
1. júl 2010

@wera ja som mala Hrúzika ale ten robí len utorky a štvrtky a preto ma potom zobral Války, lebo počas stimulky bolo treba kontrolovať všetko a nie vždy to vyšlo iba na tie jeho 2 dni. Tak idem volať....sa objednať na druhé kolo....

TOTIŽ UŽ VOLALI - ... N E G A T Í V N E ..... neplačem to sa divím - asi už nemám čo lebo mne to bolo hneď jasné tak som sa vyslzila ešte v utorok ...

a pomáha mi aj táto diskusia keď viem, že nie som v tom nešťastí sama aj keď to nemyslím, žtak, že by ma tešilo keď sa to niekomu nepodarí, ale tie skúsenosti a poznatky a vedomie, že nie som sama......

Dievčatá - veľmi pekne Vám ďakujem... Ja som sa rozhodla, že idem bojovať ďalej.......!!!!! 😎

wera
1. júl 2010

@monicka7299 presne tak nemá zmysel sa týrať a trápiť tým čo bolo a čo nevyšlo... treba naberať veľa veľa pozitívnej energie aby ste boli nachystaný na ďalšie kolo 🙂
moja doki je tam v centre tiež iba v stredu a piatok, ale mne to vždy vyšlo na kontrolu tak že som chodila počas stimulky k nej a iba jeden krát som bola u dr.petrovej ktorá je tiež veľmi zlatá 🙂
aj mne táto témička strašne moc pomáha... keď vidím toľko úspechom tak viem, že aj nám sa predsa raz zadarí 🙂

monicka7299
1. júl 2010

@wera -tak objednaná som 13.7. k dr.Hrúzikovi .....budem dúfať, že žiadosť do septembra dorazí a nebudú sa všetci odvolávať pre zmenu nie v poisťovniach ale na dovolenkové obdobie 😝 ... dúfam, že v októbri mi zavolajú, že test je pozitívny a HCG je po dvoch dňoch 1400 😉

monicka7299
1. júl 2010

@janemari -čo máš nového?

wera
1. júl 2010

@monicka7299 tak super 🙂 uvidíš že druhý pokus bude pre nás aj tým posledným a úspešným 😉

monicka7299
1. júl 2010

@wera - jj teraz si tú žiadosť odnesiem radššej sama do všeobecnej aby mi ju nezapatrošili ale nechápem ako si ju mohla mať tak rýchlo 😨 ...na tú moju si dám tentokrát bacha 😎

wera
1. júl 2010

@monicka7299 tak to teda ani ja netuším ako mi ju tak rýchlo schválili... ale asi keď som volala do poistovne a zisťovali mi kde je žiadosť, tak ako ju tam mali navrchu tak ju asi hneď schválili a poslali do centra.... 🙂

monicka7299
1. júl 2010

@wera -TAK TO SI MALA ŠŤASTIE ..... dúfam, že aj ja tak budem mať 🙂 ....ale asi im tam aj bomboniéru TATIANU donesiem 😉 ...aj volákú tú kávičku 😀

annamary27
1. júl 2010

@monicka7299 to mi je ľúto,že si negatívna,ale som rada,že sa chystáš na ďalší boj.Vidím,že v septembri nás tu bude opäť pekná kôpka. ☹

monicka7299
1. júl 2010

@annamary27 -Ty máš už tiež žiadosť?

wera
1. júl 2010

@annamary27 tak aspoň sa môžeme podporovať a určite nám to na druhýkrát už musí výjsť 😉

wera
1. júl 2010

@monicka7299 hej hej to by mohlo pomôcť 😉 ... a keď si tam žiadosť odnesieš sama tak ju budeš mať určite rýchlo schválenú 🙂

cherryl
1. júl 2010

ja som mala na prvy krat ziadost schvalenu do 14dni a teraz ma dufam tiez nesklamu 😎 uz sa na ten september tesim 🙂

wera
1. júl 2010

@cherryl no vyzerá to tak že v septembri ideme do ďalšieho kola 4... dúfam, že nás už viac nebude 🙂

monicka7299
1. júl 2010

Fíha.....tak to fakt nás je toľko? ... ale to bude už definitívum.....

annamary27
1. júl 2010

@monicka7299 ja ešte nemám žiadosť a ani termín na konzultáciu,chystám sa tam v auguste alebo v septembri.Uvidíme v akom tempe budeme v robote.Ale žiadosť sme mali minule za 3týždne schválenú vo VšZP.

sakura
1. júl 2010

@wera
a ty si teraz stimulovala s akými liekmi? No ja som sa na dnes nejako zahrabala v kanc. aby som nestresovala doma a nevymýšlala nejaké katastrofálne scénare 😅 😅 a len prišla večer domov, zbalila veci a šla spinkať 😀
Nečítala som dozadu ale ak sa môžem spýtať - ty si sa nedostala k transferu? prečo?

wera
1. júl 2010

@sakura ja som stimulovala puregonom, cetrotide a nakoniec ovitrelle...
no pri OPU nenašla doki vo folíkoch ani jedno vajkulko takže preto som sa nedostala k transferu... ale nemaj strach je to úplne mizivá šanca, tuším len menej ako 1% že sa toto stane, ale tak ja mám šťastie 😀

janemari
1. júl 2010

Ahojte,tak dalsi pekny den za nami.Aj ked som od 3.30 hore lebo som sa zobudila a dost.Tak som upratala,pozehlila dva kose pradla a ked sa mm zobudil zavolali sme do centra a potom sme sli na hriby.Nasli sme peknu kopku tak sme dali na susenie a este aj na prazenie zostalo 🙂 No a teraz k veci.Takze moje embryjka bojuju o dusu a uz nemae len 2 jednotkove ale uz 4.Takze 2 dvojkove sa vypracovali na jednotky.MAme este 2 dvojkove a jedno trojkove.Akoze aj to trojkove sa pekne deli len ze ma nejake nepravidelne struktury tak mu dali 3.Takze ET sa bliiiizi 😀

tinka1987
1. júl 2010

@janemari Tak to znie dobre, a aj ti teraz prospeje odreagovať sa. Krásna úroda, len tak ďalej a za chvíľu si ich už budeš hlakať u seba v brušku 🙂 Prajem Te aj embryjkám veľa šťastia 😵

janemari
1. júl 2010

tinka 1987 ano znie to nadejne az sa mi nehce verit.Ked mi to embriogicka povedala som zostala prekvapena a mm skakal od radosti.Este par dni u bude drobec doma.Este musim do vtedy stihnut dorobit v zahradke a prezliect periny nech drobec pride do cisteho a nemusim sa zohynat v zahrade 😉

tinka1987
1. júl 2010

@janemari A potom, len oddychovať a hladkať bruško, by sa tam drobec poriadne zahryzol. A už vieš koľko budete vkladať? 🙂

janemari
1. júl 2010

tinka presne tak aj ratam s tym ze prve dva tri dni budem len oddychovat a hladkat brusko.A nevieme kolko budeme vkladat to zalezi od doktora.

sakura
1. júl 2010

@wera
fuuuha 😲 . Tak ja dúfam že ti zmena liekov pomôže a druhý krát bude vajok a vajok 😉 Ináč ja som tiež dieťa šťasteny takže tak 🙄

martinaaaaa
1. júl 2010

@janemari tak to je krasa take znamky uz aby boli babetka/o v brusku drzim palce 🙂

a myslim na vsetky ktore pojdu na druhe kolo som rada baby ze to nevzdavate 🙂

janemari
1. júl 2010

Martinaaa dakujem,veru uz sa zacinam na babo tesit.
A ostatne koceny druhe kolo musi vyjst,potom vam budeme davat tehulkovske rady ,ak sa ovsem este k vam nepridam 😅

wera
1. júl 2010

@janemari neboj ku nám sa s takými krásnymi embryjkami určite nepridáš.... 😉 teda sú to bojovníci 🙂 tak nech sa im tak krásne darí aj u Teba v brušku 🙂

wera
1. júl 2010

@sakura aaale neboj, uvidíš že u Teba všetko dobre dopadne 😉 tak sa poriadne vyspi a zajtra nech to máe čo najskôr za sebou 🙂