icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

janemari
1. júl 2010

wera embrijka su krasne len moja maternica az tak nie a bojim sa ci sa uchyti.Lebo ked vsetko ide tak hladko tak mam pocit ze jediny problem u mna bol ze sa mi to nikdy neuchytilo. 😖

wera
1. júl 2010

@janemari neboj, uvidíš že aspoň jedno sa poriadne zahryzne a nepustí sa Ťa 🙂 vedď tými všetkými hormónmi ktoré si si pichala určite narástla aj pekne sliznica a budú ako v perinke 😉

janemari
1. júl 2010

@wera sliznicu mam peknu,teda mavla som,len ide o to ze jednu stranu maternice mam zdeformovanu adenomyozou tak preto sa bojim aby si miesto naslo tam kde je maternica v poriadku.

wera
1. júl 2010

@janemari neboj doki nasmeruje embryjká tam kam bude treba 🙂 a treba sa s nimi veľa rozprávať a hladkať bruško 🙂

janemari
1. júl 2010

@wera to ano,ale ked oni betari aj tak este par dni behaju po maternici a hladaju svoj flek 😀 Ale samozrejme ze ich budem hladkat,rozpravat sa s nimi a ako sleduje ako sa meni mm tak aj ten im bude iste dohovarat 😉

mirkatom
2. júl 2010

Čaui, máme za sebou bohužiaľ neúspešné prvé IVF, embryjka sa asi rozplynuli. ☹
Robili niektorej z Vás vklad embryií na 28 dc ?
Viete mi poradiť v akom reálnom čase budem absolvovať druhý vklad embryjka (ostalo nám ich zopár zmrazených).
Najbližšia moja návšteva v sanatóriu má byť na tretí deň po druhej ms.
Vďaka za infošky.
Papá, M.

monicka7299
2. júl 2010

@mirkatom -MY sme na tom tak isto...ale vklad mi robili 15 DC- idem na druhú konzultáciu 13.7.2010... jednu ms už práve mám....
-si na tom lepšie....máte mrazáčikov......my nič... ideme na druhý pokus a keď to nevýjde, tak potom Reprofit Brno-som sa rozhodla...
počula som, že KET je onedlho ale po neúspešnom sa čaká 3 mesiace... neviem čo je na tom pravdy.....

do akého centra chodíš?

martinaaaaa
2. júl 2010

ahojte baby tak hcg mam 310 po 14 dnoch 🙂 o tri tyzdne usg 🙂

wera
2. júl 2010

@martinaaaaa úžasné moc gratulujem 🙂 🙂 🙂

wera
2. júl 2010

@mirkatom fíííha to Ti robili vklad až na 28 deň? a na OPU si bola ktorý deň cyklu? keď tak objednali po druhej MS tak Ti podľa mňa dajú hormóny na sliznicu vo forme tabletiek a potom niekedy okolo 15-20 dňa by si mala ísť na vklad... ale s týmto by Ti asi pomohol skôr niekto kto bol už na KETku...

martinaaaaa
2. júl 2010

@wera dakujem pekne 🙂 drzim palce uz to musi vyjst aj tebe a vlastne uplne vsetkym 🙂 drz sa weri

wera
2. júl 2010

@monicka7299 a prečo ste sa rozhodli pre reprofit? skúsili by ste native cyklus?

ja som bola dnes u doki na konzultácii, takže dnes mi pichla agolutin, ďalší cyklus budem brať duphaston aby som vôbec MS dostala a potom hurá na druhý pokus 🙂 🙂 🙂 takže nebudeme čakať do septembra, ale už v auguste ideme do toho 😀 čím skôr tým lepšie 🙂

wera
2. júl 2010

@martinaaaaa a ideš aj na druhú krvičku, či až na sono? joj som rada že Ti to vyšlo 😀

wera
2. júl 2010

@martinaaaaa jaj teraz som si všimla že to už bola druhá 😀 a vkladali ste jedného bobáčika?

mirkatom
2. júl 2010

@monicka7299
My sme z Prešova a chodíme do SPLN-u v Košiciach.
Ja som počas tých 14 dní nepociťovala žiadne nezvyčajné veci, žiadne výtoky, krvácanie, nič, akurát ma pobolievalo podbruško, vždy keď som užila estrimax. Tak som dúfala, že je všetučko v poriadku ..... a teraz som smutnik.
Tabletky som vysadila (ako my kázali) , ... zvedavá som, kedy dostanem ms (dúfam, že čoskoro), aby sme na ten druhý vklad nemuseli dlho čakať.
My sme sa ešte rozhodli s mojím drahým absolvovať dovolenočku na odreagovanie sa a zregenerovanie celého človeka. Dúfam, že to troška pomôže. 🙂
Som rada, že si mi napísala.
Držím nám obom paľuchy, aby ten druhý pokus vyšiel tak ako si obe zo srdiečka želáme.
Prajem pekný slniečkovský víkendík 🙂

monicka7299
2. júl 2010

@wera -JA SOM NA DUPHASTONE STáLE.... aby bola pravidelná ms. Keď to v iscare nevyjde 2x tak Reprofit preto- každá pacientka osobitný prístup, nehovorím o správaní personálu...

a nemusíš teda čakať 3 mesiace? už som sa potešila ale jedno máš - už žiadosť ...jáj takže my ešte to.... 😒

monicka7299
2. júl 2010

@martinaaaaa -gratulujem moc 😉

monicka7299
2. júl 2010

@mirkatom -ja som tiež nemala ani žiadne špinenie ani nič.... a presne také isté príznaky ako Ty - sem tam bolesti podbruška ...a....a NIČ....
Kedy vypíšete druhú žiadosť?

mirkatom
2. júl 2010

@wera
Hej, tiež mi to bolo divné, prečo to robia takto na koniec cyklu. Celkove to malo podľa mňa rýchly priebeh, do 2 týždňov od pichania všakovakých injekcijok, čiže na 25 dc mi urobil odber vajíčok.
Pozitívne na tom všetkom je aspoň to, že sa podarilo z 12 vajíčok, 11 embryjí, 2 my vkladali, tak nám ešte ostalo 9 mrazáčikov. 🙂

mirkatom
2. júl 2010

@monicka7299
druhú žiadosť ? ani neviem o tom, a nikto nám nič nepovedal.

monicka7299
2. júl 2010

ahá, tak žiadosť nemusíš keď máš mrazáčikov.....

mirkatom
2. júl 2010

Nechápem, akú druhú žiadosť ? na poisťovňu ?
Veď jednu už máme schválenú, myslela som, že sú tam tri preplatené pokusy, či ako to je ?
Vďaka. Som ja ale nevzdelanec nevzdelaný 🙂

mirkatom
2. júl 2010

Ahááááááááá, tak už je to jasné 🙂

wera
2. júl 2010

@mirkatom teeeeda to ste mali riadnu úrodu vajkov 🙂 a super že máte toľko eskymáčikov, určite sa Vám zadarí nabudúce 🙂 a s tou dovolenkou je to super nápad, aspoň naberiete veľa novej pozitívnej energie do ďalšieho boja 🙂

wera
2. júl 2010

@mirkatom s tými žiadosťami je to tak, že zakaždým treba vypisovať novú - teda na všetky tri pokusy...
ale to nie je Tvoj prípad keďže máte tak veľa embryjok v zálohe 😉

wera
2. júl 2010

@monicka7299 mne doki dnes povedala že by tam mali byť tie dve MS medzi pokusmi takže v auguste môžeme ísť na to 🙂 a neboj aj u Vás bude žiadosť schválená rýchlo, hlavne keď si budeš kontrolovať kde sa nachádza 😎

mirkatom
2. júl 2010

Naša žiadosť inak skončila pre istotu v úplne inom centre a úplne inom meste.

monicka7299
2. júl 2010

@mirkatom -to mi niečo pripomína 😠 naša 2x v inej poisťovni 😕

janemari
2. júl 2010

martinaaa gratulujem 🙂
No ja mam jednu ulohu na dnes splnenu este ma caka jedna a potomom varenie.No popripraci v zahrade mi tak trochu viac zhorel chrbat auuu.Vie mi niekto poradit ako robit v zahrade hore bruchom 😀 lebo teraz som dva v jednom predok biely a zadok zhoreny 😀 No ja som len zvedava ci zajtra pojdeme pre babo 😎

wera
2. júl 2010

@janemari ešte neviete kedy presne si pôjdete na transfer? ...tak no v záhrade jedine pracovať na lehátku bruchom hore 😉