Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
čaui žienky, absolvovali ste niektorá prefuk vaječníkov ?
Rada by som to absolvovala, len neviem, či je to možné, keď zhruba o mesiac i pol mi budú robkať druhý vklad embryjka.
Dik za info. 🙂
@sakura okolo 19.7.pojdem aj ja na krv,15.7.mam robit len tehu test.A mam sa 😕 no stale mam pichanie v podbrusku raz vpravo potom v strede a tak dookola,troska je mi aj spatne a mam zravu nemoc,stale som hladna.V noci som sa zobudila na mrchovske bolesti som si myslela ze sa mi mrcha spusta.Ale zatial nic ani spinenie.
@mirkatom pokial ides na vkladanie tak naco priefuk? 😅
@janemari
no ja ešte dnes nič.. Aj obed som si objednávala z reštiky 😝 Neviem, nejako sa necítim vo svojej koži 😒 .
Zajtra a v piatok si mám ísť dať ešte pichnuť Agolutin ale nechce sa mi do mesta. Nech mi to drahý pichne doma. Veď zvládol aj Pregnyl a myslím že to je to isté - do zadku do svalu 😅
@sakura ved pokial si trufa nech ti to pichne.Ja som varila aj nedelny obed ale s pomocou muza a nic narocne.Vcera velka grilovacka a zostalo nam aj na dnes a zajtra.Ale polievocku uz budem musiet uvarit a potom vo stvrtok asi nejake palacinky alebo rybu upeciem.Nechcem sa este velmi namahat.Ked som aj dlhsie zohnuta tak ma pobolieva brusko.A dnes uzavaram sruky na 5 razy,lebo som zacala cistit a krajat struky a musel to nakoniec muz dorobit lebo ma odpisalo a skoncila som v posteli.A teraz ich uz konecne sterilizujem.
@mirkatom ak mas uz naplanovy vklad embryjka, tak je podla mna zbytocne robit prefuky vajcovodov. Ja ani neviem ci ich mam priechodne, lebo som nebola na laparke, ale doktor povedal, ze ak ideme do IVF, tak je to aj tak jedno. Takze na tvojom mieste by som tym telo nezatazovala 😉
a dakujem velmi pekne za gratulaciu 😵
drzim palce aby si sa na jesen tesila s // na teste 😉
no, skoro. daco som zabudla a uz teraz na to kaslem a daco mi treba este na pocitaci dokoncit a poslat mailom
pardon,, to patrilo inam 🙂
ahojte babule.. mám otázku. boli ste po ET alebo KET doma?.. doporučil vám to doktor?.. alebo ste zostali dobrovolne?... budúci týžden nás čaká KET a neviem ako si to zariadiť.. či zobrať dovolenku.. alebo normálne chodiť.. do práce 😒 ... vopred ďakujem za odpoveď..
ahojte babulky 🙂 ako sa mávate? ako sa darí novým tehulkám? 😉
@tinka1987 tak tak treba brať vitamíniky 🙂 ja užívam femibion 800 ten je na čas pred tehu a na prvé tri mesiace...
jasné my máme teraz v júlz ešte oddych a v auguste začneme zase so včeličkami, už sa na to fakt teším a dúfam že tento krát nám to už výjde 🙂 a ako sa cítiš? žiadne tehu príznaky? 😉
femibion aj ja užívam, ešte týždeň ho mám mať do konca 12 tt, ale dopapaám ho, mám pár naviac a potom začnem s tým druhým, 400, čo je od 13 tt 🙂 úplne stačí brať tento femibion, ostatné vitamíny sú dosť dobre zastúpené v strave, takže to netreba preháňať 😉
@janemari aj ja som bola strašne K.O. po utroši, brala som ho 3x2 guličky do pošvy, teraz mám 3x1 a je to o dosť lepšie už, majú mi ho už teraz znižovaž zas. Ale ustupúca únava je asi aj pomaly končiacim prvým trimestrom 😉 😵 najhoršie to bolo počas druhého mesiaca, to som spala furt 😀
@zuzanabb ako sa máš? napíš mi do IP, nechodím sem dom témy už moc často 😉
A ked zacne zena spinit,alebo krvacat viem ze nema vysadit utros,tak potom ho ma zapijat vodou? Ja sa len do predu informujem ak nahodou 😅
@janemari ano, ak budes spinit, dako velmi, tak ho zapijaj vodou a ak by si naopak zase zvracala (ked uz budes riadna oficialna tehula 😵 ), tak si ho len vkladaj. Mne ho doktorka naordinovala tak, ze rano som si mala 2 gulicky vlozit, naobed jednu zjest, poobede si 2 vlozit a pred spanim zase jednu zjest. V centre mi kazali len 2x2 ale ona mi to mi zmenila ked som zacala spinit, ze aby som doplnala progesteron kazdych 6 hodin.
@barchee napisem ti IP 🙂
este k tym vitaminom, aj ja som brala femibion 800 a uz ho doberam a chcem si kupit ten femibion 400 ale budem ho jest kazdy druhy den a budem to striedat bud s calibrum mami alebo s centrum mami ci ako sa to vola. Lebo v tych ostatnych je aj zelezo, vapnik a horcik a to by sa malo v tehu viac ako obvykle.
vola sa to Calibrum baby plan a je rozdeleny na prvy,druhy a treti trimester.Prvy je modra skatulka,druhy asi ruzova a treti neviem 😅
@janemari calibrum su len dva, ten modry na planovanie tehu a prvy trimester a ruzovy na druhy, treti a dojcenie. Ja som myslela, ze neviem ako sa vola ten druhy vitaminovy produkt od inej firmy, asi centrum mami tak nejako. jaaaaj prt, uz viem, centrum materna 😀 boze mne fakt rapidne klesa IQ ako som doma 😀 😅
Hej ten treti som si nebola ista,vedela som 100% len to ze su tie dva.Brala som ten modry.Hej aj materna je.Ak sa mi to nahodou podari neviem co budem brat. 😅
@janemari ten femibion 800 by som asi odporucala prve tri mesiace, vtedy sa babatko vyvija a je najviac potrebna kyselina listova. Len je dost drahy. Obsahuje aj normalnu kyselinu listovu + nejaky metafolin co je pre zeny, ktorym telo nevie premenit kyselinu listovu na nejake dolezite latky potrebne akurat ten prvy trimester.

@janemari
ahooj. Dnes ako? Už je lepšie?
Ja mám ísť na krvičku 19....Takže ako posledná....